Mysc Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I bought a parfum samples online, by DHL error was lost, DHL didn't offer any solution, contact the seller , they respond really quickly, and kindly resolved this issue. I usually don't write reviews... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering, goede prijs, heel netjes ingepakt met zelfs geparfumeerde kartonendoos. Ernaast kreeg ik een kaartje als een bedankje omdat ik dit voor de eerste keer bij hen heb gekocht en kre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtig assortiment met luxe beauty producten. Heb ook heerlijke parfum samplebox met 5 samples besteld. Hier zit dan een voucher bij voor bijna t gehele bedrag! Zo kun je lekker uitproberen! Bestell... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Had wat vragen voordat ik mn bestelling wilde plaatsen,kreeg binnen aantal minuten al vriendelijke reactie terug via de chat. Bestelling was bezorgd en zorgvuldig en mooi verpakt. Waren alleen de 2... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kosmetykami
  2. Spa i pielęgnacja twarzy
  3. Perfumeria

Napisane przez firmę

Dé Beauty Hotspot van Nederland. ✨Exclusive Brands ✨ Niche Parfums ✨ Beauty Treatments ✨ Brow Bar ✨ Cosmetics ✨ Hair & Skin Care ✨ Home Fragrances

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Top opvolging

Ik werd zelfs door een supervriendelijke dame gecontacteerd die me meedeelde dat het produkt op het moment van m’n bestelling niet voorradig was maar meteen zou verzonden worden als het voorradig was. 3 dagen later kreeg ik het al toegestuurd.

4 listopada 2024

Fijne customer service

Weer een nieuwe bestelling geplaatst. Product was niet op voorraad, maar meteen door een aardige medewerkster gebeld dat mijn pakketje iets later zou komen.
Altijd fijne customer service en snelle levering met samples op verzoek, dát is ècht een toegevoegde waarde!

25 października 2024

Online bestelling gedaan

Online bestelling gedaan, in de doos zat een kaart, met daarop een persoonlijke boodschap, heel attent! Pakketje had vertraging, naar de winkel gebeld en fijn en goed geholpen door de medewerkster. Parfum mooi ingepakt en sample van de parfum zelf er extra bij, konden we eerst proberen.

30 października 2024

Goede service, snelle levering

Bestelling snel geleverd, netjes verpakt.
Had twee flesjes ‘Escentric Molecules’ besteld. Best aan de prijs. Blij verrast was ik toen ik er een 8 ml- verstuiver van Escentric-ginger bij kreeg!! Ook 1 van mijn lievelingsgeurtjes. En nog 3 andere proefjes.
Al met al blij met de service!
Dank daarvoor!

3 listopada 2024

Top!!

Positief verrast door de zeer goede service! Snel bezorgd, duidelijke communicatie, een paar extra samples, mijn bestelling supermooi ingepakt om cadeau te geven, en nog een handgeschreven kaartje erbij!! Nog niet zo meegemaakt, perfect!

9 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Extra kosten voor de fouten die zij maken

Ik heb Montale Sweet Vanilla besteld en ik kreeg de verkeerde opgestuurd. Ze vroegen het te retourneren en bij de post moest ik nog eens €11 bijbetalen. Ik moest €11 betalen voor een fout die zij hebben gemaakt. Nee sorry dit kan niet. Ik ben ook nog eens van België en moest hun BETALEND bellen om hun fout recht te zetten. Nooit de retourkosten teruggekregen, noch een antwoord op mijn mail. Ik raad iedereen het af!

21 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Op deze website NIET bestellen

Op deze website NIET bestellen. De voorraad was op, maar wij konden dat niet zien. :-( dus hebben parfum besteld voor onze kleindochter die jarig was. Maar liefst € 90.00 kwijt voor niks. Schandalig toch, dat ze de voorraad in hun webshop niet kunnen updaten. Of gewoon op "0" zetten, dan ben je ook je geld niet kwijt. Mail gestuurd, maar na beloftes nog steeds geld niet terug. Wel kan je de parfum bestellen, zouden die klanten ook hun geld kwijt zijn?

9 października 2024
Logo Mysc

Odpowiedź od Mysc

Geachte mevrouw Harkema,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons dat u deze situatie zo heeft ervaren. Helaas was het product door een leveringsprobleem niet beschikbaar, waarover u direct vanuit onze klantenservice van op de hoogte bent gesteld. Natuurlijk vinden wij dit ontzettend teleurstellend en bieden hiervoor nogmaals onze excuses aan, vooral omdat het een cadeau voor uw kleindochter betrof.

We hebben de retour snel na de annulering verwerkt en uw €90 is al twee dagen geleden teruggestort. U zou dit op uw rekening moeten zien waar wij u per mail al de bevestiging en het betaalbewijs van hebben toegestuurd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

MYSC parfumerie

Oceniono na 5 z 5

Omdat de Escentric Molecule 01 Eau de…

Omdat de Escentric Molecule 01 Eau de Toilette op de website niet op voorraad was werd ik gebeld dat de levering wat later werd. Werd daarna nog een keer gebeld dat het na het weekend geleverd zal worden. Inderdaad en een leuke bedankkaart. En een paar extra proefgeurtjes gekregen. Mvg John.

8 października 2024
Oceniono na 5 z 5

De mooiste (niche) geuren & beste service!

De mooiste (niche) geuren, beste service en vriendelijkste afhandeling van bestellingen. Waar sommige luxe parfumerieën arrogant en koud kunnen zijn, zijn de medewerkers van Mysc verre van dat. Ze luisteren, denken mee en sturen de geuren, inclusief persoonlijk geschreven kaartje en meerdere bijpassende samples, snel toe.

4 października 2024

Keurig geholpen; net personeel

Ik had de santal hair mist Guerlain besteld.
Er stond 75ml op de website, hetgeen ik bijzonder vond, omdat ik overal op het web 30 ml zag staan.
Mijn idee:
Ach, ik zie wel. Waarschijnlijk een foutje. Ik bestel het flesje gewoon.
Snel kreeg ik de bestelling binnen en ik zag een flesje van 30 ml.
Op de webpagina stond nog steeds 75 ml, dus ik heb gebeld.

De dame was heel keurig netjes en legde uit, dat het inderdaad een foutje was. Ze heeft het meteen aangepast op de webpagina.

Prima service.

14 września 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej