Jeg har haft en fremragende oplevelse hos My Auto i Glostrup. Værkstedchefen, Marcus, er virkelig super flink og hjælpsom. Han tager sig tid til at lytte til mine bekymringer og giver altid klare... Zobacz więcej
Super god service! Havde en lysende motorlampe, og fik tid inden for 1 time, og efter de havde kigget på bilen, bad de mig komme igen senere på dagen, så havde de fået delen hjem og lavet bilen med... Zobacz więcej
Lejede bil af Oliver/Myauto gennem siden Hej Oscar. Oliver var på intet tidspunkt til at kommunikere med på en voksen måde-telefonen tog han aldrig.Ifbm skade på bilen "kom han til" at trække 5000... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har brugt værkstedet flere gange og været lige imponeret alle gangene over service, tempo og priser! Forrygende godt sted. Kan kun på det varmeste anbefale det sted! :-) Stod f.eks. med en død b... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
MyAuto er dit værksted i Glostrup. Udover traditionelt autoværksted, udfører vi også service og rep på bla. Vandscooter og motorcykler. Derudover har vi udlejning af alle typer biler, varevogne, minibusser og motorcykler.
Sydvestvej 107, 2600, Glostrup, Dania
- Oliver@myauto.dk
- myauto.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hvis man vil betale for defekt bile, løgne, nedladenheder, skuffede børn, ødelagt ferie, dårlig service og inkompetence, så har MyAuto mine varmeste anbefalinger
Hej Oscar lever af at udleje biler igennem deres underleverandører. MyAuto i Glostrup er sådan en partner.
Vi lejede en bil (Tesla 3) til vores skiferie. Alt var fint indtil vi var ankommet til Sälen, og havde været på ski en dag.
Bilen var ikke kun til at komme frem og tilbage derop, men var essentiel for at vi kunne komme til pisterne i ugen, da vi boede 8 km fra.
Dag 2 var bilen ikke varmet op, måske jeg glemte at sætte den til. Det viste sig, at den slet ikke kunne varme op, pga. en fejl i bilens system (softwarefejl, mekanisk fejl, elektriskfejl ved vi ikke).
Med -14 grader om natten og -8 til -10 om dagen kunne man ikke køre i bilen. Ruderne var tilfrossede med en centimeter is og tilduggede, den var, som udlejers eget forsikringselskab gav mig medhold i; IKKE I TRAFFIKMÆSSIG FORSVARLIG STAND.
Var hele dagen i telefonen med Oliver fra MyAuto, vi forsøgte os med genstart, softwareopdatering etc. I starten var Oliver hjælpsom. Men da vi når til den konstatering at det ikke kan fikses, vil Oliver ikke hjælpe med at for hjemsendt bilen og/eller hjælpe os med at skaffe en erstatningsbil lokalt.
Hej Oscar nægter også at hjælpe, de mener at MyAuto skal komme med en løsning da de kun er formidlere. Oliver forslår at køre til en Biltema 100km (hver vej) fra Sälen for at købe kabinevarmere, som han gerne vil betale for. Det er et fint forslag. Men bilen kan ikke køres lovligt eller forsvarligt på vejene. Det mener Oliver den kan, trods fremsendte billeder af bil og infoskærm. Hej Oscar vil stadig ikke hjælpe, de bakker op om MyAutos forslag om kabinevarmere, selvom jeg forgæves forklare dem, er det ikke muligt.
To dages tovtrækkeri og megen frustration, samt en totalt spoleret ferie, konstatere jeg at Hej Oscar eller MyAuto ikke vil hjælpe. Jeg måtte have forsikring ind over. Da udlejer ejer bilen, skal det være deres forsikring, som er SOS International. Jeg forklarer at bilen må bugseres hjem, og at de må betale for en lokal lejebil eller flybilletter da vi skal kunne komme hjem til Danmark igen.
De kan desværre ikke hjælpe, da MyAuto, som deres kunde ikke vil fejlmelde bilen. Oliver har ikke videresendt eller sendt ukomplet/ukorrekt info. Jeg beder Oliver om at hjælpe, og være ærlig over for sit forsikringsselskab, han nægter!
