Zobacz, co mówią recenzenci
Via een duidelijke site een tweedehands fiets uitgezocht en deze besteld. Werd keurig de volgende dag geleverd. Er mankeerde werkelijk niets aan. Alles was nagekeken en functioneerde zoals mag worden... Zobacz więcej
Een fiets gekocht van 85 euro. Ik krijg een fiets waar, na 2x fietsen een trapper afvalt. Bij de fietsenmaker wordt gemeld dat achterwiel ook niet goed vast zit, en dat de versnellingskabel niet vast... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
MyCycle is de makkelijkste en veiligste weg naar een tweedehands fiets. Wij willen het kopen van een tweedehands fiets online, veiliger en transparanter maken.
Dane kontaktowe
Holandia
- info@mycycle.nl
- mycycle.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
They say you get your money back if the…
They say you get your money back if the product doesn't work. Well....bullshit! You must send the empty cans back, i didnt know that, threw them away. Then you must fill in a form and send that by post to Slovenië. Then they say: we didn't get that. Point is: you wil never getv your money back, paid for something that doesn't work at all!!!
My partner purchased the Mycycle 20"…
My partner purchased the Mycycle 20" folder. Buying it direct from the manufacturer meant that we had a teething problem which Mycle provided the parts and a visit to a bicycle shop sorted out. Since then the bike has become a firm favourite and has proved very reliable and fun to ride with a good uphill ability.
Kwam MyCycle per toeval tegen
Tijdens het googlen kwam ik MyCycle tegen. Vooraf had ik de reviews gelezen, hierna heb ik mijn bestelling geplaatst.
Alles verliep zoals mag worden verwacht.
Een aanrader
ik zou MyCycle Zeker aanraden. De fietsen worden duidelijk getoond, vervolgens worden de fietsen gratis thuis bezorgd. Klasse.
Netjes gehelopen en een snelle levering
Niks op aan te merken, zo blijven doorgaan.
Heel veel spijt
Ik heb een 2e hands stadsfiets gekocht. Helaas heb ik daar heel veel spijt van. Eerst was de vervoerder mijn pakket kwijt. Dat hebben ze wel goed opgelost. Had wat vragen, hebben ze opeens het whatsapp nummer gewijzigd zonder de klanten daarvan op de hoogte te stellen. Mijn fiets was vol gebreken. Heel veel met ze gemaild, mee naar meerdere fietsenmakers geweest. Maar de fiets was al zo oud dat de onderdelen die ze nodig hadden niet meer geleverd kon worden. Weer veel mailcontact gehad, ik moet nu maar zelf zorgen om de fiets daar te krijgen. Bezorgen mag niet, dat is natuurlijk ook erg wantrouwend.
Ik ben al uren bezig om een postbedrijf te vinden die de fiets naar hun terug wil sturen. Tot op heden niet gelukt. Ik zit nu dus met een fiets waarop ik niet kan fietsen en heeft mycycle daar geld voor ontvangen.
Mijn fiets is technisch niet door ze nagekeken, anders hadden ze deze fiets nooit verkocht.
ADVIES KOOP HIER GEEN FIETS.
Wow wat een service!
Je fiets wordt GRATIS thuisbezorgd. zelfs de fietsen voor €85,-.
Naast de service ben ik ook zeer tevreden over de fiets.
Fietst heerlijk en is zoals mag worden verwacht. Zeker een aanrader!
BESTEL HIER GEEN FIETS!!!
BESTEL HIER GEEN FIETS!! SLECHTE SERVICE! Levering te laat. Fiets wordt met gebroken standaard geleverd. Heb hierover contact gezocht maar krijg geen enkele respons!! Daarnaast zijn er aan de fiets meerdere mankementen die niet vermeld stonden op de site. Ook geen respons opdat ik de fiets wil retourneren. Zeer, zeer slecht dus!
Zeker een aanrader
Ik zou MyCycle zeer zeker aanraden. Alles verliep soepel met als vervolg een pracht fiets voor een goedkope prijs. Hiernaast waren er geen verzendkosten.
Geweldige fiets
Ik kwam per toeval deze site tegen, alles verliep naar wens.
De ontvangen fiets fietst heerlijk!
tweedehands "technisch goede" fiets... jaja... dat blijkt...
Heb je een fiets besteld, komt deze ten eerst te laat aan zodat jij zonder fiets zit en de bus moet nemen. Maakt hen verder niet uit dat je nu extra rijskosten en ongemakken hebt. Blijkt de fiets ook nog een niet in orde, het achterwiel en stuur zijn kapot. Mailtje naar mycycle die beweert 100% goede fietsen te leveren (dus niet) want ze zouden dit kosteloos oplossen volgens de site... nou oke lijkt me een goed idee...
Mailtje terug: "dit moet u zelf oplossen door dit te doen"
dus je krijgt je fiets te laat (krijgt niet eens een mailtje, sorry vertraagde levering)
je krijgt een kapotte fiets
en je mag deze zelf gaan fixen
een tip voor iedereen die een fiets zoekt: een fiets kopen op marktplaats is goedkoper en betrouwbaarder blijkbaar.
----------
Antwoord van MyCycle
Gepubliceerd maandag 23 april 2018
Beste Daan,
Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Om dit op te probleem op te lossen hebben het volgende voorgesteld:
1. Een stappenplan om het eenvoudig zelf op te lossen door 1 moer een beetje los te draaien.
2. Mocht je de moer niet kunnen los draaien hebben we voorgesteld om het naar een fietsenmaker te brengen en wij zouden op draaien voor de kosten.
3. Je kan de bestelling retourneren en we zullen je uitbetalen.
Helaas, we waren nog bezig om dit naar tevredenheid op te lossen, op al onze 3 punten (boven weergegeven) is geen gehoor gegeven.
------------
even over uw antwoord en uw oplossingen.
oplossing 1 is mij gegeven, maar ik heb zelf niet de tijd of gereedschappen om dit op te lossen, + waarom moet ik de fouten van jullie voor jullie gaan oplossen, ik ben geen werknemer.
oplossing 2 is mij NIET aangeboden, grappig dat jullie beweren van wel, lees de mails maar na.
oplossing 3, ja retourneren zou moeten kunnen, jullie vinden echter dat jullie de voorwaarden hiervan niet na hoeven te komen omdat jullie deze nadat ik heb aangevraagd om te retourneren en bevestiging heb gekregen dat dit in orde was heeft aangepast. (daarbij was ik binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product.). dus deze optie is voorgelogen en ook zeker niet nagekomen.
Dan waren we inderdaad nog bezig dit naar tevredenheid op te lossen. maar dat ik geen gehoor gaf via trustpilot, klopt, u besloot echter zelf om 3 van mijn mails aan u te negeren waarin ik vroeg om opheldering en u mogelijkheden tot oplossing aanbood.
DOE GEEN ZAKEN MET DEZE OPLICHTER.

Odpowiedź od MyCycle
Vorige week een fiets voor mezelf en…
Vorige week een fiets voor mezelf en voor me zoon gekocht. Verliep volgens afspraak.
Niks op aan te merken.
Ik heb een tweedehands fiets besteld via de website.
Ik heb een tweedehands fiets besteld via de website.
Ik ben vriendelijk te woord gestaan.
Tijdens het bestelproces werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van de zaken, d.m.v de mails. Vervolgens werd mijn bestelling binnen de afgesproken tijd keurig afgemonteerd afgeleverd.
Wij zijn tevreden over mycycle.nl en kan het iedereen aanraden om via deze website een fiets te kopen!
Snelle levering, top service!
Snelle levering, komen hun afspraken na.
ZEER ZEER SLECHT, beneden alle peil
Begin november heeft mijn vriendin een klacht bij MyCycle neergelegd over een ondeugdelijke fiets die ze voor haar zoon had gekocht.
