Zobacz, co mówią recenzenci
Har varit egen företagare i snart 40år. Ibland stöter man på människor som, tyvärr i dagens samhälle, är unika. De är duktiga på sitt arbete. Erik Bårring är en sån unik människa. Han är så duktig på... Zobacz więcej
Hej! Det gick snabbare beslut att bevilja ett lån och är mycket tacksam för det lån ni ville godkänna mig som låntagare och detta gjorde mig mycket mycket gladaste i hela mitt liv och den gladaste... Zobacz więcej
Hallå My Money. Det är mycket trevligt att ha med er att göra. Hela teamet är alltid behjälpliga och har tålamod och ett glatt humör, vi vill även speciellt utmärka en medarbetare vid namn Konstant... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
På MyMoney är vi specialister inom finansiering och service. Vi tror stenhårt på att man skall kunna välja själv hur och när man skall betala när man gör en av de stora investeringar som dyker upp under livets gång. Smidig och säker hantering med en personlig service på en nivå högt över vad du är van vid är vad vi brinner för. Det är enkelt att ansöka om lån hos MyMoney. Du kan givetvis ansöka både på dator eller smartphone och du signerar snabbt och tryggt digitalt med BankID.
Dane kontaktowe
Södergatan 24, 211 34, Malmö, Szwecja
- 0770176060
- kontakt@mymoney.se
- mymoney.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Suomenkielellä asioisimme miellellään…
Suomenkielellä asipisimme miellellään tallaiset asiat. Soito pyyntö, kiitos. 0404442495 Kaikki ei tullut ihan selväksi, mutta allekirjoituksen saimme hoidettua. Kun nuo numerot ymmärsimme, kuitenkin numerot kirjoitetaan samallatavalla myös ruotsiksi..? Erittäi hankalaa 3 kertaa täytyy tunnistautua, ym.
Min upplevelse av MyMoney har varit…
Min upplevelse av MyMoney har varit mycket negativ.
Som samarbetspartner upplever jag att kommunikationen har varit bristfällig och att vi inte har behandlats professionellt. Jag anser också att villkoren och räntorna som erbjudits kunder i flera fall har varit mycket höga, vilket jag inte tycker gynnar konsumenterna.
Jag upplevde även att en representant från MyMoney, Kristoffer, talade negativt om oss inför en kund som vi själva hade hänvisat dit. Vi har dokumentation från händelsen och kommer att hantera den vidare på lämpligt sätt.
Utifrån mina egna erfarenheter kan jag därför inte rekommendera MyMoney. Jag uppmanar den som överväger att finansiera ett köp att noggrant läsa igenom avtalsvillkor, kontrollera den effektiva räntan och säkerställa att man förstår den totala kostnaden innan man skriver under.
Detta är min personliga upplevelse som företrädare för Keileene Bilar AB.
Robban
Keileene Bilar AB
jättebra jättebra 😃
Sujuvaa asiointia.
Snabbt och smidigt trots lördag 👌
Enkel genomförning av hela processen
Enkel genomförning av hela processen. Snabbt och smidigt.

Odpowiedź od MyMoney
Have a high interest and is difficult…
Have a high interest and is difficult to log in as a costumer. Need to call all the time.
Väldigt enkelt och smidigt
Väldigt enkelt och smidigt
+ Snabb hantering
Bra tillmötesgående och snabb service
Bra ställe utan problem.
Ainakin luottopäätös tuli nopeasti
Ainakin luottopäätös tuli nopeasti. Maksuaikaa saa tarvittaessa hyvinkin reilusti. Tähän saakka kaikki on sujunut hyvin ja helposti.
Blev godkänd till slut
Blev godkänd till slut, trots att min inkomst var /är från Norge
Tjänar bra i Nordsjön , men märker att det hjälper inte i alla lägen trots ”fastanställning”
Med full dokumentation , attester samt referenser i form av VD o dylikt.
Men nu har jag en mycket bättre bil att åka runt i ❤️
Fick mycket längre återbetalningstid…
Fick mycket längre återbetalningstid och mycket högre ränta än utlovat för att de inte kunde bevilja oss den utlovade räntan. Då är vi ändå ett gift par som äger sitt hus och har löner högre än genomsnittet. Blir att byta långivare snarast
Snabbt och enkelt utan krångel
Hej vill tacka Mironidis Konstantin som…
Hej vill tacka Mironidis Konstantin som har hjälp oss mycket och orkat stå ut med våra samtal:)
Alltid bra service och trevligt samtal.
Även hans kollegor Kevin, Jonathan och de andra, mycket hjälpsamma arbetare.
//Viskafors Bilcenter k&k
Tack !
Förklara varför det står 0% Ränta på…
Förklara varför det står 0% Ränta på ert reklamblad som finns bla på veterinärkliniker? Jag var ut på er sida och kollade, det blir absolut INTE RÄNTEFRITT som det står ert blad!
0% Ränta betyder väl räntefritt eller har det en annan betydelse i det här fallet?
Falsk marknadsföring.
Har Ni en förklaring på detta?

Odpowiedź od MyMoney
Extremt hög ränta
Extremt hög ränta, mycket dolda avgifter som kommer upp varje gång vid månadsfakturan. Dålig kundservice som skyller på allt möjligt och inte tar ansvar. Dyra lån som är riktigt osmidiga.. dessa finns för att utnyttja folk som har det svårare.
Doświadczenie Trustpilot