Super fantastisk lække mad som altid. Gæsterne var vildt begejstrede og det var vi selvfølgelig også. Portionerne er meget passende, alle blev mætte. Vi hentede i Slet og det var klar på præcis d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde den dejligste familie fødselsdagsmiddag i haven med det lækreste mad. Vores gæster taler stadig om det jeg glæder mig selv til næste gang vi skal have Mundret❤️
Reakcja na opinię
Mundret er mundrette anretninger med fine smagsnuancer. Det er vigtigt at købe ekstra brød, fordi det smager vildt godt, og en rest kan let lunes et par minutter dagen efter også. Hvis jeg skal gi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som sædvanlig en lækker oplevelse - mundretter med god smag og fin afpyntning - brødet er fortsat super lækkert. Emballagen gør det nemt at transportere mundretter ne hjem og er nemt at bortskaffe b... Zobacz więcej
Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.
Silkeborgvej 280, 8230, Åbyhøj, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Odpowiedź od Mundret
Altid en super god oplevelse.
Så søde og imødekommende unge mennesker der straks er klar til at hjælpe, når du kommer ind.
De har virkelig fortjent en kæmpe anbefaling.
Maden er altid fantastisk

Odpowiedź od Mundret
Vi har de seneste år bestilt takeout hos Mundret. Vi har hver gang fået super lækker mad til rimelige priser og rigtig god service. Mundret kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Mundret
Rigtig lækker mad - kan varmt anbefales (til voksne). Vi bestilte børnemenuer til børn i alderen 3-6 år, hvilket ikke kan anbefales. Retterne var desværre alle toppet med cremer/mayo m. smag og diverse topping, hvilket gjorde, at ikke en eneste ret blev rørt. Kunne have været godt, hvis børneretterne var mere ‘børnevenlige’/delt op, så de selv kunne vælge til og fra.

Odpowiedź od Mundret
Smagfulde retter med lækre råvarer. Brugervenlig bestilling og godt koncept.

Odpowiedź od Mundret
Som vanlig en stor fornøjelse lækkert mad
Hvis ikke man har prøvet endnu så er det på tide 🙏

Odpowiedź od Mundret
Virkelig lækkert mad, som vi helt klart til prøve en anden gang. Dejlige små retter, som smagte skønt.

Odpowiedź od Mundret
Nem. Hurtig og behagelig afhentning af maden.
Vild lækker portionsanrettet mad.
Alle gæsterne var ellevilde med maden. 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Mundret
Altid lækkert og smagfuldt med friske råvarer

Odpowiedź od Mundret
Enkelte af retterne er blevet lidt for simple. Små buketter broccoli med mayonnaise

Odpowiedź od Mundret
Super lækre retter med masser af smag og stor variation. Vi bestilte en festmenu som take away for at prøvesmage inden bestilling til non-firmation og der er ingen tvivl om at vi kommer til at bestille maden herfra!!!

Odpowiedź od Mundret
Det er nemt og det smager godt
Stor variation med masser af smagsindtryk
Løfter take away til et nyt niveau

Odpowiedź od Mundret
Nemt at bestille, god vejledning, nem afhentning, og meget lækre mundretter.

Odpowiedź od Mundret
Maden var god. Det var let at bestille. Jeg blev ikke mæt af de 8 retter jeg fik.

Odpowiedź od Mundret
Lækker mad til en god pris og nem afhentning i Skanderborg.

Odpowiedź od Mundret
Det var en fin menu og positivt at man kan bestille til få mennesker og særskilt til en med gluten allergi.
Dog vil jeg sige at vi var enige om at brødet var ret kedeligt og tungt og at dip næsten var lidt smagsforvirrende til de smagfulde retter

Odpowiedź od Mundret
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.