Oceniono na 5 z 5

Rigtig god vejledning hos Camilla med indtryk af høj faglig-og teknisk viden. oplevelse af at hun hurtigt forstod mine ønsker. Meget tilfreds med resultatet. Yngre frisør (måske elev) der skyllede far... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sabrina er god til at klippe og det blir altid så fint og godt. Og mine børn elsker deres frisure 😎vi vil klart anbefale my og Holger hele familien kommer her

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en virkelig skøn hovedbundsmassage og en helt vildt god klipning og styling af jeres dygtige juniorstylist, Maya. Lækre produkter og god vejledning. Jeg tror aldrig jeg har været så begejstr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er altid en fornøjelse at komme hos My og Holger. Man bliver altid taget imod med et smil og god energi! Jeg er blevet klippet af mange forskellige frisører i deres tre saloner, og alle har simpe... Zobacz więcej

1. Fryzjer dla obu płci

Napisane przez firmę

Første gang kommer du måske for at blive klippet eller få farvet dit hår. Næste gang håber vi, du kommer for noget mere. Fordi du har forelsket dig i den ånd og den stemning, der kendetegner My og Holger. Udover at tilbyde nogle af byens bedste frisørbehandlinger gør vi en dyd ud af at skabe en rar oplevelse og et hyggeligt rum, hvor du føler dig velkommen. Et sted, hvor du kan læne dig tilbage og kan slappe af. Og hvor du bliver mødt af et smil og en service, du ikke finder hvor som helst.

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Jeg er så glad for at komme her

Jeg er så glad for at komme her. Alle er så søde og hjælper mig med det jeg har brug for og spørger om. De er også søde til at gætte sig til hvad jeg har brug for. Jeg kan varmt anbefale.

Kære Sanne 💖

Mange tak for at anmelde os - det er så dejligt at høre om din oplevelse hos os - TAK!

Oceniono na 5 z 5

Tobias er en helt fantastisk lg…

Tobias er en helt fantastisk lg empatisk fyr - fangede præcis hvad jeg gerne ville med mit hår

Kære Iben 💕

Enig- det er han! Mange tak for din anmeldelse. Den er vi meget glad for!

Fantastisk vejledning og betjening

Jeg oplever altid en rigtig god og grundig vejledning af Camilla. Det er altid en god oplevelse at komme i salonen, hvor man bliver mødt med smil og venlig og professionel betjening

Kære Mette 💖

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse - den er vi glad for!

Behagelig oplevelse

Behagelig oplevelse

Kære Nanna 💕

Det er vi glade for at høre - mange tak for din anmeldelse.

Virkelig god service

Virkelig god service, spørger om man har brug for noget - hjælper hvis man ikke er tilfreds og opfylder virkelig ens behov!!

Kære Mathilde 💖

Det er vi glad for at høre! Tak for at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Altid høj professionalisme og nærvær

Altid høj professionalisme og nærvær - elsker at kommer hos Mu og Holger.

Kære Helle 💕

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi glad for.

Oceniono na 5 z 5

Altid virkelig god service og skønt resultat

Altid virkelig god service - og en super fint resultat 💚 Camilla er super skøn og kompetent!

Kære Zoe 💕

Enig mht Camilla! 😉Tusind TAK for din fine anmeldelse! Den er vi glad for!

Service

Altid go service. Kan varmt anbefales. Er kommet der i snart 15 år

Kære Jette 💖

Mange tak for din fine anmeldelse! Hvor dejligt med trofaste kunder - tak!

Oceniono na 5 z 5

Smilende og venlig personale.

Det er et venlig og smilende personale man møder i My og Holger Jyllandsgade.

Man føler sig altid godt taget imod. God service, god klipning.

Hej Mads 💖

Mange tak for din anmeldelse! Den er vi glad for.

God behandling

Altid god service

Mange tak, Kristine💖

Super sød frisør

Super sød frisør. Go stemning i salonen trods travlhed.
Go pris for touch up bundfarve.

Odpowiedź od My & Holger

Mange tak for din anmeldelse, Gitte 💕Dejligt at høre!

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos my og Holger! Min frisør Emilie var super dygtig og god til at finde frem til hvad der passede mit hår ift farve og placering, så jeg følte mig i trygge hænder og Sesi gav også rigtig god service! Jeg vil altid vælge denne frisør igen.

Kære Signe 💖

Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for din fine anmeldelse!

Oceniono na 5 z 5

Dygtig frisør og dejlig stemning

Jeg er virkelig glad for mit resultat hos My & Holger. Laura ramte lige præcis det, jeg havde i tankerne og hvad mit hår havde brug for. Det er altid så dejligt og afslappende at være i salonen, så dejlig energi – lidt som en lille wellnesspause i hverdagen.

Kære Lenette 💕

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds for din behandling:)

Oceniono na 5 z 5

Flot resultat og rigtig god service

Fik lavet reflekser af Emma i Nørregade. Super flot resultat, god service.
Jeg kommer igen 🤩

Kære Luise 💖

Hvor dejligt at høre - tak for din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Super sød og venlig betjening i et…

Super sød og venlig betjening i et roligt miljø hvor der føres en høflig tone i samtalen med kunden, men fagligeheden er god hos de elever der er hvor den er i top hos dem som er udlærte men alt i alt så findes den ikke meget beder i byen

Kære Ib 💕

Det er vi super glad for at høre! Mange tak for din fine anmeldelse og tak for at tage dig tid til at skrive.

Jeanette / My & Holger

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej