Otroligt tillmötesgående, kompetenta och med jättefint bemötande av min dotter. Hon fick också bra och enklatips på övningar som hon kan göra.
Zobacz, co mówią recenzenci
Gick snabbt och enkelt att få tid, supertrevlig terapeut som var kunnig och konkret. Hjälpte mig med min akuta smärta samt gav tips om hur jag ska hantera problemet på sikt.
Reakcja na opinię
Jag fick förtroende för Jennifer T. Hennes utbildning (nyutexaminerad) och hennes meriter inom idrotten med skador etc. Eftersom min skada är relaterad till sport (ridning) värdesätter jag en person s... Zobacz więcej
Vilken kanon naprapat jag träffat på! Kan varmt rekomendera Josefin. Så proffsig, trygg och bjussar på en massa bra övningar. Hennes sprudlande glädje smittar av sig!
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Muskelcentrum är en naprapat & idrottsklinik med kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås och Sigtuna som förebygger – behandlar – rehabiliterar akuta och långvariga besvär relaterade till rörelseapparaten, det vill säga besvär med muskler, leder och/eller skelett. Vi är specialiserade på olika former av belastningsskador såsom arbetsrelaterade och stressrelaterade besvär samt idrottsskador.
Muskelcentrum - Professionell, personlig, effektiv
Napisane przez firmę

- Vi vill att fler ska leva ett aktivare liv!
- Vi på Muskelcentrum sätter alltid kunden i fokus. Våra Naprapater ser till varje patients enskilda behov för att tillsammans med dig utveckla en noggrann behandlingsstrategi för att nå både ditt och vårt mål – fri från besvär!
Dane kontaktowe
Smassens väg 1, 811 51, Sandviken, Björksätra, Szwecja
- 018-290700
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jättefint bemötande
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Enkelt att boka, kunnig och trevlig personal

Odpowiedź od Muskelcentrum - Sandviken
Vilken kanon naprapat jag träffat på

Odpowiedź od Muskelcentrum - Sandviken
Enormt trevlig personal och…
Enormt trevlig personal och behandlingen var enormt bra! Rekommenderar starkt.

Fick bra hjälp när jag fick ryggskott
Fick bra hjälp när jag fick ryggskott
Jättetrevligt bemötande

Bemötandet är över förväntan
Bemötandet är över förväntan och Josefin är så lyhörd och professionell i sitt sätt att ta hand om mig som klient. Jag kan verkligen rekommendera dem.

Odpowiedź od Muskelcentrum - Sandviken
Klockren justering och fin vägledning…
Klockren justering och fin vägledning för att motverka att jag får problem igen.

Odpowiedź od Muskelcentrum - Sandviken
Behandling av naprapat Lars.
Behandling av naprapat Lars.
Mycket bra mottagande och behandlingen var proffesionellt utförd.
Efter två behandlingar blev jag bra i ryggen.

Otroligt nöjd!
Får hjälp med min onda kropp!
Olika behandlingar som erbjuds beroende på min problematik just då.
Lyhörd personal!

Odpowiedź od Muskelcentrum - Sandviken
Ett trevligt bemötande och proffsigt…
Ett trevligt bemötande och proffsigt utförd behsndling

En professionellt bemötande
En professionellt bemötande, kunnig och inlyssnande personal.

Problem med ett knä
Problem med ett knä, som blev ömt, efter intensivt padelspel.
Hjälp med undersökning, massage och träningsråd har gjort att besvären nästan är borta.

Odpowiedź od Muskelcentrum - Sandviken
Mycket trevligt bemötande av proffsig…
Mycket trevligt bemötande av proffsig och kunniga Naprapater som lyssnar till patienten och gör sitt bästa för att patienten ska bli smärtfri.

Mycket nöjd kund
Bra mottagande och lyssnande naprapat som hjälper mig att till slut bli av med min smärta

Odpowiedź od Muskelcentrum - Sandviken
Mina upplevelser av besöket kändes…
Mina upplevelser av besöket kändes proffsigt och jag är mycket tacksam och nöjd.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.