Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Var först lite skeptisk men varan skickades på rekordtid genom flera EU länder. Oklart hur svårt det är att göra returer. Måste ändå påpeka att varan jag beställde är av ytterst hög kvalitet men kosta... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vi fick vårt skåp och lät det ligga ett par dagar innan vi packade upp och sorterade delarna och sedan började vi montera ihop skåpet. Bruksanvisningen var ibland svår att förstå, bilderna var så små... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

var repor och andra små skador på min möbel, ingenting som såg ut att komma från frakten utan som redan var där. Till exempel såg det ut som en kvin rispats på sidan innan den målats. Ingenting j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Smidigt, snabbt och enkelt! Från beställning till betalning. Lite längre leveranstid men det är okej. Prylen, som ingen leverantör i Sverige kunde erbjuda till det priset, kom fram, installerades och... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Platforma sprzedażowa online

O My Mall

Napisane przez firmę

Med ett stort sortiment av utvalda funktionella, attraktiva och prisvärda produkter för ditt hem och din fritid uppmuntrar vi till en aktiv och social livsstil som berikar ditt liv och välmående.

Som kund kan du känna dig trygg och säker när du gör ett köp hos oss. Vi är en Certifierad e-handel och alla beställningar omfattas automatiskt av Köpskydd som täcker upp till 10 000 kr per köp. Som innehavare av detta certifikat har vi åtagit oss att följa en rad specifika och högt satta krav, som upprättats för att säkerställa genomgående hög kvalitet genom hela köpprocessen.

För våra Plus-produkter erbjuder vi utökad öppet köp upp till 30 dagar och dessutom med fri frakt från 699 kr.

Välj att betala med Swish, Faktura, Delbetalning, Konto eller Bank. Alla betalningar hanteras via Klarna och du får en tydlig sammanställning av dina köp i deras app.

Vi är en av Sveriges snabbast växande marknadsplatser och erbjuder mer än 100 000 produkter som levereras av e-handlare över hela landet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Snabb leverans!

27 czerwca 2023

Hej Roger,

Tack för ert fina omdöme!

Det värmer oss att ni är nöjd med den snabba leveransen.
Vi hoppas att du blev nöjd med er order.

Tråkigt varan sönder

29 czerwca 2023

Hej Susanne,

Vi beklagar denna situation.

Vi kan se att ni skall ha mottagit hjälp ifrån supportteamet hos oss. Butiken som säljer denna produkt skall ha skickat en ny och hel vara till er.

Om du har frågor eller funderingar vänligen kontakta oss till support@mymall.se så skall vi hjälpa dig vidare!

Väldigt lång lev tid

Väldigt lång lev tid, framgår inte vid köp.
Inget bekräftelse Mail vid köp, visste inte om köpet gått igenom förens långt efteråt

28 czerwca 2023

Hej Tom,

Vi beklagar för den här situationen.

Vi vill informera dig om att din order säljs av butiken MakeIT Latexmolds Production.

Leveranstiden för denna produkt är 12-20 dagar, vilket också framgår i produktbeskrivningen.

Vi hoppas att du har mottagit din order vid det här laget.

Om du har några frågor eller funderingar angående din beställning, är du välkommen att kontakta oss på support@mymall.se, och vi hjälper dig gärna vidare!

Hejsan Agneta,

Tack för ditt fina omdöme!

Det värmer oss att du har haft en toppen bra upplevelse hos oss, detta strävar vi efter dagligen.

Allt perfekt

23 maja 2023

Hej Per,

Nöjd

Super nöjd med snabb leverans

23 maja 2023

Hej Mikael,

Oceniono na 4 z 5

Hejsan Anette,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi hoppas att du är nöjd med produkten.

Oceniono na 3 z 5

Fick fel färg

Beställde en blå och en svart huggy wuggy, men fick två rosa... barnen blev lite besvikna men tycker fortfarande om dom så vi behöll trotts fel färger.

2 maja 2023

Hej Sandra,

Tack för att du delade din erfarenhet med oss.

Vi beklagar verkligen för den felaktiga färgen på dina Huggy Wuggy-gosedjur. Dessvärre är det inte vi, utan våra anslutna säljare som skickar iväg produkten. Vi är glada över att höra att dina barn fortfarande gillar dem, men vi förstår också er besvikelse.

Skulle det hända något liknande i framtiden, tveka inte att höra av er till oss på support@mymall.se så hjälper vi er åtgärda det!

Tack för din förståelse.

Allt fungerade

Allt fungerade. Snabb leverans, produkten motsvarade förväntan

7 maja 2023

Hej Ingela,

Tack snälla för ert fina omdöme!

Det värmer oss att ni mottagit en produkt som motsvarar er förväntan samt att ni är nöjda med vår leverans.

Hej Hoda,

Snabbt och smidigt service

Snabbt och smidigt service, trevliga personal och kunniga

16 marca 2023

Hej Manahel,

Tack snälla för ert fina omdöme!

Det värmer oss att du blev nöjd med er order samt vår service.

crap company

22 kwietnia 2022

Hej Hadi,

Tack för att du delade din erfarenhet med oss.

Vi beklagar verkligen för detta!

Dessvärre tillhör din order till My Mall Sweden AB som försattes i konkurs däremot hemsidan mymall.se drivs nu vidare av Webgallerian Scandinavian AB - inkråmet av mymall.se har således blivit uppköpt av Webgallerian.

Du skall ha blivit kontaktad av Ella ifrån My Mall teamet om detta och även om hur du kan gå tillväga med detta reklamationsärendet fre, 2 dec 2022.

Tack för din förståelse.
Vi beklagar återigen för denna situation!

Oceniono na 1 z 5

Först fick jag ingen track number till…

Först fick jag ingen track number till min order sen fick jag ett mejl att klockan som jag hade köpt ska komma sen på grund av transporsprblem. Det har gått mer än 20 dagar och jag inte fått någonting..!

2 lutego 2023

Hej Andreo,
Vi beklagar att du upplever detta!

Vi kan se att du har hämtat din försändelse Februari, 04 2023 11:51.
Om du fortfarande inte har mottagit din order rekommenderar jag dig att kontakta support@mymall.se.

Vi beklagar denna situation!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej