Absolutely disappointed with my dentist Clacton. I took my 80 year old mother-in-law who needed a chip repaired. (£200 for 20min appointment). While there she was charged almost another £90 for a... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
My dentist east Leake the staff are no good at all. I have leaning difficulties and they don’t care they would not help me. I had my carer with me. He was not happy at all. They was making my anxiety... Zobacz więcej
Blev precis uppringd av my dentist i borås (går själv hos folktandvården). Kvinnan presenterade sig genom att säga ”jag ringer från tandläkaren, i Borås”, jag fick fråga vilken tandläkare. Känns som e... Zobacz więcej
Gå aldrig till My Dentist i Linköping. De gör sina egna bedömningar av tänderna på ett par sekunder, utan kontroll. Sedan borrar de sönder en tand på mig. Sedan låtsas de bjuda på olika behandlingar... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Blev av/ombokad 6 gånger.
Skulle dra ut en tand fredagen 12/1, 11/1 ringde de och avbokade tiden. Fick en ny tid 23/1, blev sen uppringd och fick en ny tid 15/1. Två timmar innan den tiden ringde de och avbokade den tiden också och jag fick en ny tid 19/1. 16/1 ringde de och erbjöd mig en tid 17/1, SOM SEN OCKSÅ BLEV AVBOKAD. 3 av 6 av-/ombokningar gjorde mindre än 24H innan bokat möte.
De får 2/5 för att jag fick ut mina röntgenbilder utan kostnad som plåster på såren.
Gå aldrig någonsin dit.
Gå aldrig någonsin dit.
Överdrivna kostnader, lovar saker dom inte kan hålla, tar inget ansvar om dom gör fel. Bryr sig inte om kunden utan bara om pengarna. Tagit detta vidare
Blev avbokad precis innan tiden
Gick dåligt att komma dit (Mr Dentist i Falun) så jag kan inte recensera något besök. Jag har haft tandvärk hela julen.
Hade en akuttid idag 11:40. Jag ringer 11:30 för jag fast i trafiken och kommer kanske bli någon minut sen, det var ok sa hon som svarade (Erika)
11:36 ringer hon upp igen och avbokar tiden. Är 300 meter bort då.... Så jag får fortsätta ha tandvärk. Väldigt missnöjd och kommer aldrig kontakta My dentist igen. Jag borde läst alla recensioner innan jag bokade men hade så ont att jag bara fick panik och ville få hjälp så snart som möjligt. Vilket jag nu ändå inte fick... Bara en onödig resa in till stan i halka och minusgrader. Första och absolut sista gången jag kontaktar My Dentist
Dyr avbokning…
Va tvungen att avboka min tid för kort varsel pga dödsfall kostar 500 kr ingen som helst förståelse alls. Inga människor jag känner mig trygg med
Great Job
I went to my dentist this morning in Hessle Lincs. a tooth broke a few years ago level with my gum it has been no trouble but last month it kicked off, I got a short appointment for him to have a look and discus how to remove it as it was so low to the gum line I thought it would have to be cut out.
Well he poked it, I jumped, "what can we do" I said, "we can take it out" was his reply after a few injections and some tugging a couple of stitches it's GONE!! no pain, A wonderful job by Mr Sourav.
Bästa tandläkaren i västerås
Bästa tandläkaren i västerås, Boghos, gör alltid så att allt blir bra!
My dentist gjorde allt för att mjölka…
My dentist gjorde allt för att mjölka mig på pengar. Man föreslog behandlingar för 10000-tals kronor. Det kändes absolut inte seriöst.
Bästa tandläkarmottagningen
Bästa tandläkarmottagningen. Tandläkare Raul är jag mycket nöjd med. Känns alltid lugnt att komma dit.
Jag har haft de två bästa tandläkarna…
Jag har haft de två bästa tandläkarna ever hos My dentist. Den ene har gått i pension och den jag går hos nu är kanon!
Han heter Bogus och är så skicklig. Jag har tandläkarskräck och har alltid haft mega ångest innan, flera dagar innan jag haft en tid. Nu ser jag typ fram emot det.
Han är duktig, snabb och har en intuition som är unik. Han är snäll och rolig. Han bryr sig utöver det förväntade och har verkligen förändrat min tandhälsa till det bättre. Önskar min fam läkare var lika engagerad.
Lyssnar uppmärksamt och resonerar direkt med mig om allt och förklarar, utan att tala som till ett barn.
Stort kudos till tandsköterskan Maritza oxå, så snäll.
Min tid var avbokad!?
Idag när jag kom till mottagningen i Linköping så fick jag veta att jag var avbokad. Jag som tycker det är så jobbigt att gå till tandläkaren, som sovit dåligt, laddat hela dagen fick inte komma in och laga den trasiga tanden utan fick träffa en annan tandläkare som gjorde en snabb undersökning på 15 min som kostade 795kr och bokade in mig på en ny tid med ett prisförslag som var skyhögt.
Så här i efterhand så kommer jag inte gå dit något mer. Fick ingen ursäkt.
Kommer att byta tandläkare.
Jag håller med många här.
Jag håller med många här.
Det luktar unket om My Dentist.
Akta er även för Borås.
Det poppar upp fakturor som inte finns så att säga.
De svarar inte i telefon. De svarar absolut inte om det är pengar som de möjligen kan snika till sig.
Detta sker för många gånger för att det ska vara en slump.
Bra behandling dock.
AKTA!
Jag är sedan 4 år tillbaka kund hos My…
Jag är sedan 4 år tillbaka kund hos My Dentist i Malmö och är väldigt nöjd med behandlingarna. Tandhygienisten är väldigt noggrann.
De kan ha tandläkare som är seriösa och…
De kan ha tandläkare som är seriösa och inte bara ser till att man betalar så mycket som möjligt. Jag var i Kalmar och fick en ny framtand. Väldigt dåligt gjort. Fick äver krav på betalning fast hela skulden var betald.Det var bara pengar som gällde där. Går aldrig mer dit.
Lurendrejeri och hemsk kundservice
De skyller allt på kunden. Jag bokade en specifik behandling och de tog sen flera hundra kr för mycket betalt. Hon påstod att hon "bjöd" på en annan behandling som jag inte ens bett om och jag kände mig tvingad att betala. Väl hemma blev jag irriterad och kontaktade dagen efter och uttryckte missnöje och krävde pengarna tillbaka (det som var över priset). Helt omöjligt att få raka svar och de visste inte ens om sina egna priser från deras egen hemsida. NU IDAG 7 sept (behandling 2 juni) kontaktar de mig och säger att jag bara gjort fel, att det nu gått för lång tid så återbetalning går ej (när det är DE som dragit sig för att återkoppla!?). MyDentist Västerås ska ni akta er för. Tvi för privata tandläkare! Om franchisegivaren/HK ser detta. Hjälp mig gärna med återbetalning.
Elwy Dental practice Rhyl
Elwy Dental Practice Rhyl
Booked 2 appointments 3 months in advance for root canal 1 hour each appointment only to be told, they didn’t have either appointments booked in and it would another 5 months for another appointment, I’m sure they are just doing this to NHS patients, trying to push them to private 😖😖😖
Gå inte dit!
Gå inte dit!
De har den konstigaste prislista och regler jag har någonsin sett.
Skulle lägga fyllning på framsidan som har lite lossnat men iom han rörde under för att ta bort resten av lagningen han satt, fick jag faktura för lagning av två ytor istället för en. De har tom förstörd tanden bredvid på förre besök vilket de ville inte erkänna när jag påpekade ( den tanden är nu sned och det syns tydligt att det är inte skadan eller liknande som har ursakat det ) och jag kunde inte bevisa pga när de gjorde röntgen, röntgade de inte de två framtänderna ( jag frågade om de har min röntgen bilderna kvar ).
De skickade faktura tom som har aldrig kommit utan fick bara påminnelse faktura 2 månader efter.
Helt okunniga och oseriösa.
UNDVIK DE I MALMÖ!
Super trevlig kundtjäns,gav…
Super trevlig kundtjäns,gav återkoppling snabbt och gjorde de lilla extra som hon inte hade behövt göra!
Tar ej gröna kortet där med bara 4 stjärnor men väldigt bra bemötande av denna kvinna på receptionen/kundtjäns
Great team
Kind, friendly, cheerful staff. My dentist Dr. Amirashkan and nurse Lisa are great. They explain what they are going to do and that helps a lot cause l am afraid of going to dentist. Thanks so much!
Ser inte bokningar när jag loggar in
Ser inte bokningar när jag loggar in, vilket i.o.f.s är hopplöst. Ville boka in mina barn men fick då till svar att de skulle gå till "Tandfolket"troligtvis menade personen Folktandvården.
De ringer och säger att jag har tid för olika behandlingar som jag inte har en aning om.
Nöjda kunder
Hela min familja o mina kompisar er kunder hos MyDentist i Malmö. Och vi är nöjda med er proffs o best arbete . Vi uppskattar den och vi rekommenderar er alltid. 👍Med vänlig hälsning, Zeljko
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.