Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Var först lite skeptisk men varan skickades på rekordtid genom flera EU länder. Oklart hur svårt det är att göra returer. Måste ändå påpeka att varan jag beställde är av ytterst hög kvalitet men kosta... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vi fick vårt skåp och lät det ligga ett par dagar innan vi packade upp och sorterade delarna och sedan började vi montera ihop skåpet. Bruksanvisningen var ibland svår att förstå, bilderna var så små... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Smidigt, snabbt och enkelt! Från beställning till betalning. Lite längre leveranstid men det är okej. Prylen, som ingen leverantör i Sverige kunde erbjuda till det priset, kom fram, installerades och... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

var repor och andra små skador på min möbel, ingenting som såg ut att komma från frakten utan som redan var där. Till exempel såg det ut som en kvin rispats på sidan innan den målats. Ingenting j... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Platforma sprzedażowa online

O My Mall

Napisane przez firmę

Med ett stort sortiment av utvalda funktionella, attraktiva och prisvärda produkter för ditt hem och din fritid uppmuntrar vi till en aktiv och social livsstil som berikar ditt liv och välmående.

Som kund kan du känna dig trygg och säker när du gör ett köp hos oss. Vi är en Certifierad e-handel och alla beställningar omfattas automatiskt av Köpskydd som täcker upp till 10 000 kr per köp. Som innehavare av detta certifikat har vi åtagit oss att följa en rad specifika och högt satta krav, som upprättats för att säkerställa genomgående hög kvalitet genom hela köpprocessen.

För våra Plus-produkter erbjuder vi utökad öppet köp upp till 30 dagar och dessutom med fri frakt från 699 kr.

Välj att betala med Swish, Faktura, Delbetalning, Konto eller Bank. Alla betalningar hanteras via Klarna och du får en tydlig sammanställning av dina köp i deras app.

Vi är en av Sveriges snabbast växande marknadsplatser och erbjuder mer än 100 000 produkter som levereras av e-handlare över hela landet.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

Håller ej ingångna avtal om leverans

Håller ej ingångna avtal trots bekräftelse på beställning där leveranstid angivits. Plötsligt kommer ett mail och meddelandet ”Din beställning kan tyvärr inte levereras då den är slut i lager”.

2 dagar senare skriver de: ”Vi har tyvärr haft ett tekniskt fel som har orsakat felaktiga priser på vår hemsida, och därför har vi varit tvungna att avbryta din order. Vi beklagar verkligen detta. Eftersom vi fortfarande arbetar med att kontakta samtliga berörda kunder har du ännu inte fått ett mejl från oss med en förklaring. Du är självklart välkommen att lägga en ny beställning till det korrekta priset.”

7 stycznia 2025

Odpowiedź od My Mall

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att du upplevde denna situation och förstår att det har orsakat besvikelse och frustration.

Vi vill vara transparenta och förklara vad som har hänt. När en order avbryts skickas ett automatiskt mejl med information om att produkten är slut i lager. Vi inser att detta kan vara missvisande i fall som detta, där det istället handlade om ett tekniskt fel som orsakade felaktiga priser på vår hemsida. Vi har tagit emot din feedback och har uppdaterat dessa automatiska mejl för att undvika liknande missförstånd framöver.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra rutiner och kundupplevelse, och din feedback är otroligt värdefull för oss i det arbetet. Återigen ber vi om ursäkt för det inträffade och hoppas att vi får möjligheten att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar – vi finns här för att hjälpa dig.

Teamet på My Mall

Oceniono na 5 z 5

det var snabbt och smidigt

det var snabbt och smidigt. Bra vara

30 grudnia 2024

Odpowiedź od My Mall

Tack så mycket för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Önskar dig en fin onsdag!

Teamet på My Mall

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och jätte fina…

Snabb leverans och jätte fina ljusmaschetter

28 grudnia 2024

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad glada vi blir av att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss och är nöjd med produkten.

Odpowiedź od My Mall

Tusen tack för ditt fina omdöme.
Vad härligt att höra att du är nöjd med din beställda produkt.

Fraktkostnaden

Beställer man fler varor blir det fraktavgift på varje vara fast man beställer vid samma tillfälle!!!!!

22 listopada 2024

Tack för ditt omdöme.
Din feedback är värdefull för oss, och jag har tagit den vidare.

Odpowiedź od My Mall

Tack så mycket för ditt härliga omdöme.
Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Önskar dig en trevlig dag!

25 listopada 2024

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med leveranstiden.

Beställde 25/11 fick jackan 2/12

Beställde 25/11 fick jackan 2/12
Perfekt, enda negativa att jag skrev mail till dom och undrade om jag kunde spåra beställningen men fick aldrig något svar

2 grudnia 2024

Odpowiedź od My Mall

Tack för ditt omdöme samt feedback.
Vi strävar alltid efter att svara på mejl så snabbt som möjligt, men vid högre volymer kan det tyvärr ta lite längre tid än vanligt. Vi hoppas att du fått svar på ditt mejl, och om du har fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Hedrar ej avtal

1 marca 2024

Tack för din feedback.
Vad tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse hos oss. Om du behöver hjälp eller vill dela med dig av din feedback, är du varmt välkommen att kontakta oss på support@mymall.se.

Det blev en 4

Det var bra från er. Men inte utlämningsställen.

31 października 2024

Odpowiedź od My Mall

Tack för ditt fina omdöme och feedback.

Snabb leverans.

28 października 2024

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med leveranstiden.

Ha en fin eftermiddag!

Varan stämde med bild

Varan stämde med bild . Snabb leverans. Prisvärd

30 października 2024

Odpowiedź od My Mall

Tack så mycket för ditt härliga omdöme.
Vad roligt att höra om din upplevelse hos oss.

Önskar dig en trevlig dag!

Snabbt och effektivt

Snabbt och effektivt

30 października 2024

Odpowiedź od My Mall

Tusen tack för ditt fina omdöme.

Kvalitet

Kvalitet, bra pris, service

28 października 2024

Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att höra detta. Du är varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare. Du kan nå oss via e-post på support@mymall.se eller genom att ringa eller chatta med oss. Mer information finns på vår kundservicesida på hemsidan.

Oceniono na 5 z 5

Lätt att beställa och betala

Lätt att beställa och betala. Snabb leverans direkt till dörren utan extra kostnad.

29 września 2024

Odpowiedź od My Mall

Tack så mycket för ditt härliga omdöme. Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Ösnkar dig en trevlig dag!

Väldigt fina ljusmanschetter.

Väldigt fina ljusmanschetter.

23 września 2024

Odpowiedź od My Mall

Tack för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten.

Önskar dig en fin torsdag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej