Vi har to gange brugt mureren.nu til en totalenterprise. Første gang til renovering af bryggers og anden gang til renovering af garage og udestue. Begge gange har vi været yderst tilfredse med håndvær... Zobacz więcej
Vi hyrede Muren.nu til at, isolere, støbe, op mure væg og lukke et dør hul, samt lægning af klinker på gulv og i brusekabinen. Arbejdet blev udført yders professionelt. Muren vi havde i huset... Zobacz więcej
Jeg vil ikke anbefale at benytte Mureren.nu. Opgaver: Nyt loft i kælder inkl. Opsætning af vandrør, reparation af væg på 1. Sal, fuld renovering af være... Zobacz więcej
Ormslevvej 271A, 8260, Viby J, Dania
- kontakt@mureren.nu
- mureren.nu
Badeværelse
Arbejdet blev udført yders professionelt. Muren vi havde i huset gav god rådgivning, og var meget behagelig at have i huset.
Da arbejdet var udført, var alt som vi havde forestillet os.
Vi har efter endt arbejde fundet en enkelt skruk klinke, hvilket blev udbederet uden problemer
Den fakturerede pris modsvarede den tilbudspris vi have modtaget.
Et helt igennem elendigt forløb med…
Et helt igennem elendigt forløb med Mureren.nu.
Vi kan på ingen måde anbefale Mureren.nu.

Odpowiedź od Mureren
Det var et kæmpe stor fejl at vælge…
Det var en kæmpe stor fejl at vælge Mureren.nu.

Odpowiedź od Mureren
Vi har været et helt igennem horribelt…
Vi har været et helt igennem horribelt forløb med mureren.nu. Startede ellers godt. Murermesteren er meget imødekommende og venlig. Går meget op i at firmaet ikke er det billigste, men at de til gengæld går meget op i at udføre i godt stykke håndværk. Det syntes vi jo lød super godt..!
Efter aftalen er indgået, går det ned af bakke. Brudte aftaler, dårligt udført håndværk, dårlig/manglende kommunikation, jeg kunne blive ved. Murermesteren mente at projektet ville tage en måneds tid, alt efter vejrforhold, det kom til at tage 1 år og 8 måneder..!!!
Derudover påfører firmaet os en fugtskade, ved ikke at montere midlertidige nedløb fra tagrender. Her er murermesteren dog hurtig til at inddrage sit forsikringsselskab, TopDanmark. Det er også det eneste positive der er at sige om den sag. Det hele trækker voldsomt langt ud, må kæmpe af mange omgange med at få erstatning for vores ting. Får på ingen måde dækket vores egen tid. Klager vores nød til murermesteren, men han holder fast i at det er TopDanmarks ansvar???
For at gøre en lang historie kort, kan vi på ingen måde anbefale Mureren.nu til noget som helst.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.