1. Instytucja finansowa
  2. Przelewy pieniężne

MyGuava combines the functionalities of multiple financial apps, making it the ultimate all-in-one solution for all your personal payment needs, whether you need to make a secure purchase, send money to friends and family worldwide, or provide business payments. MyGuava customers can open accounts in multiple currencies including EUR, GBP, СAD and CHF. For more information on MyGuava App and MyGuava Business, visit MyGuava’s website at https://myguava.com/

Musisz wiedzieć

2,8

Średnia

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oszuści piszą że maksymalny czas zwrotu…

Oszuści piszą że maksymalny czas zwrotu transakcji na ich kartę trwa 30 dni moja dzisiaj 45 dni i tłumacza ciągle że ich support nad tym pracuje i ciągle piszą to samo zwykli oszuści nic więcej!

15 października 2024
Logo MyGuava

Odpowiedź od MyGuava

We sincerely apologize for the delay you've experienced and understand how frustrating this situation must be. Please note that delivery process may take longer under some unforeseen circumstances. If you've already reached out to our Support Team, we assure you that our team is actively working to resolve this as quickly as possible. Also, if you could share your account details and contact info, we’ll prioritize your situation and provide any updates we can. Your satisfaction is very important to us, and we're committed to addressing this matter. Additionally, please note that we mainly communicate in English.

Nie dochodzą sms-y z weryfikacją

Nie dochodzą sms-y z weryfikacją! Administratorzy aplikacji mają mnie w dupie i mimo wysłanych wiadomości z prośbą o wyjaśnienie problemu to nadal mają mnie w dupie!
Nie polecam!!!!

2 maja 2024
Logo MyGuava

Odpowiedź od MyGuava

We are sorry to hear that you are encountering any issues with MyGuava. We kindly ask you to reach out to our Customer Support Center via email at support@guavapay.com or through the live chat at https://myguava.com/. Rest assured, that your inquiry will be duly addressed. Furthermore, kindly note that English is our service's primary language.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (546 recenzji)