Zdecydowanie odradzam!
Zdecydowanie odradzam. Otrzymałam używany towar -buty pogniecione i brudne , gorsze niz z jakiegokolwiek outletu, wiec je zwrócilam. Sklep zamiast niezwlocznie zwrocic nalezna kwote , szczegolnie zwazywszy na to co mi przyslali , przetrzymuje moje pieniadze ( ustawowy termin 2 tyg od momentu odstapienia minal) Dopiero po wysłaniu wezwania do zapłaty ktos z firmy raczyl sie odezwac proszac o numer konta, mimo że zwrot powinien zostać wykonany tą samą droga płatności, której użyłam przy zakupie. To pokazuje skrajną niekompetencję, chaos i brak szacunku do klienta. Nadal czekam na zwrot. Sklep sie nie pali ,aby oddac pieniadze!
Te zniszczone buty byly w rozmiarze 41, poprosiłam o wymianę na 40, ponieważ nie mieli juz 41. Otrzymałam odpowiedź, że rozmiar 40 również nie jest dostępny. Tymczasem ta sama firma (Mumka i Estetino to ten sam podmiot) oferowała ten model w rozmiarze 40 na innej stronie Wymiany nie dokonano. Musiałam kupić je w innym zamowieniu w wyzszej cenie.
Dodatkowo moja negatywna opinia na stronie sklepu nie została opublikowana. Gdy zwróciłam się do firmy w tej sprawie, otrzymałam informację, że nie moderują opinii, co było nieprawdą — przesłałam im zrzut ekranu z komunikatem : twoja recenzja zostala pomyslnie wyslana i zostanie sprawdzona pod katem zgodnosci z naszymi wytycznymi i standardami. Jak widac tylko pozytywne opinie je spelniaja. W odpowiedzi napisali jedynie, że „zajmą się sprawą”, po czym nie zrobili nic: opinia nadal nie została opublikowana, zostalam zignorowana. To tylko potwierdza nierzetelność tej firmy. Ostrzegam innych przed zakupami. Przekonalam sie ,ze oklamywanie klienata jest u nich rzecza normalna i czesta. Skoro robia problem z oddaniem pieniedzy za zwrot to jak musi wygladac reklamacja . Az strach pomyslec !