Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Op aanraden van een vriend van mij ben ik bij Mr. WHEELSON terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel bij dit bedrijf gekregen. Han Post heeft mij volledig transparant en no-nonsens doo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nadat ik veel reviews had gelezen, besloten om met mrWheelson in zee te gaan en een auto uit Duitsland te laten importeren. Al mijn verwachtingen zijn waar gemaakt. De communicatie verliep heel soepel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een goede ervaring op gedaan bij MrWheelson. Je wordt prettig te woord gestaan aan de telefoon en je spreekt met een vaste medewerker. Hierdoor heb je geen miscommunicatie. Geen vraag was t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel prettig persoonlijk contact gehad met de werknemers van MrWheelson. Er was ruim gelegenheid om al onze vragen te stellen en daardoor met vertrouwen dit proces in te stappen. Vertrouwen is belangr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pośrednik sprzedaży samochodów
  2. Salon samochodowy
  3. Leasing samochodów
  4. Dealer pojazdów mechanicznych
  5. Komis samochodowy

Informacje o MrWheelson

Napisane przez firmę

Makkelijk online een auto importeren
Jij kiest je auto, wij regelen de rest!

Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor.

• Geen verborgen kosten
  • Behoud van dealer- en fabrieksgarantie
  • Bovag service en garantie
  • Uitgebreide controle voertuig(data)
  • All risk verzekerd transport

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Geweldig! Alles verliep duidelijk en vlot!

De communicatie was vanaf de eerste keer perfect, vriendelijk, helder en eerlijk. Ze hebben de import van mijn nieuwe auto perfect verzorgd en zelfs een mooie korting weten te bedingen bij de verkopende dealer. Ik heb de auto in nieuwstaat opgehaald in Ulft. Helemaal geweldig! Heel veel dank!

4 stycznia 2024

Odpowiedź od MrWheelson

Hi Bas, wat fijn te horen dat je zo tevreden bent met onze online import dienst. Dit maakt ons trots. Bedankt dat je jouw ervaring hier hebt gedeeld!

Super service!

Ik wil even mededelen, dat ik enorm blij met jullie service. Jullie waren vanaf het begin transparant en ik kon jullie altijd bellen. Ik vond het in het begin een beetje eng om een auto te kopen, die ik nog nooit gezien heb, maar de auto is nog beter dan ik had verwacht. Thanks Mr. Wheelson, mijn volgende aankoop, zal ik ook zeker bij jullie doen.

22 grudnia 2023

Hi Omar,

Bedankt voor je review. Hier worden ook wij blij van! Geniet van je nieuwe auto.

fantastisch

Na veel twijfelen toch een auto gekocht in Duitsland met hulp van MrWheelson. Digitaal een auto kopen en betalen vond ik toch wel spannend. Het is tenslotte een behoorlijk bedrag wat je vooruit betaald.
    Onze ervaring is top. Auto was vrij snel in Nederland. Kenteken e.d. wordt geregeld door Mr Wheelson. Communicatie is top. Ook bij vragen achteraf zijn ze meer dan bereid om te helpen. Zowel via mail en telefonisch goed te bereiken.

5 grudnia 2023

Hi Suzanne,

Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring met onze online import dienst. Geniet van je nieuwe auto!

Uiteindelijk toch gelukt.

Nadat de aankoop van de eerste gekozen, door een onzakelijke Duitse verkoper was verknald, deze zaak netjes Mr Wheelson afgewikkeld en daarna de rust genomen ons een nieuwe auto uit te zoeken en aan te schaffen. Plezierig en vakkundig geholpen bij de aankoop perikelen.Wij rijden nu met plezier in onze nieuwe blauwe auto

17 listopada 2023

Hallo Teuni,

De aanhouder wint! Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de aanschaf van je nieuwe auto uit Duitsland. Nog veel plezierige kilometers gewenst met de nieuwe blauwe auto.

Oceniono na 4 z 5

Snel en prettig een goede deal

Dankzij MrWheelson hebben wij een prachtige ID Buzz voor de deur voor een aanzienlijk aantrekkelijkere prijs dan die in Nederland beschikbaar is.
    Het proces verliep prettig en snel - de beloftes kloppen.
    Ik geef ze net geen vijf sterren, omdat ik graag iets meer procesupdates van ze zou hebben ontvangen. Nu kreeg ik mailtjes van de Duitse dealer en een transportbedrijf, zonder dat MrWheelson had gezegd dat dergelijke mailtjes van derden eraan kwamen. Als ze dat vooraf hadden gezegd ('binnenkort neemt bedrijf X contact met je op over Y), zou ik ze een tien geven.
    Maar belangrijkst is dat ze snel en prettig een goede deal hebben geregeld voor onze Buzz.

23 listopada 2023

Hi Bart,

Bedankt voor je opbouwende feedback. Wij investeren voortdurend in de verbetering van ons platform en nemen je aanbevelingen zeer ter harte. Fijn dat je wel een positief gevoel aan onze dienstverlening hebt overgehouden, want dat vinden wij belangrijk. Geniet van de Buzz! Veel veilige kilometers toegewenst.

Naast de goedkopere prijs

Naast de goedkopere prijs, vond ik de begeleiding uitstekend. Je wordt continue op de hoogte gehouden.
    MrWheelson heel hartelijk bedankt.
    Dit bedrijf is een aanrader.

23 listopada 2023

Odpowiedź od MrWheelson

Heel graag gedaan! Bedankt dat je jouw ervaring met MrWheelson hier hebt gedeeld. Veel fijne kilometers gewenst in je nieuwe Audi.

Oceniono na 5 z 5

Ruime keuze en alles wordt voor je geregeld.

Hele ruime keuze uit Duitse occasions. Ik heb de gewenste auto via de site geselecteerd en zes weken later werd ie voor de deur afgeleverd.

6 listopada 2023

Hi Nick,

Bedankt voor je review en aanbeveling. Lekker kort en to the point. Houden wij van!

Oceniono na 5 z 5

Kende MrWheelson niet maar zou ze zo aanraden

Ik kende MrWheelson niet en vond ze online. Na de reviews gelezen te hebben besloot ik een offerte op te vragen. Binnen enkele uren had ik iemand van MrWheelson aan de lijn die goed meedacht en me bijv adviseerde dat ik met een bepaalde verkoper uit Duitsland beter niet in zee kon gaan. Super waardevol advies! Zo kwam ik bij een betrouwbare dealer uit via waar ik mijn Lynk&Co 01 heb gekocht.
    MrWheelson doet precies wat ze beloven. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen of updates en altijd vriendelijk en behulpzaam.
    Ik vond het best spannend omdat het om een behoorlijk bedrag ging (een nieuwe auto is tenslotte geen pak suiker...en het hele proces duurt bijna een maand) maar ik zou zo weer een auto via hen importeren.

17 października 2023

Hoi Sandra,

Van tevreden klanten worden wij altijd heel blij! Bedankt dat je jouw ervaringen met onze importdienstverlening hier hebt willen delen. Geniet van je nieuwe auto en veel veilige kilometers gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Ik wil graag mijn ervaring delen met MrWheelson

Ik wil graag mijn ervaring delen met MrWheelson, want ze hebben onlangs een geweldige service geleverd bij de aankoop van mijn Mazda CX60. Vanaf het moment van bestelling tot de levering van mijn nieuwe auto was alles uitzonderlijk soepel en professioneel.

Allereerst ben ik erg blij met de kwaliteit van de Mazda CX60 die ik heb ontvangen. De auto was in uitstekende staat en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het rijden in deze auto is een waar genot, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn aankoop.

Een klein hobbeltje tijdens het proces was dat de trekhaak niet bij de levering was inbegrepen, hoewel deze oorspronkelijk wel was beloofd. Dit had potentieel voor wat ongemak kunnen zorgen, maar MrWheelson heeft dit probleem snel en efficiënt aangepakt. Ze stonden direct klaar om mijn zorgen aan te horen en hebben ervoor gezorgd dat de trekhaak zo snel mogelijk werd geïnstalleerd. De manier waarop ze dit hebben afgehandeld, getuigt van hun toewijding aan klanttevredenheid.

Wat MrWheelson nog specialer maakt, is hun online aanwezigheid en hun bereidheid om een bijdrage te leveren aan de online wereld. Deze review is mijn manier om mijn waardering te uiten voor hun uitstekende dienstverlening. Het is altijd geweldig om zaken te doen met een bedrijf dat zo actief streeft naar klanttevredenheid en openstaat voor feedback.

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring met MrWheelson, en ik zou hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto. Bedankt, MrWheelson, voor het leveren van mijn droomauto en voor de geweldige service die ik heb ontvangen!

22 września 2023

Hi Mark,

Super deze uitgebreide review. Fijn om op deze manier feedback te krijgen over onze werkwijze. Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk en daar hoort een goede oplossing bij als er onverhoopt een keertje iets niet helemaal goed gaat. Bedankt voor je vertrouwen! Veel veilige kilometers gewenst in je CX60 (wat een mooie auto!).

Geweldig bedrijf!!

Geweldig bedrijf!!
    Komen afspraken na.
    Zelf had ik dit niet geregeld gekregen.
    Dank jullie

5 października 2023

Odpowiedź od MrWheelson

Hi Jeroen, bedankt voor het delen van je ervaring met onze online import dienst.

Oceniono na 5 z 5

Iedereen kan een auto importeren met MrWheelson!

MrWheelson verzorgt het gehele proces voor de aankoop en het importeren van een auto uit het buitenland (in het buitenland is de keuze immers veel groter) De voortgang wordt transparant en snel gecommuniceerd, top!
    Zij kennen kennen het gehele proces maar zeker ook hun netwerk waar de auto's vandaan komen. Ik ben er heel tevreden over hoe dit is verlopen.

23 lipca 2023

Hoi Henk,

Bedankt voor je positieve feedback. Tevreden klanten maken ons blij. Veel veilige kilometers toegewenst in je nieuwe auto.

Oceniono na 4 z 5

Online auto shoppen

Digitaal kopen met vooruitbetaling vond ik een eng idee. Maar uiteindelijk is alles naar wens gegaan, mede door "no nonsens" uitleg van de gang van zaken bij telefonische vragen.

19 sierpnia 2023

Beste Albert,

Bedankt voor je vertrouwen in onze dienstverlening. Wij realiseren ons natuurlijk heel goed dat het online kopen van een auto uit het buitenland een eng idee is. Ook al geniet je als Europees consument veel bescherming, het gaat toch om een hoop geld. Fijn dat onze aanpak je overtuigd heeft. Veel veilige kilometers gewenst in je nieuwe auto.

Oceniono na 5 z 5

Gehele aankoop proces goed geregeld.

Vanaf het begin tot het einde is alles goed geregeld. Het enigste wat ik moest doen was een linkje van het voertuig uploaden. MrWheelson heeft verder alles geregeld, van contact met de dealer tot de aflevering thuis! Bij vragen is er makkelijk contact via de chat functie op de website. De auto geleverd zoals besproken en ook fijn dat klein oneffenheden nog worden weggewerkt (tegen inkoop prijs).

Zeker voor herhaling vatbaar.

4 sierpnia 2023

Hoi Daan,

Bedankt voor het delen van je ervaring met de online import service van MrWheelson. Blij te horen dat je onze dienstverlening als positief ervaren hebt. Wij hebben je met plezier bijgestaan. We zien je in de toekomst graag terug. Geniet van je nieuwe auto!

Zeer gewaardeerd

Zeer gewaardeerd. Ten eerste Dhr. Ernst bedankt voor de juiste info over auto en bevindingen. Ten tweede Dhr Leon heeft mij geleerd om geduldig te blijven en mij geholpen met updaten.
    Ten derde Dhr Han Post puntjes op de "i" gezet en gefeliciteerd dat alles naar wens is verlopen.

Super team ben erg blij dat ik bij Mrwheelson mijn auto heb gekocht.
    Dankjewel allemaal.

17 sierpnia 2023

Beste Krishanthi,

Wat fijn dat je hier zo'n enthousiaste beoordeling hebt achtergelaten. We hebben je met veel plezier bijgestaan. Bedankt voor je vertrouwen en geniet van je nieuwe auto.

Oceniono na 5 z 5

Alles tot in de puntjes geregeld.

Een volledig transparant import proces. De communicatie was erg fijn en alles werd snel geregeld/opgepakt. Mr. Wheelson denkt met de klant mee. Kortom een uitstekende klantgerichte dienstverlening.

26 lipca 2023

Odpowiedź od MrWheelson

Hi Youri, bedankt voor het delen van je ervaring met onze dienstverlening. Veel veilige kilometers gewenst met je nieuwe Mercedes.

Oceniono na 5 z 5

Spannend, maar zeer geslaagd!

Via MrWheelson heel tevreden een Tesla Model Y Performance uit Duitsland geïmporteerd. Natuurlijk is het spannend, omdat wij de auto niet hadden gezien of gereden. Achteraf geen seconde spijt van gehad.

De communicatie met het team van MrWheelson is heel goed verlopen. Heel duidelijk wat de kosten zijn en wat we ervoor terug kregen qua garantie. Levertijd was wat langer, omdat de Duitse dealer niet tevreden was over de kwaliteit van aangekochte Tesla. Ze hebben via MrWheelson een alternatief aangeboden en bleek ook nog 300 Euro goedkoper te zijn.

Enige verbeterpunten; de verwachting was dat de auto via een transport afgeleverd zou worden, zoals op de foto. Dit is uiteindelijk met een chauffeur gebeurd, waardoor de auto niet volledig schoon werd bezorgd. Ook was er niet een blanco nummerplaathouder gemonteerd, wat wel mijn wens was. Beide punten zijn opgelost; De foto op de website wordt aangepast en ik mag binnenkort langsrijden voor een nieuwe houder.

Heel tevreden over MrWheelson en het hele proces! Zou het zeker zo weer doen.

5 lipca 2023

Gewelig geholpen

Voor het eerst een auto via internet gekocht zonder deze te hebben gezien. Ik wist niet alle regels, auto moest ouder dan 6 maanden zijn en meer dan 6000 km hebben gereden. Hier hadden ze ook een oplossing voor. Ik ben goed geholpen, en blij met mijn nieuwe auto, als het nog steeds voordelig is om een auto in het buitenland te kopen doe ik dat weer.

22 czerwca 2023

Hi Raymond,

Wat fijn dat je het hebt aangedurfd om online een auto te importeren via MrWheelson. Natuurlijk begrijpen wij heel goed dat dit zeer spannend is (het is geen pakje boter). Wij hebben je graag bijgestaan. Bedankt voor het delen van je ervaring met onze dienst. Geniet van je nieuwe auto. Tot ziens!

Oceniono na 5 z 5

Hier moet je zijn voor een auto import!

Heb wel eens een ander (bekend) importbedrijf gebruikt kende Wheelson niet maar veel positieve reviews dus geprobeerd, en heeeel blij mee, super goed geholpen, veel betere prijs kwaliteit verhouding, en ze brengen hem tot aan de deur! (Bij ander bedrijven moet je daarvoor apart betalen). Goede contactpersoon gehad, Leon, die bovenop het proces zat en ook na levering sterk betrokken bleef! Echt een aanrader, volgende keer weer Wheelson voor mij!

1 czerwca 2023

Hi Atila,

Das fijn om te lezen ;-) Dit is precies het gevoel wat wij bij onze klanten willen overbrengen. Door transparant te zijn over de kosten, door goede communicatie en eerlijke feedback willen wij onze bezoekers positief verrassen en het importeren van een auto uit het buitenland leuk maken. Bedankt dat je jouw ervaring met onze dienstverlening hier hebt gedeeld. Graag tot ziens!

Oceniono na 5 z 5

Ik wil graag mijn complimenten geven…

Ik wil graag mijn complimenten geven voor de uitstekende dienstverlening van MrWheelson. Het hele proces, vanaf het selecteren van mijn auto tot aan de aflevering, verliep buitengewoon soepel en professioneel.

Han heeft mij op een zeer vriendelijke en behulpzame manier begeleid gedurende het gehele traject. De communicatie was duidelijk en efficiënt.
    De auto voldeed volledig aan de beschrijving en de foto's die ik had gezien. De auto was in prima staat en werd geleverd tenaamgesteld op Nederlands kenteken voor de deur.

Kortom, ik ben zeer tevreden over MrWheelson. Ze leverden een geweldige service en ik zou ze zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner bij het kopen van een auto.

21 kwietnia 2023

Odpowiedź od MrWheelson

Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening zo positief beoordeeld. We zijn heel blij met uw aanbeveling. Bedankt en uiteraard veel veilige kilometers toegewenst met de de nieuwe auto.

Prima ervaring met Mr Wheelson

Het kopen van een auto uit Duitsland( waar de keuze veel groter is dan in NL) is prima gegaan. Het kostte ca 6 weken van uitzoeken tot rijden.Alle afspraken zijn nagekomen en de prijs was zoals afgesproken.
    Een paar tips: kijk goed naar de specificatie van de auto die je koopt. Vraag om duidelijke foto’s van de kleine krasjes en deukjes. Als je een auto inruilt doe er foto’s van alle deukjes en krasjes bij. Dan krijg je die discussie niet bij het inleveren. Mr Wheelson heeft eea goed gedaan.

2 czerwca 2023

Hi Karel,

Bedankt voor je positieve review en het delen van je ervaringen met onze online import dienstverlening. Heel veel veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej