Ik ben tevreden over mijn ervaring. Een mooi paar Asics kunnen kopen voor een scherpe prijs, terwijl ze overal uitverkocht zijn. Ik had ze snel in huis, dus voor mij was dit een positieve ervaring met... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb een essentials trainingspak en zomer set besteld. Ze kwamen heel vies binnen en het leek tweedehands. Verder duurde de bezorging veel te lang.
Reakcja na opinię
Ik had NB 9060 Driftwood besteld. Echter ging het pakket verloren bij Dpd. Opgebeld en kreeg direct iemand aan de lijn. Omdat deze kleur niet meer voorradig was kreeg ik een app met beschikbare ander... Zobacz więcej
Ik had de schoenen eerst op een andere site besteld, maar dat duurde mega lang en uiteindelijk is de bestelling gecanceld. Toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik mysneakers tegen, ik heb een kijkj... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij Mysneakers Mysneakers is een webshop die gespecialiseerd is in de exclusieve sneakerbranche. Het biedt sneakers aan voor een eerlijke prijs, met de hoge service die daarbij verwacht wordt.
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede service!
Eerste bestelling was zo binnen maar de tweede, dat duurde even omdat er iets fout was gegaan. Om dit goed te maken heeft Sam de sneakers persoonlijk gebracht. Goede service hoor!
Ik heb op vrijdag 25 April new balance…
Ik heb op vrijdag 25 April new balance besteld,omdat er geen afhaalpunt bij stond heb ik even gebeld, en er werd voor mij gelijk een afhaalpunt bij mij in de buurt gezocht, heel fijn. De Sneakers kon ik daar na 3 dagen al ophalen, en ze zijn prachtig. Top bedrijf, zou er zeker nog een keer bestellen.
Uitstekende service aanrader
Ik heb onlangs Adidas sneakers besteld bij dit bedrijf, maar ontving per ongeluk Nike sneakers. Toen ik belde, werd het probleem meteen opgelost. Tot mijn verbazing kwam een medewerker dezelfde avond nog langs om de sneakers om te ruilen, wat hun 45 minuten rijden kostte. Dit is echt een service die ik nog nooit eerder heb meegemaakt!
De nieuwe sneakers zijn prachtig en ik ben ontzettend tevreden met de oplossing. Dit bedrijf heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun klantgerichtheid en vlotte service. Zeker een aanrader!
Uitstekende service
Uitstekende service! Snel, top en heel transparant!
Snelle levering, mooie sneakers Adidas spezial standaard maat 39, sneaker 39 1/3 passen perfect.
Super
Super gave sneakers en volgende dag zoals aangegeven op de site al in huis
Levering duurde 4 werkdagen
Levering duurde 4 werkdagen, en belachelijk dat je 10 euro moet betalen voor de retour! Als ik dat van te voren had geweten had ik er niet besteld.

Odpowiedź od Mysneakers
Top bedrijf
Een betrouwbaar en klantgericht bedrijf! Vandaag ontving ik mijn bestelde sneakers en ze zijn prachtig. Ik ben er ontzettend blij mee!
Wat mij vooral opviel, was de uitstekende service. Mijn bestelling zou normaal binnen 24 uur verzonden worden, maar dit bleek achteraf niet mogelijk. Na contact met de klantenservice werd ik snel en duidelijk geïnformeerd over de vertraging. Uiteindelijk werden mijn sneakers zelfs iets eerder dan verwacht geleverd.
De communicatie was helder, de service eerlijk en klantvriendelijk. Ik bestel hier zeker vaker!
Adidas campus
In de ochtend besteld en in de middag al thuis geleverd! Wat een service, helemaal blij met me schoenen!
Snelle levering en keurig verpakt
Snelle levering en keurig verpakt. Met nog een paar extra veters
Review
Binnen 2 dagen geleverd. Doos klein beetje beschadigd maar de schoen niet. Pas goed en heel mooi😍
Echt super mooi!🤩
Echt super mooi!🤩
En heel erg snel geleverd, super blij mee!
Ik heb de military Blue Jordan 4s besteld en wou deze al heel lang alleen kon ik ze nergens vinden, alleen hier!
Zeer tevreden
Ik heb de Adidas Samba besteld en de schoenen zijn snel en netjes geleverd! De schoenen zien er ook super uit en voor een leuke prijs! Ik denk dat ik hier vaker ga bestellen 🤗
Vandaag mijn Adidas Campus schoenen…
Vandaag mijn Adidas Campus schoenen binnen gekregen, super blij 😍 mee! Tot mijn verbazing zaten er nog een paar witte en groene veters bij; dat had ik helemaal niet verwacht. Snelle levering, helemaal blij!
Ja top
De Uggs zijn heerlijk warm en lekker zacht, elke dag als ik ze aan doe geniet ik er weer van! Ik ben er echt heel blij mee. Ik heb ze van mijn ouders gekregen en ze steken boven al mijn verwachtingen uit!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.