Topset gekocht bij Da Capo. Een mooi Yamaha MGX 12 mengpaneel en een line array RCF evox 11. Geweldige sound van dit driewegsysteem, makkelijk bedienbaar en zeer geschikt voor kleine en middelgrote fe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vanmiddag uitstekend geholpen door Sjoerd van Da Capo in Leek. Geweldige service waarbij een update van mijn Yamaha 900 keyboard is verzorgd door een domme fout van mij zelf. Alle tijd genomen en een... Zobacz więcej
Vorige week maandag rondgekeken en uitgebreide voorlichting gehad, was na vele jaren weer bezig om orgel/keyboard te gaan spelen. Was op zoek naar een goed keyboard met veel mogelijkheden. Heel veel u... Zobacz więcej
6 jaar geleden bij da capo een prs sx 900 gekocht. Heel tevreden mee heeft even geduurd voor ik de techniek door had. Inmiddels woon ik in verzorgingshuis ben uitbehandeld wil ikmijn laatste paar ja... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
J.P. Santeeweg 41, 9312 PC, Nietap
- 0594513776
- info@muziekhuisdacapo.nl
- muziekhuisdacapo.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Top winkel en klantvriendelijk
Hele goede winkel en hele goede ervaring met personeel en een super klantvriendelijkheid echt een top winkel prijs kwaliteit verhouding is ook dik in orde
Niet klantvriendelijk
Ik kwam in het verleden af en toe bij deze winkel en was altijd wel tevreden. Maar veel van het toenmalige personeel is vertrokken en het is er niet beter op geworden. Ongeïnteresseerd in de klant, kan geen gedag vanaf. Afrekenen en zich omdtaaien en weglopen. Was mijn laatste bezoek, jammer.
Zelfde dag bezorgd en goedkoper
Wilde graag de schitterende Yamaha CLP745B hebben. Bij andere (web)winkels niet op voorraad. Bij Da Capo wel, en ook nog voor 15% minder.
Telefonisch super geholpen door Marco, die er ook nog voor zorgde dat de piano dezelfde dag (!) in de avond door een vriendelijke chauffeur bezorgd werd.
Eerste keer besteld, dat wordt dus vaker.
Goede en snelle service
Zaterdagmorgen 7april bij DaCapo geweest voor een MarkBass CMB 40 black line. Deze hadden ze volgens hun webwinkel op voorraad en ook volgens hun voorraad overzicht. Echter ze konden hem niet vinden. Dat was op dat moment wel even balen omdat wij ruim een uur moesten rijden om in Nietap te komen. Er kwam een oplossing. Doordat ik op dat moment zonder versterker zat kreeg ik zonder pardon een nieuwe Fender Rumble mee en ze zouden de MarkBass opnieuw bestellen en persoonlijk binnen anderhalve week komen afleveren.
Het is nu 09 april en zo rond 19:45u ging bij ons de bel en stonden 2 heren van DaCapo op de stoep om mijn MarkBass af te leveren en de Fender op te halen.
Dit noem ik nog eens service.
Mannen van DaCapo jullie krijgen van mij 5 sterren voor jullie goede en snelle service en ik zal jullie zeker aanbevelen…..
Gisteren in de winkel geweest om naar een accordeon te kijken
Gisteren in de winkel geweest om naar accordeons te kijken. Heel goed advies en uitleg gekregen en met een prachtige nieuwe Mengascini naar huis gegaan.
Bedankt !!
Nee....ik snapte er niets van
Nee....ik snapte er niets van. Terwijl ik een aankoopadvies vroeg mbt een nieuwe speaker kreeg de beste man een duidelijk gebruikt exemplaar aangesloten noch werkend. De speaker was defect, trebleknop was volume en volumeknop de bas....hoe dan zul je zeggen. Er stond veel in de winkel, nieuw als defect en gebruikt. Was er wel eens eerder geweest, goed geholpen toen, maar deze ochtend in verwarde toestand het pand achter me gelaten.
Het bedrijf is niet klantgericht
Het bedrijf is redelijk klantvriendelijk, maar niet klantgericht. Er wordt niet teruggebeld als dat is toegezegd, op contactformulieren wordt niet gereageerd. Als je een probleem hebt, zoals in het verleden met mijn piano, moet je er steeds aan trekken.
Zelf tonen ze geen enkele initiatief.
Uiteindelijk wordt het (met moeite) wel opgelost.
Markbass (300W / 12 inch) ter reparatie…
Markbass (300W / 12 inch) ter reparatie gebracht, uitstekend geholpen door vakman Robert. Ondanks dat de versterker module die vervagen moest niet meer gemaakt wordt. Fijne communicatie en voordelig.
Perfecte Roland TR-707!!!
Na een lange zoektocht, heb ik via Da Capo een prachtige Roland TR-707 kunnen bemachtigen! Top service, snelle en helder communicatie en perfect verpakt! Bedankt Sjoerd.
Mooie deal gesloten over een Yamaha…
Mooie deal gesloten over een Yamaha Genos 1.
