Topset gekocht bij Da Capo. Een mooi Yamaha MGX 12 mengpaneel en een line array RCF evox 11. Geweldige sound van dit driewegsysteem, makkelijk bedienbaar en zeer geschikt voor kleine en middelgrote fe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vanmiddag uitstekend geholpen door Sjoerd van Da Capo in Leek. Geweldige service waarbij een update van mijn Yamaha 900 keyboard is verzorgd door een domme fout van mij zelf. Alle tijd genomen en een... Zobacz więcej
Vorige week maandag rondgekeken en uitgebreide voorlichting gehad, was na vele jaren weer bezig om orgel/keyboard te gaan spelen. Was op zoek naar een goed keyboard met veel mogelijkheden. Heel veel u... Zobacz więcej
6 jaar geleden bij da capo een prs sx 900 gekocht. Heel tevreden mee heeft even geduurd voor ik de techniek door had. Inmiddels woon ik in verzorgingshuis ben uitbehandeld wil ikmijn laatste paar ja... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
J.P. Santeeweg 41, 9312 PC, Nietap
- 0594513776
- info@muziekhuisdacapo.nl
- muziekhuisdacapo.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
uitstekende service!!
Gelijk de zelfde dag geleverd
Gelijk de zelfde dag geleverd. Product goed verpakt en alle onderdelen aanwezig.
Nieuwe audio interface bij ze…
Nieuwe audio interface bij ze weggehaald,...super uitleg,...namen echt de tijd om alle voors en na,s te bespreken
Snel en goed
12 snarige tune-o-matic met tailpiece besteld. Snel en keurig geleverd. Goede prijs: goedkoopste zelfs m u v Alibaba, maar dat duurt eeuwen
Nog niets ontvangen dus een nogal…
Nog niets ontvangen dus een nogal prematuur verzoek maar de reden was duidelijk uitgelegd en ben er mee akkoord gegaan. Ik heb gezien het verleden geen reden om geen vertrouwen te hebben in de goede afloop. Een prima bedrijf 👍😀
Online bestellen
Altijd vriendelijk en behulpzaam,snelle service en levering!
Goede services
Toen het niet lukte om het gewenste keyboard op tijd voor mijn zoon zijn verjaardag te leveren door leveranciersproblemen, heeft da Capo op eigen initiatief een tijdelijk vervangend artikel geregeld dat ik net op tijd voor zijn verjaardag op kon halen en dat door hen weer opgehaald werd en omgeruild voor het gewenste artikel toen dat eenmaal voorradig was; dat noem ik klantenservice
Snel en efficiënt mijn bestelling…
Snel en efficiënt mijn bestelling behandeld. Prima service.
Gitaar en capo
Vorig zomer hebben we een gitaar bij jullie gekocht voor onze dochter. Dit was echt super. Ze mocht van alles proberen en ook jullie kundigheid was super!! Nu had ze een capo nodig en heeft dit zelf met jullie telefonisch geregeld. (ze is 11)
Wij komen zeker terug!! Ruime keus, goede uitleg, klantvriendelijk. Top ga zo door!!
Was prima duurde alleen relatief lang
alles mooi en op tijd ontvangen
Ik vond jullie heel erg behulpzaam en…
Ik vond jullie heel erg behulpzaam en zelfs pro actief daarin, toen mijn pakje van jullie niet bij mij was bezorgd. Bijzonder! Daarna hebben jullie direct een nieuw boek gestuurd. Ik heb ook nog gebeld over de moeilijkheidsgraad van het muziekboek en ik kreeg uitgebreid antwoord / telefonisch muziekles :-) Ik geef eigenlijk nooit reviews, maar jullie verdienen dit echt! Hartelijke groeten en veel dank. Mascha Wigboldus
Goede service!
Geweldig geholpen
Geweldig geholpen. Telefonisch gevraagd of een artikel op voorraad was terwijl de winkel gesloten was vanwege Corona.
Kon het gewoon bestellen via de webshop, 2 uur later hebben ze het bij mij thuis bezorgd.
Bedankt!
De service is uitstekend!
De service is uitstekend!
Ondanks beperkingen tijdens de Corona problematiek enorm goed geholpen met de keuze voor een nieuwe gitaar.
Kundig en zeer goede service
Ontzettend veel keus. Prima en vakkundige service. Prijzen ook marktconform. Mijn advies, ga eens langs en probeer je instrument uit.
Doświadczenie Trustpilot