Mwtloodgieters Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Voor problemen met ons buitenriool…

Voor problemen met ons buitenriool hebben we MWT ingeschakeld. Vanaf het eerste contact hadden we er een goed gevoel bij. Ze onderzochten waar het probleem vandaan kwam en namen ons mee in het proces, zodat we zelf konden zien wat er aan de hand was. Ook werd er eerlijk gecommuniceerd over de mogelijke oplossingen en de bijbehorende kosten. Geen onduidelijkheid, maar gewoon helder en professioneel werk. Uiteindelijk zijn we erg tevreden met de aanpak en het resultaat!

27 sierpnia 2026

Tevreden

Er is snel gehandeld en duidelijke afspraken vooraf, dank voor goede service

2 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik heb van de week mijn riolering laten…

Ik heb van de week mijn riolering laten vervangen en ik ben erg tevreden.
De communicatie verliep goed, de heren waren proffesioneel bezig en binnen de afgesproken tijd klaar. Na alles goed getest te hebben liep alles weer netjes door.
Bedankt voor de goede ervaring!

21 września 2026

Top bedrijf

Zeer goede ervaring met Mwt,
Snel geholpen, duidelijke communicatie en het probleem met de riolering vakkundig opgelost,, een uitleg gekregen over de werkzaamheden, vooraf een eerlijke nette prijs ontvangen , Zeker een aanrader

17 września 2026

Wat een waardeloos kakbedrijf

Wat een waardeloos kakbedrijf. Echt, wat een prutsers!

Bij mijn opa en oma kwam MWT eind augustus langs en na een belachelijk korte cameracontrole werd verteld dat hun leidingen zouden zijn verzakt. Leidingen die nota bene in beton liggen… Je kunt je dus afvragen hoe je na een paar centimeter camera kijken zo’n conclusie trekt.

Mijn opa en oma hebben hier als gevolg daarvan nachten van wakker gelegen en enorm veel stress gehad, omdat ze dachten dat de hele boel open moest. Zo zielig! Gelukkig hebben ze een second opinion laten doen. Conclusie: geen verzakking, maar gewoon een verstopping. Die was vervolgens echt zo opgelost.

Daarna hebben wij MWT netjes gemaild dat we het advies onjuist vinden en ervan uitgaan dat het factuurbedrag wordt aangepast en niet het volledige consult in rekening wordt gebracht.

Een maand lang: geen enkele reactie. Na vijf keer bellen werd eindelijk beloofd dat er een reactie zou komen. Natuurlijk kwam die niet. Weer bellen: “Ik pak het morgen op.” Niet dus. We moesten maar een mail sturen t.a.v. Ruben, dan ‘kwam alles goed’.

Wat een ongelofelijk prutsbedrijf. Een belachelijk advies geven, vervolgens een maand je mond houden en daarna je eigen beloften niet nakomen. Als dit is hoe MWT met klanten omgaat zodra er kritiek komt, zou ik hier echt met een héél grote boog omheen lopen.

0 sterren als het kon.

24 września 2026

Waarschuwing

Waarschuwing: zeer onbetrouwbare partij. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

Onze ervaring met dit bedrijf is bijzonder slecht. Afspraken worden niet nagekomen en bij ingeplande afspraken komen ze zelfs niet opdagen. Daarnaast wordt er naar onze ervaring onvoldoende onderzoek gedaan naar de daadwerkelijke oorzaak van het probleem, waardoor het probleem uiteindelijk niet wordt opgelost.

Wat voor ons extra kwalijk is: je moet direct betalen, terwijl het probleem nog niet is opgelost. Daarbij wordt aangegeven dat ze terugkomen om het probleem verder op te lossen. Vervolgens komen ze echter niet terug en worden gemaakte afspraken niet nagekomen. Je hebt dan dus wel betaald, maar zit nog steeds met hetzelfde probleem.

Ook op de toegezegde garantie hoefden wij helaas niet te rekenen. Wanneer het probleem blijft bestaan en je aanspraak wilt maken op de garantie, worden de gemaakte afspraken naar onze ervaring niet nagekomen. Ze nemen vervolgens ook niet meer op.

De combinatie van direct moeten betalen, een onopgelost probleem, niet terugkomen zoals afgesproken en het niet nakomen van de garantie maakt dat wij geen vertrouwen meer hebben in deze partij.

Ik ben lang erg vriendelijk geweest, maar nu is de maat vol.

Mijn advies: ga niet met dit bedrijf in zee. Wij zouden ze absoluut niet opnieuw inschakelen en kunnen ze op basis van onze ervaring niet aanbevelen.

30 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Beunhazen die niet met de klant bezig zijn

Geen aanrader: sjezen even bij je langs, hangen om hun expertise te staven een cameraatje in je wc en zeggen dan 'ja alles is verzakt, kost € 6.000 om te fixen'. Maar er was geen professionele duwcamera die liet zien waar een eventuele verzakking zit en hoe diep die is. En alternatieve verklaringen, zoals problemen met de beluchting (dat bleek het uiteindelijk te zijn) werden ook niet gecheckt. Dit gebrek aan expertise kost slechts 180 euro!

Kreeg daarna nog de vraag of ik een negatieve review wilde verwijderen in ruil voor korting. Kennelijk gaat het ze er niet om dat de klant een slechte ervaring heeft (waarvoor een korting gepast zou zijn), maar maken ze zich enkel en alleen zorgen om de review.

Goeie beunhazen

2 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Meneer kwam binnen met een stofzuiger…

Meneer kwam binnen met een stofzuiger om de verstopping weg te halen , wij waren heel sceptisch hierover . Mijn huis stonk als het riool , zelfs bij de buren . Na een week was de verstopping terug!! Weer gebeld meneer reageerde heel ongeloofwaardig , afijn na heel veel bellen nog steeds niks opgelost . Meneer reageert niet meer . Ben helemaal klaar met dit bedrijf .

27 sierpnia 2026

Douche afvoer verstopt

Douche afvoer verstopt.
MWT gebeld, en kon binnen 2 dagen langskomen.
Die donderdag zelf afwezig, dus iemand met sleutel geregeld die speciaal hiervoor naar appartement moet komen.
MWT komt niet opdagen ("sorry, fout in planning").

2e poging: MWT "ik kom morgen - vrijdag - in de ochtend". Opnieuw komt MWT niet: "Ik dacht mijn collega zou langskomen".

3e poging komt er niet meer van.

20 sierpnia 2026

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej