Multidiamantboring Recenzje

1. Market budowlany

Jeg tilbyder alt inden for boringer og Skæring berne vægge. Vi er altid mødestabil og imødekommende

Dobra

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Udluftningshuller til krybekælder

Jeg skulle have boret to ekstra udluftningshuller i fundamentet ned til krybekælderen. Jeg havde på forhånd ringet og aftalt arbejdets omfang og cirka pris. Jeg fik at vide at de ville bore et 16mm hul over hullerne til montering af stativ. De kom til den aftalte tid. De valgte at bore hullerne uden stativ for at undgå de 16mm huller. Det tog forholdsvis lang tid at komme igennem fundamentet da betonen var ekstra hård. Da de sendte regningen var prisen næsten det halve af den cirka pris jeg havde fået oplyst. Rigtig fin oplevelse.

8 maja 2025

Hej Brauer Mange tak for de gode anmeldelser

Hurtig, professionel og gode priser!

Kontaktede Multidiamantboring.dk om mandagen og fik tid i kalenderen allerede dagen efter.

Fik boret 2 huller i kælderen til Duka-ventilation.
Han vidste lige præcis hvor hullerne skulle side og hvilke specifikationer som er krævet fra Duka.
Hullerne står knivskarpt og væggen blev efterladt meget flot.
Han er meget professionel og ved hvordan man skal gøre. Og endda til gode priser.
Kan kun anbefale dette firma!

30 kwietnia 2024

Odpowiedź od Multidiamantboring

Hej Alexander Mange tak for det gode anmeldelser vi gør vores bedste for at leve op til kundens forventninger

God oplevelse med firmaet

Arbejdet blev udført med præcision. Det var super professionelt arbejde.
Alle aftaler blev overholdt.
Indehaveren af firmaet er meget serviceminded, og jeg havde en rigtig god dialog med ham.

7 marca 2024

Hej Peter Mange tak for de gode anmeldelser