Har været med MW Compounders investerings rejse i en 3-4 år. Har nydt godt at gode udbytter (stort set hvert år) og nogle fine kurs stigninger. Har en relativ stor del af min portefølje hos dem og v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tryghed! - Der bliver prioriteret stabilitet med en lang tidshorisont. Det løbende analyse arbejde vidner om indsigt og grundighed - og utrættelighed ! Alt godt kommer til den der kan vente!
Reakcja na opinię
Solid indsats fra stifterne. Klarer sig indtil nu - altså gennem 3 1/2 år pt. - bedre end markedet ifølge deres egne beregninger (som fourudsættes at tage højde for investeringsomkostninger). Deres re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er super tilfreds med Wm Compounders, har været med fra start, med gode udbytter og kursstigninger og løbende gode informationer om hvad der sker? Tak for det, Mvh Kenneth
Reakcja na opinię
MW Compounders er en investeringsforening, som investerer i 20-30 globale compounder aktier. Forvaltningen sker af Johannes Møller og Dan Wejse, som begge har lang professionel erfaring med investering i aktier.
Jyllingevej 64A, 2720, Vanløse, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Højt informationsniveau
Veldrevet og med grundighed i alt
Stor tillid herfra

Odpowiedź od MW Compounders
Gode informationer om køb og salg skaber stor tiltro til Fonden

Odpowiedź od MW Compounders
MW Compounders er et seriøst bud på et firma der laver kloge investeringer. De finder aktier, som vi andre ikke har øje på og som ofte ikke er særlig kendte.

Odpowiedź od MW Compounders
Dygtige drenge god investerings strategi og flot performance i dette lidt vilde marked
Godt at investere i bryggeri aktier

Odpowiedź od MW Compounders
Har været med fra starten og er imponeret over udviklingen, som er sket i en svær tid. Det, der adskiller MWC fra mængden, er, at rådgiverne selv har “hænderne på kogepladen”, og så deres ærlige og forståelige analyser. Jeg kunne godt have tænkt mig, at “vi” havde beholdt Novo ind i Wegovy-æraen, men for professionelle investorer er det sikkert sjovere at finde potentiale hos mindre kendte firmaer. Alt i alt stor ros og ingen fortrydelse herfra.

Odpowiedź od MW Compounders
Dan og Johannes virker til at være meget kompetente. Meget informative og åbne omkring deres investeringer. Jeg har investeret i 30 år og har hidtil fravalgt investeringselskaber, men har alligevel ladet mig friste af MW. Jeg mener at over tid vil det vise sig at være en god beslutning.

Odpowiedź od MW Compounders
God løbende kontakt og information til investorer.

Odpowiedź od MW Compounders
Tillidsvækkende, kompetente, troværdige, ærlige og dygtige - disse fem ord, er det jeg tænker beskriver MW Compounders, og grundlæggerne Johannes Møller og Dan Wejse absolut bedst! Har investeret en del af min portefølje hos dem, i de seneste par år, og er ikke nervøs for at omlægge den samlede portefølje i deres favør!

Odpowiedź od MW Compounders
Jeg oplever Johannes Møller og Dan Wejse som utroligt tillidsvækkende og kompetente (rigtigt jyder, på den gode måde). Deres gennemgange af porteføljen samt ændringer heri, udstråler at der er tænkt over hvad der skal købes og sælges. Kan stærkt anbefales.

Odpowiedź od MW Compounders
Meget kompetent styring af fonden. Der er stor åbenhed omkring fondens investeringer og altid mulig for at kontakte de to porteføljemanagere som selv har investeret deres penge i fonden.

Odpowiedź od MW Compounders
Jeg har er rigtig glad for at investere i MW Compounders. Særligt den meget fine analyse af aktierne, i et letforståeligt sprog.
Og meget troværdigt at I selv sætter alle jeres penge i projektet.

Odpowiedź od MW Compounders
Jeg føler mig i meget trygge og kompetente hænder. Der er stor transparens og mulighed for at følge med. Selvom jeg ikke er den store investeringshaj, kan jeg følge med på videoer og nyhedsbreve.
Og til sidst og vigtigst der er positivt afkast og indtil videre bedre end markedet.

Odpowiedź od MW Compounders
Har været med siden jeg hørte om MW første gang. Jeg kan lide MW fordi jeg får god information om hvad der investeres i og hvad der skiftes ud og hvordan det går med de forskellige selskaber. Samler sammen til min 3 position. 3%+pt + udbytte. MVH Michael Dige.

Odpowiedź od MW Compounders
Et dygtigt makkerpar, som tager sig tid til deres kunder. Jeg kan varmt anbefale Johannes og Dan.
Vh. Johannes

Odpowiedź od MW Compounders
Rigtig fin rådgivning og dygtige investorer - jeg får mange gode ideer og ikke mindst god respons tilbage. De har lært mig at satse på kvalitets aktier og tænke langsigtet

To virkelig dygtig drenge
Godt produkt
Godt nyhedsbrev

Odpowiedź od MW Compounders
Jeg var desværre ikke med lige fra starten men kom med i starten af 2021!
Jeg blev meget positivt overrasket over den personlige behandling som jeg fik da jeg stillede skriftlige spørgsmål, og kort efter blev ringet op for en god mundtlig orientering! Det har givet mig en god tryghedsfornemmelse at føle, at jeg ikke bare betragtes som et medlemsnummer men at der drages en særlig omsorg for den enkelte medinvestor!

Odpowiedź od MW Compounders
Jeg kom desværre ikke med fra starten, men blev med-invester i foråret og købte også meget langsigtet til min datter, og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Tilpas information niveau og gennemsigtighed og jeg kan kun varmt anbefale MW Compounders.