Jeg sendte selv beviser til SOS International i form af billeder, og de gav mig straks medhold. De kunne klart se, at bilen ikke var forsvarlig at køre i. Oliver ville stadig ikke give sig, dvs, at vi ikke kunne komme hjem, med mindre vi selv betalte for det.
Oliver og Hej Oscar holdte sig hårdnakket til, at vi ikke tog imod deres “hjælp” (at køre 2x100km efterkabinevarmere). En aften låner jeg en bil, og kører rundt i Sälen for at finde kabinevarmere, for at efterkomme deres forslag. Men uden held. Her mener Hej Oscar og Oliver, at så kunne jeg også have kørt til Biltema. Men det kunne jeg ikke nå åbningstiden.
Til sidst meddler jeg, at jeg efterlader bilen ligegyldigt hvad. Så “giver” Oliver sig, bilen hentes og vi får flybilletter hjem af SOS International.
Det ændre dog ikke på, at vi har haft en lejebil i 6 dage, der ikke har virket! Hej Oscar og MyAuto mener jeg har fået et godt produkt og en god service for mine penge, så de vil ikke refundere.
De opfordrede mig til at køre hasarderet i deres bil, med risiko for at forvolde skade på mig selv, min familie og andre. Det var vigtigere for dem ikke at yde service end andres sikkerhed.
Hej Oscar tager absolut intet ansvar og efterlader sig på at MyAuto skal hjælpe, og de holder iøvrigt hånden over MyAuto. Hej Oscar er komplet ligeglade med kunden, de vil hellere forsvare en elendig underleverandør, end at yde en god service.
MyAuto er et useriøst firma, der ikke burde drive udlejningsvirksomhed. Som udlejer, må man desværre nogle gange tage et tab, jeg forstår godt, at det er surt at tabe på en udlejning. Jeg har selv en udlejningsvirksomhed. Har man ikke leveret et tilfredstillende produkt, må man tage det tab og forbedre sig fremover. Det hedder at effektivisere og forbedre sin virksomhed. Når man derimod med barnetrods ikke vil give sig, og lader en kunde strande i et andet land, bør man finde noget andet at lave.
Hej Oscar er ligeledes en useriøs virksomhed. En virksomhed skal tjene penge, men bygger ens forretning på andres (MyAuto) virksomheder, må man tage tabet når en underleverandør ikke magter opgaven. Man burde opsige samarbejdet eller give en løftet pegefinger. Der skal så lidt til, for at yde en god service, men I vil hellere beholde en useriøs og uærlig underleverandør.
Så hvis man gerne vil betale for defekte biler, løgne, nedladenheder, skuffede børn, ødelagt ferie, dårlig service og inkompetence, så har Hej Oscar og MyAuto mine varmeste anbefalinger, det er deres spidskompentence :-)
Efter jeg havde lånt en autocamper var…
Efter jeg havde lånt en autocamper var de simpelthen så flinke man skal jo bare sørge for at gøre ting rene og sørge for at de fylder op så får man automatisk sit depositum spammet det samme
Ussel service og en ansat der sviner…
Ussel service og en ansat der sviner dig til hvis du brokker dig
Virkelig god service
Jeg lejede en bil fra MyAuto gennem hejoscar. Service var helt i top, de var hurtige til at svarer og meget behjælpelige. Det var nemt og effektivt at hente og aflevere bilen igen. Ville absolut bruge dem igen 😁
Kanon god service
Kanon god service, flinke folk.
Tak for god kommunikation og ordentlighed.
5 stjerner herfra : )
Godt professionelt autoværksted
God, hurtig og professionelt autoværksted. Jeg har af flere omgange benyttet My auto til både små og større reparationer.
De har blandt andet været med til at fejlsøge og reparere mit airconditionanlæg.
Senest har jeg brugt dem til skift til sommerdæk. Det tog kun 10-15 min☺️
Jeg vil klart smide en anbefaling og bruge dem igen.☺️ 🚗
Nemt og billigt med et bredt udvalg af…
Nemt og billigt med et bredt udvalg af biler
Værksted
Efter jeg lånte en bil sidste gang hos Myauto, opdagede jeg at de havde værksted! Og efter den gode oplevelse, tænkte jeg at jeg måtte prøve deres værksted, når den lille dyt skulle til service🙏🏼
Og det kan jeg klart anbefale alle at gøre, virkelig god dialog og gode priser, og man blev informeret omkring alt, både før, under og efter!
Det er mit nye stam værksted!
Absolut meget tilfreds kunde
Fik lavet service på min bil og er helt tilfreds med prisen og personalet, super søde og hjælpsomme mennesker.
Absolut ikke sidste gang jeg kommer der
Hjalp med få timers varsel da jeg…
Hjalp med få timers varsel da jeg manglede en bil😃
Altid flinke og hjælpsomme
Altid flinke og hjælpsomme, når du står i en vanskelig situation og bilen er gået i stykker.
Søde og venlige - også selvom man ikke selv er bil ekspert. Hurtig hjælp.
Hvis du som mig sidder og browser værksteder uden at vide så meget om det, så vil jeg sige: Dette er en af de gode. Jeg valgte dem "tilfældigt", men har aldrig fortrudt.
Uacceptabel oplevelse med MyAuto i Glostrup
Jeg havde en dybt skuffende og frustrerende oplevelse med MyAuto i Glostrup, som jeg vil advare andre om.
Jeg lejede en bil gennem Oscars Biludlejning med MyAuto som partner. Fra starten var der problemer:
Ved afhentning var der ingen bemanding, og jeg fik besked om, at nøglen lå på bilens dæk – noget, der virkede meget uprofessionelt.
Bilen, en VW Up!, begyndte hurtigt at larme voldsomt fra udstødningen, og lyden blev så høj, at jeg ikke turde fortsætte af frygt for både sikkerhed og lovlighed. Da jeg forsøgte at kontakte MyAuto for hjælp, svarede de ikke på telefonen. Efter flere forgæves opkald sendte jeg en besked, men svaret var chokerende – de beskyldte mig for at have forårsaget skaden og truede med konsekvenser, hvis jeg efterlod bilen.
Jeg måtte tilkalde Falcks autohjælp, som kunne konstatere, at problemet ikke skyldtes mig. De transporterede bilen tilbage til Glostrup, men jeg måtte selv arrangere transport hjem, hvilket kostede både tid og penge.
Som om det ikke var nok, blev jeg senere beskyldt for at have taget den forkerte bil og blev anklaget for tyveri – noget, der var helt ubegrundet, da der kun var én VW Up! til rådighed ved afhentning, med nøglen på forhjulet, fuld tank m.m - så det hele var lagt op til at jeg skulle tage den. Da jeg prøvede den oprindelige bil, der holdte udenfor ejendommen ved vejen, viste det sig, at den også var defekt med en tændt olielampe og advarselslyde.
Hele oplevelsen har været præget af dårlige instruktioner, uprofessionel service og ubrugelige biler. Jeg sidder tilbage med økonomiske tab og en skuffelse over, hvordan MyAuto håndterede situationen. Jeg kan desværre ikke anbefale denne udlejer til nogen.
Opdatering: Kundeservice fra Oscars biludlejning er nu indblandet, og forhåbenligt vil der komme en seriøs løsning.
Lejede en varevogn hos My Auto i…
Lejede en varevogn hos My Auto i Glostrup igennem "Hej Oscar Biludlejning". Bookning og afhentning fungerede sådan set som det skulle. Også selvom jeg en dag før telefonisk fik "Hej Oscar" til at ombooke til en mindre bil grundet en ændring af behovet.
Da jeg så ville aflevere bilen retur efter 2 dages planlagt leje, er det nærmest umuligt at finde plads på My Autos parkeringsplads og med parkering forbudt på vejen, måtte jeg stille bilen på en lettere uhensigtsmæssig placering. I sidste ende afleverede jeg nøglen til bilen kl. 8.11. Altså 11 minutter senere end den skulle have været.
Grundet dette fakturerer My Auto Glostrup mig for en ekstra dags leje og ligeledes også for et ombookingsgebyr. Sammenlagt en ekstra betaling af kr. 1171,-.
Jeg kontakter herefter My Auto, men de er på ingen måde til at snakke med. Jeg ringer så til "Hej Oscar" for at sætte dem ind i situationen. Tobias nævner her, at han ikke før har oplevet, at et ændringsgebyr bliver faktureret og vil herefter tage kontakt til My Auto Glostrup for nærmere uddybning. Senere på dagen vender Tobias tilbage over email med meldingen om, at der desværre ikke kan gøres noget.
Det virker til at My Auto i Glostrup fakturerer alt så snart de ser en mulighed for det. Også selvom det strider imod almindelig sund fornuft og kundeservice. De driver også et autoværksted på adressen, som jeg aldrig nogensinde vil overveje at bruge eller råde andre til, da man her kunne tænke at en overfakturering nok med stor sandsynlighed finder sted.
Hvad der angår "Hej Oscar Biludlejning", så vil jeg anbefale andre at leje deres bil et andet sted, da deres serviceniveau heller ikke ligefrem kaster glans af sig. De burde have informeret om ombookingsgebyret da jeg ringede til dem dagen før for at ændre varebilen. Hvis jeg havde været bekendt med dette var der jo ingen grund til at lave en ændring.
_______________________
Update 19/12-24
Oliver, du skriver at der ikke er lavet et ombookningsgebyr, eller rettere sagt, ændringsgebyr. Hvad betyder så de kr. 652,- der er opkrævet ud af de ekstra 1171,- som I per automatik bare har trukket?
Den fulde pris af 3194,- for den oprindelige bil betalte jeg allerede da jeg bookede den d. 18/11, så I har, på trods af at du påstår noget andet, opkrævet yderligere for at ændre fra den oprindelige bil til én der var mindre, hvilket på ingen måde giver mening også jvf. det som Tobias fra "Hej Oscar" nævnte for mig over telefonen. Igen peger alt blot i retningen af, at I er glade for at udstede fakturaer i Øst og Vest.
I forhold til opkrævning af en for sen aflevering og din begrundelse om, at dette er kommet en anden kunde til last var dette så tilfældet? Igen så var det umuligt at finde parkering til bilen, hvorfor den til sidst blev stillet på et lettere uhensigtsmæssigt sted og nøglen blev smidt i boksen kl. 8.11.

Odpowiedź od MyAuto
Lejede en bil hos MyAuto igennem Oscar. Fik rigtigt god service til trods for vi havde uforudsete udfordringer i udlandet.
Oliver er super imødekommende og professionel.
God service, MEGET fair pris
Fik monteret medbragte dæk på egne alufælge inkl. afbalancering til 349 kr. God og hurtig betjening samt venlig personale (Marcus). Kan varmt anbefales.
Hold jer langt væk de snyder med…
Hold jer langt væk de snyder med biludlejning du bliver overrasket med alt mulig regninger. Hold da up jeg har fået det dårligt at der findes så dårligt sted at leje bil og jeg forstår slet ikke at Oscar samarbejder med dem.
Super service hos Myauto.
Super service hos Myauto.
Ejeren Oliver samt hans medarbejdere er professionelle, venlige og i møde kommende.
Jeg har brugt stedet både i forhold til leje af bil og reparation.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Ubehagelig oplevelse at leje en bil…
Ubehagelig oplevelse at leje en bil gennem Myauto. Udlejer var afvisende og ligeglad, på trods af flere forsøg på at kommunikere. Han gik og smækkede døren da han ikke vidste hvad han skulle sige. Ikke et sted man kommer igen

Under al kritik
Lejede bil af Oliver/Myauto gennem siden Hej Oscar.
Oliver var på intet tidspunkt til at kommunikere med på en voksen måde-telefonen tog han aldrig.Ifbm skade på bilen "kom han til" at trække 5000 på mit kort.Jeg mødte op på hans kontor-han var uden for pædagogisk rækkevidde.Fejlen blev rettet gennem Hej Oscar men Oliver hørte jeg aldrig fra.Jeg måtte spærre mit kort for at undgå yderligere misbrug fra MyAuto.
Mærkelig og utilregnelig måde at drive forretning på
Hold jer langt væk-magen til fusk skal man lede længe efter

Odpowiedź od MyAuto
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.