Mwmurerservice Recenzje 16

2. Wykonawca sidingu
  3. Glazurnik
  4. Uszczelnianie

Napisane przez firmę

MW Murer Service er en Murerforretning siden 2022. Vi tilbyder alt indenfor: Murerarbejde - Facaderenovering- Fliser/Klinker - Ombygning - Tilbygning - Imprægnering

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Reparation af sætnings skade på parcelhus.

Vi fik udført et mindre murværksarbejde på vores hus, og vi er godt tilfredse med resultatet. Arbejdet blev udført professionelt, til tiden og med stor omhu for detaljen. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og håndværkeren var både imødekommende og løsningsorienteret, hvilket gjorde processen nem og tryg. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der har brug for solidt og pålideligt murerarbejde.

28 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Godt arbejde

Godt arbejde.
Når MW Murerservice går igang, så sker der noget.
Lidt større fokus på detaljen, og der ville blive givet en stjerne mere.
Vi er rigtig glade for resultatet.

1 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Fik fuget husgavl og skorstene

Fik fuget husgavl og skorstene, kan kun sige det er et rigtig godt stykke de har lavet.
De er nogle go gutter med en god faglig stolthed.
Kontakter dem igen til næste projekt 100%.

22 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Om fugning og reparation af husmur.

Om fugning og reparation af husmur.
Jeg har netop fået fuget en side af mit hus om, samt fået repareret nogle fuger, og huset står nu fantastisk flot, uden spor af, at noget er repareret eller fuget om.
Mikkel og Anders leverer, ud over et rigtig godt og flot stykke håndværksmæssigt arbejde, også et solidt arbejde og alt til den aftalte tid. Måtte de aflyse,( fx p.g.a. regnvejr) var jeg altid orienteret i forvejen og fik ved samme lejlighed et nyt tidspunkt for hvornår arbejdet så ville ske.
Det er en fornøjelse at se Mikkel og Anders arbejde, og det er tydligt at deres faglige stolthed ikke kan gradbøjes. Virkelig godt gået i to!
Prismæssigt holdt aftalen hele vejen igennem, også selv om der var et par udfordringer på vejen.
Jeg kan varmt anbefale Mikkel og Anders, de gør det rigtig godt!

6 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

renovering af trappe og kælder væg

renovering af trappe, samt renovering og vandskuring af vægge i kælder.
Holdt absolut det aftalte, både kvalitet og pris.
kan meget varmt anbefale dette firma. Mikkel og Anders er dygtige håndværkere.

15 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

En håndværker som holder hvad han lover...

Vi skulle have nyt badeværelse og Mikkel fik opgaven og leverede til vores fulde tilfredshed. At fjerne et gammelt badeværelse (A-Z) var ikke uden udfordringer undervejs. Disse fik Mikkel også løst og trods dette, var arbejdet færdigt nogenlunde til aftalte tid. Vi vil helt sikkert bruge Mikkel igen til andre kommende opgaver herhjemme. MW Murer Service er en af de få håndværkere man kan stole på. Åben, ærlig og ligetil. Et godt råd til kommende kunder. Hav altid en kold Booster klar til Mikkel😉

12 października 2023

Fremragende arbejde

Hvis du søger en håndværker der snakker dig efter munden så skal du ikke vælge Mikkel 😊
Vi har lige fået pudset hele vores hus og aldrig har jeg da set en mand knokle så hårdt igennem som Mikkel, resultatet er fremragende og vi er glade og meget tilfredse.

12 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Facade renovering og klinker kælder

Stod for at lave facade renovering med fiber puds og klinker i kælderen. Dette er nu udført af Mikkel.
Mikkel har lavet et fantastisk godt arbejde. Samtidig har vi fået et godt indtryk af Mikkel som person. Endvidere er han utrolig service minded.
Vi vil med 100 % sikkerhed bruge Mikkel til vores næste projekter.

2 czerwca 2023

Min varmeste anbefaling til Mikkel

Min varmeste anbefaling til Mikkel.

Mikkel er både rimelig, venlig og yderst imødekommende.

Vi fik skiftet de bløde / hårde fuger i vores badeværelse, samt ordnet en sokkel på huset. Mikkel gjorde meget ud af at fortælle om de "udfordringer" der kunne være med farveforskel, men tilbød straks at vi nok skulle finde en løsning såfremt resultatet ikke var godt - resultat var langt bedre end forventet!

De største anbefalinger til en ærlig håndværker, som lytter og udfører et godt arbejde.

2 maja 2023

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra, til Mikkel MW mureservice.
Vi har flere gange brugt Mikkel på vores projekter, og vi vores ønsker og behov bliver hver gang indfriet.
Mikkel er fagmand, og ved hvad han laver.
Mikkel er god til at komme med ideer til projektet.
Vi ser frem til de nye projekter du skal lave for os.
Anders
Daglig leder
Green Totalentreprise ApS

8 lutego 2023

Professionel og dygtig

Jeg oplevede Mikkel som kanon professionel og faglig dygtig. Han reparerede vores garage til under pris på hans oprindelige tilbud og til tiden. Mikkel ryddede meget pænt op efter sig selv - udover det fuldførte arbejde, kunne man ikke se han havde været der.

Mikkel får de varmeste anbefalinger herfra.

2 lutego 2023

Flot arbejde udført af Mikkel MW murerservice

Mikkel har lavet er rigtig flot stykke arbejde på vores hus med udskiftning og fuger i murværket. Vi oplevede Mikkel som meget faglig dygtig og han rådgav os rigtig godt undervejs. Arbejdet blev udført til tiden og med god information undervejs. Mikkel efterlod et rigtig flot resultat som vi er meget tilfredse med. Vi giver vores bedste anbefalinger til MW murerservice. Mvh Morten Henriksen, Silkeborg

14 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej