Zobacz, co mówią recenzenci
Multigenbrug var så venlige at opspore min pakke og sende den på ny, da jeg efter egen fejl glemte at afhente pakken inden for deadline. De var utroligt hjælpsomme og effektive - og undlod endda at op... Zobacz więcej
Der er ikke noget at sætte en finger på! De er så venlige og hjælpsomme, jeg har købt et sofabord som blev afleveret og samlet hjemme hos mig samt et super fedt gulvtæppe. Som søgeagent kan jeg... Zobacz więcej
Varen var rigtig fin, men den var rigelig længe undervejs
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Genbrug med omtanke
Dane kontaktowe
Hovedgaden 532 E, 2640, Hedehusene, Dania
- hej@multigenbrug.dk
- multigenbrug.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service
Fantastisk service! Mads og Jan er super effektive, super søde og sjove! Ting bliver flyttet, smidt ud, taget til genbrug, og ting bliver solgt for en! Multi-service! Vi skulle flytte fra hus vi har boet i i over 20år, og de var en KÆMPE HJÆLP til det hele ! Smide ud, flytte , sælge ! Vi kunne ikke ha gjort det uden dem! Min varmeste anbefaling! 💪❤️👍👏
Alt fint med handlen
Servicemindet butik med rimelige priser
En butik med rimelige priser og utrolig god service. Forsendelse kan være en smule forsinket, men der tages personlig kontakt hvis dette er tilfældet.

Odpowiedź od Multigenbrug
4 Blå Royale kopper
4 Blå Royale kopper.
Meget fin kundeservice.
Alt OK
Jeg fik hvad jeg havde bestilt
Jeg fik hvad jeg havde bestilt, og pga. lidt ventetid, lidt ekstra i "posen", kan kun være godt jo.
Meget tilfreds med købet
Jeg købte nogle små trækasser gennem webshoppen og de er så fine. Jeg er meget tilfreds med mit køb :)
Nemt at bestille hurtig levering
Nemt at bestille hurtig levering. Fine varer der var omhyggeligt behandlet så de var som nye. De vil holde resten af mit liv og vil kunne genruges igen multihenbrug er en super god ide
Hele processen forløb
Hele processen forløb, som man kunne håbe på. God idé med at bruge genbrugsemballage. Jeg kan kun give Multigenbrug mine bedste anbefalinger.
Stor tilfredshed-- hurtig forsendelse MEGET OK
Meget tilfredsstillinde !!
Hurtig forsendelse !
Rigtig fin, god og dejlig speciel forsendelsesindpakning meden god og hyggelig hilsen fra Multigenbrug.
Det er en butik med yderst god service
Det er en butik med yderst god service, da de giver sig tid til at
snakke med deres kunder
Tak for hjælpen!
Tusind tak for hurtig, respektfuld og professionel hjælp med at tømme min brors dødsbo efter hans pludselige død!
Min købte vare er Prima kvalitet
Min købte vare er Prima kvalitet.
Søgte på navn på keramiker og en tekande fra 1977. Fandt den på nettet med det samme. Fik den leveret ASAP.
I en vel emballeret indpakning.
Fantastisk kundeservice :-)
De har mange fine ting og rigtig gode billeder af varerne. Derudover en helt fantastisk kundeservice :-)
varen ankom uskadt frem og jeg var så…
varen ankom uskadt frem og jeg var så glad for dette !
Fin service tak
God og hurtig kommunikation
God og hurtig kommunikation. Flink ejer. Nem selvafhentning.
Dejlig oplevelse og smukke vare til en…
Dejlig oplevelse og smukke vare til en fin pris!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.