Na één dag gebruik was een trapper bij de crank afgebroken.
Met bijbetaling van €175,- heeft zij toen voor een Batavus Staccato (kostprijs €225,-) gekozen.
Een ridicuul lage tegemoetkoming, maar ja..
Deze werd geleverd met een platte band, een weigerende trapper met kapotte lagers en diverse moeren die loszaten.
Nota bene het voorwiel zat en de achterrem zaten los!!!!
Slordig van MyCycle.nl maar er lag hier nog wel een setje trappers, ik heb de band opgepompt en de moertjes aangedraaid.
Vorige week: lekke band.
De fietsenmaker liet ons een binnenband zien met diverse gaten die door de spaken zijn gemaakt; “ies wel heel oud band, ies poruus” was zijn commentaar.
Kosten: €25
Vrijdag ketting eraf.
Zoonlief heeft 3km. naar huis gelopen.
Zojuist heb ik de ketting er weer op gezet....en wat blijkt: deze is doormidden.
Uiteraard MyCycle gemaild, Bob geappt, Facebook Messenger.
Maar men reageert niet.
Mocht MyCycle nog bestaan, dan raad ik iedereen af om zaken te doen met dit amateurbedrijf!
Groeten van Frederik
Wat een super winkel zeg
Wat een super winkel zeg!
1. Perfecte communicatie!
2. Gratis levering en snel!
3. Blinkende tweedehands aankoop!
Lijkt me duidelijk een tevreden klant!
Nooit gedacht dat ik online een fiets zou kopen
Nooit gedacht dat ik online een fiets zou kopen. Eerst heb ik telefonisch contactopgenomen met MyCycle. Ik werd zeer duidelijk en zeer netjes geadviseerd. Na een dag te hebben nagedacht heb ik toch mijn fiets online besteld.
De fiets werd keurig het volgende dag geleverd en... Ziet er prachtig uit!
Ik denk dat online aankopen steeds transparanter worden.
Wat ook zeer goed merkbaar is bij MyCycle.
Zelfs een tweedehands fiets wordt voor een witte doek gefotografeerden zelfs met veelvoudige foto's.
Ze verdienen mijn positiefe review! Ik zal MyCycle in de gaten houden!
MyCycle is onbetrouwbaar
Ik raad iedereen af om een fiets bij MyCycle te kopen. Mijn ervaring met zowel het product als de service is bijzonder slecht.
De fiets die ik heb besteld bij MyCycle had bijzonder veel gebreken. Deze waren niet op de site vermeld. Zo zat er een slag in het wiel, werkten de versnellingen niet, deed de bel het niet en piepten de remmen. Ook kwam hij later dan de aangegeven 48 uur.
Na het melden van deze problemen, leek MyCycle, wat trouwens niets anders is dan een klein eenmansbedrijfje, gerund door Bob, wel te willen helpen. Daarvoor moest ik naar een fietsenmaker om te vragen wat de kosten zouden zijn voor de reparatie.
Echter, Bob vond de kosten te hoog, en wilde slechts een derde van de kosten vergoeden. Dat Bob daarmee zijn belofte van de site verbreekt dat hij kosteloos ervoor zorgt dat je fiets goed werkt, deerde hem niet.
Al met al ben ik 6 weken met Bob in gesprek (Bob is moeilijk bereikbaar, reageert laat) geweest. Hierin toont hij zich niet bereid om mee te gaan. Kortom, hij verwacht dat ik betaal voor de slechte kwaliteit van het product dat hij heeft geleverd. Daarmee ga ik niet akkoord, en ik onderneem nu juridische stappen.
Een bestelling doen bij MyCycle is daarmee een loterij. Heb je geluk en krijg je een goede fiets, dan is er niets aan de hand. Heb je pech, dan heb je er veel werk, frustratie en financieel verlies van.

Odpowiedź od MyCycle
Nette communicatie
Nette communicatie, snek geleverd en een tevreden klant.
Doświadczenie Trustpilot