Hij bracht hem gratis langs in Amersfoort omdat hij toch in de buurt kwam. Was wel 23:00 geweest want alles zat tegen. Als nieuw is het keyboard. Top. Helaas laat de lessenaar ff op zich wachten die erbij hoort. Vergeten, zou verzonden worden, na een belletje supersnel opgelost.
een prachtige deal gemaakt met sjoerd…
een prachtige deal gemaakt met sjoerd en marco mijn genos ingeruild voor een genos 2, goede uitleg gehad en prima service zoals ik dat van da capo gewend ben.
tenenkrommend
tenenkrommend
de op 1 na - die van mediamarkt -slechtste service ooit.
kies verstandig en kies niet voor
Da Capo.
Wederom een prima deal gesloten met…
Wederom een prima deal gesloten met Dacapo. Super tevreden. Kom hier al meer. Dan 40 jaar. Altijd goede service. Klant vriendelijk. En ! Een bakje koffie. Ook mijn familie Broer ooms komen hier al jaren. Het is echt een goeie zaak. Eentje waar het echt om de klant. En de winkel gaat
Bagger klantenservice
Bagger klantenservice
Na 2 weken bestelling nog niet binnen.
2 x gebeld en afgescheept met onzin excuses. Communiceren niet met klant.
Ik trek betrouwbaarheid van dit “bedrijf” ernstig in twijfel.
misleiding
Het bedrijf heeft een speaker op de website staan welke niet meer leverbaar is, ze bieden direct een alternatief aan (dit is dan ook de reden dat ze er nog mee adverteren)... 4 maanden later hun wederom laten weten dat ze nog steeds adverteren met een product wat niet/nooit meer leverbaar is. geen reactie en 2 maanden later nog steeds op hun website...
Goede spullen en vakbekwaam doch..
Goede spullen en vakbekwaam doch... al paar maal aangegeven dat ik geen nieuwsbrieven ed. meer wil. Toch blijf ik die zooi krijgen....
Nog iets te leren op het gebied van customer intimacy? ( zo kom ik echt niet meer terug) EN het recht op vergetelheid? (harde wetgeving)
gitaar synthesizer gekocht snel…
gitaar synthesizer gekocht snel geleverd behalve de GK kabel die nodig is om het apparaat te gebruiken gebeld heeft het uit de doos gehaald en bied zijn excuses aan zal het zo snel mogelijk na sturen wel nu een week later heb ik de kabel nog niet heb het nu bij baxshop gekocht en da capo gevraagd de kabel te vergoeden doen ze niet ik zou de kabel alsnog geleverd krijgen helaas nog niets ontvangen slechte service
Een dikke tien voor dit bedrijf
Ik zat al geheime tijd te zoeken naar een goed geluidssysteem naar mijn zin. 2 maanden geleden had ik iets aangeschaft bij Da Capo maar dat bleek absoluut mijn smaak niet. Door goed advies en ook vooral door goed luisteren van het adviserend personeel naar mijn wensen kwamen we uit op een LD system Maui 11 g2 geluidssysteem. na goed beraad heb ik het aangeschaft met de belofte van Da Capo dat ze me niet in de steek zouden laten als het me niet zou bevallen. Na enkele weken gebruik kan ik vertellen dat dit werkelijk een schot in de roos is. Deze Maui 11 set geeft voor zowel gebruik op de binnen als in de huiskamer een geweldig geluid. Wederom de zoveelste aanschaf bij Da Capo waar ik enorm tevreden mee ben. Hun collectie is wel overwogen, niet zo groot als bij de internetgiganten maar wat ze inkopen is kwaliteit. Eigenlijk filteren zij al voor de klant. Het advies en de service is geweldig. Mijn vertrouwen houden ze. Een dikke 10 voor dit bedrijf
Ik een telecaster op het oog had en benieuwd was naar de winkel zelf.
Vandaag deze winkel bezocht omdat ik een fender telecaster op het oog had.
Allereerst een hartstikke mooi assortiment, een leuke verzameling aan accordeons wat ikzelf wel leuk vondt om te zien. Eenmaal boven op gitaar afdeling werd ik vriendelijk ontvangen door 2 medewerkers die me vrijwel direct een bak koffie aanboden. Mocht ook direct de telecaster uitproberen die ik voor ogen had, mooie tweed amp erbij helemaal prima!! Wat mij opviel was dat deze 2 vriendelijke medewerkers een grote passie voor muziek hadden wat ik erg waardeer!! Dus langskomen voor een praatje en lekker bakje koffie is zeker de moeite waard!! Prima winkel, vriendelijk personeel. Ik woon helaas niet in de buurt haha maar kom zeker nog een keer langs!!
Richard
I bought Da Capo S9ultra smart watch…
I bought Da Capo S9ultra smart watch under Simple pay in 3 system (order number #1103).
But this watch is a duplicate product.
Not a 1.6 inch Amoled smart watch as Dacapo company mentioned.But you advertise 1.6 inch amoled This one .
I have sent many complaints to you, (feeling cheated. But that was not considered.
Asok Raj
Kochi