I never used my hair conditioner after shampoo. And my first used so fantastic my hair feels silky and smooth, straight and the smell so good! and there is absolutely no frizz in my hair. It’s unbelie... Zobacz więcej
Das beste Haaröl, das ich je hatte!!! Eine Kapsel ist eine große Menge für halblange Haare, trotzdem ist es NICHT fettig und meine feinen Haare fühlen sich wunderbar genährt und gepflegt an. ICH LIEB... Zobacz więcej
World’s first topical hair oil capsules containing Vitamins, Keratin Complex & different precious oils. Cruelty-free, 100% biodegredable & travel friendly.
Stockholm, Szwecja
Double checked if my adress was correct before delivering. Fast delivery even during Christmas time.
Ich habe mich entschlossen Myhairvitamin nach zu bestellen, weil mein Haar jetzt voller und glänzend ist und man merkt auch beim Anfassen es ist weicher geworden. Es ist einfach schön.
Mitt hår har finare lockar med mkt mer fukt o utan frizz.
Produkten luktar jätte gott också
Did absolutely nothing for my hair. Would not buy again and would not recommend.

Odpowiedź od Myhairvitamins
Jag tycker att mitt hår har blivit mjukare o inte lika tovig som förut. Mer glans
Lätt att borsta o stayla.
Sist men inte minst luktar gott special dagen efter.

Odpowiedź od Myhairvitamins
Helt otroligt bra produkt! Mitt hår blev väldigt torrt och sprött efter senaste tillfället jag fick ljusa slingor. Efter bara en behandling med Myhairvitamins fick håret tillbaka massor av mjukhet och glans! Rekommenderar produkten varmt! 🤩

Odpowiedź od Myhairvitamins
The company is not transparent about toll fees. This order has cost me a lot. I paid almost the same amount in toll as the price of the products. I have been buying products outside of Norway and never paid tollfees or other hidden fees. Bad service. Will never buy again from them.

Odpowiedź od Myhairvitamins
So far so good. I have only used one on my hair since receiving them but I have to say my hair is silky soft and still shiny 3 days later.

Odpowiedź od Myhairvitamins
Bra, men jag kan tro att det inte skulle passa ett tunt hår, det kan fattas volym efter produktanvändning.

Odpowiedź od Myhairvitamins
It is An ok product, jar smaller then I thought. But looks like advertised, I have just started using it so don’t know yet what it will do to my hair. But looks good and was sent to me quite quick costumer service good as well when I asked for my confirmation email.