Mundero is een zeer goede organisatie om mee op vakantie te gaan. Ik ben intussen al 3 keer met Mundero op reis gegaan en alles was altijd dik in orde! Zelfs met nationale stakingen en wegbarricades... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vooral de reis formule sprak me op voorhand heel hard aan. De goede mix van avontuurlijk bergtochten en een bezoek aan de grootste steden van Schotland waren wat mij overtuigd hadden. Ook de kleinere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer correcte reisorganisatie. De 'Explore South Africa' reis is zeker en vast een dikke aanrader! Heel leuke afwisseling tussen avontuur en af en toe wat meer comfort. De New York City trip deed ik o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Avontuurlijke groepsreizen voor 20 - 39 jarigen waarbij vrijheid centraal staat. Kiest zelf je leeftijdscategorie uit. We reizen naar alle uithoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Canada, van Patagonië tot China, reis je ook mee met een groepje nieuwe vrienden en een ervaren Nederlandstalige reisleider
Muinkkaai 42, 9000, Gent, Belgia
Zelfs met nationale stakingen en wegbarricades in Panama of een vlucht over het Midden Oosten tijdens de oorlog in Iran is Mundero er in geslaagd mij een fantastische vakantie te bezorgen!

Odpowiedź od Mundero
Ik heb al meerdere reizen gedaan met Mundero hun reizen zijn altijd perfect op maat gemaakt voor de reis die jij zelf als persoon kiest. Als je een probleem hebt met iets of je wilt wat aan passen aan je reis kan je ook meteen bij hen terecht en helpen ze je zo goed mogelijk verder.

Odpowiedź od Mundero
Top reis naar Lapland gehad! Voldeed volledig aan de verwachtingen.

Odpowiedź od Mundero
Mundero zorgt telkens voor goed georganiseerde groepsreizen waarvan je met een goed gevoel terugkeert. Klaar om weer een nieuwe ervaring te boeken!

Odpowiedź od Mundero
Zalige 1ste groepsreis! Fantastisch landschap, leuke groep, goede begeleider, ...

Odpowiedź od Mundero
Ik ben reeds 3x opreis geweest met Mundero. De voorbereidingen-uitleg-uitvoeringen en zelfs tot na de reis is alles tot in de puntjes uitgewerkt. Top organisatie!!

Odpowiedź od Mundero
Dit was mijn eerste groepsreis en ik heb persoonlijk een super ervaring gehad. Super mooi land, lieve mensen en toffe ervaringen. Het was een mix tussen cultuur, natuur en rust. Het feit dat je ook de vrijheid had om zelf te bepalen wat je wou doen maakte het ook heel aangenaam. Een echt aanrader!!!

Odpowiedź od Mundero
Marokko Full Experience was mijn eerste groepsreis via Mundero maar het zal zeker niet mijn laatste zijn! Het was een fantastische reis waarin we zoveel gedaan hebben, van cultuur opsnuiven tot de natuur verkennen. Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt!

Odpowiedź od Mundero
Ik heb een reis naar Tanzania en Zanzibar gedaan met Mundero. De reis was zeer goed georganiseerd, de reisleider was goed geïnformeerd en heeft ons goed gegidst door het land en we hebben super leuke dingen gedaan en mooie plaatsen gezien zoals de Usambara Mountains, safariparken en de prachtige stranden op het eiland Zanzibar.

Odpowiedź od Mundero
Mundero biedt reizen aan waarin verschillende aspecten van een land naar boven komen. Er wordt ingezet op variatie waardoor iedereen activiteiten kan doen die bij zijn/haar interesses passen. Hiervoor worden ook voldoende vrije momenten voorzien.

Odpowiedź od Mundero
Dit was mijn eerste groepsreis, maar het is een onvergetelijke ervaring geworden! Tsjechië en Slowakije hebben veel meer te bieden dan je denkt, en dankzij het programma van deze reis ontdek je zowel de stad als de prachtige natuur. Daarnaast maakten mijn medereizigers en natuurlijk de reisleider deze reis echt een geweldige ervaring.

Odpowiedź od Mundero
De Peru Bolivia Chili Trip heeft mij omvergeblazen! Van de Machu Picchu tot Valle de la Luna, de intense rollercoaster aan highlights en activiteiten stopte maar niet. De magische landschappen gaven mij vaak het gevoel precies op een andere planeet te zijn terechtgekomen. Ik had mezelf geen betere eerste groepsreis kunnen toewensen.

Odpowiedź od Mundero
Topvakantie gehad! De reis naar Albanië was een van de eerste keren dat deze georganiseerd werd, maar dit was heel goed uitgestippeld. De reisleider was heel bekwaam en echt een deel van de groep.

Odpowiedź od Mundero
Alles was super duidelijk tijdens het boeken en erna. Alles werd voor je geteld, je had alle informatie die je nodig had en moest je iets niet weten of begrijpen kon je meteen contact opnemen en ze deden er alles aan om je te helpen! Echt een dikke aanrader om op reis te gaan met Mundero!

Odpowiedź od Mundero
Toffe groep, kan het aan iedereen aanraden, ik zal zeker opnieuw boeken bij Mundero!

Odpowiedź od Mundero
De tijd van mijn leven beleefd! Toni is de beste reisleider ever!

Odpowiedź od Mundero
Mijn eerste reis met Mundero was Lapland. En laten we zeggen dat ik écht mijn hart heb verloren in Lapland! Zalige activiteiten, veel vrijheid, en zeer goed georganiseerd. Ik heb écht enorm hard genoten van deze reis! Eentje om nooit te vergeten! Ik kan alleen maar een dikke chapeau zeggen aan de organisatie van Mundero, gezien het feit dat iedereen alle activiteiten heeft kunnen doen dat die graag wou doen🤩.

Odpowiedź od Mundero
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.