Heel tevreden van de Mr Fold Bolderkar 2-zits. De kwaliteit is echt top, de bolderkar voelt goed en stevig aan. Onze twee kids zitten er super graag in, dus dat maakt elke uitstap meteen een stu... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Super goede kar, hij rijd super soepel makkelijk in gebruik ook bij kleine wagens( zoals ons opel corsa) makkelijk in en uit elkaar te halen in enkele klikken. Wij gebruiken hem overal dierentuinen,p... Zobacz więcej
Als kinderopvang hebben we al heel wat wandelwagens getest maar geen enkele kon tippen aan het gebruiksgemak van Mr Fold. Wij zouden geen andere meer willen. Samen met onze kindjes gaan we regelmat... Zobacz więcej
Hele toffe buggy. Misschien kijken om de achterkant waar de kindjes zitten toch te kunnen neerleggen een stukje om de kindjes te laten slapen. En zoals gezegd bij de babyschaal niet echt praktisch... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Mr Fold maakt multifunctionele kinderkarren die geschikt zijn voor 2 tot 6 kinderen. Onze producten zijn ontworpen om het dagelijks leven makkelijker te maken: meer ruimte, minder gesleep en eenvoudig in gebruik. Geschikt voor gezinnen, gastouders en kinderopvang.
Onze belofte
Napisane przez firmę
- Altijd klaar voor avontuur
- Bij Mr Fold maken we alledaagse avonturen makkelijker en leuker voor gezinnen. Onze opvouwbare kinderkarren combineren slim ontwerp met comfort en stijl — zodat op pad gaan met kleintjes gaat over genieten, zonder gedoe.
Onze servicebelofte

Mr Fold Kinderkarren
Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fantastisch
Wij maken sinds een week gebruik van Mr. Fold voor onze tweeling van 20 maanden en baby van 4 weken oud. De kar is perfect om ook alleen met 3 kinderen makkelijk op pad te gaan. Wij gebruiken hem om te wandelen, boodschappen te doen, de oudste kinderen naar het kinderdagverblijf te brengen en zijn vandaag voor het eerst in de dierentuin geweest met Mr Fold. Hij rijdt comfortabel en de kinderen vinden het ook erg leuk.
Super blij mee
Wij maken nu bijna een jaar gebruik van onze mr fold en hebben er echt tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad.
Wij gebruiken deze voornamelijk voor 1 kindje of we moeten dagje uit zijn met vrienden dan gaan andere kindjes ook graag in de bolderkar.
Het is ideaal en lekker ruim, stuurt heel soepel over alle ondergronden en het is gewoon een plaatje om mee te lopen.
Hele fijne wagen!
Hele fijne wagen!
Genoeg ruimte voor 4 kindjes. En ook boodschappen meenemen gaat nog prima. De wagen is goed wendbaar. Rijd soepel. Veel accessoires om de wandeling nog fijner te maken. Doordat je hem kunt inbouwen neemt hij ook niet zoveel ruimte in tijdens het opbergen. Echt een top aankoop.
Deze kinderwagen/ bolderkar geeft mij vrijheid.
Deze kinderwagen/ bolderkar wordt netjes en snel geleverd.
Ik als oppas oma van 4 kleinkinderen waarvan onder de 4 jaar is het een uitkomst. Om er zo op uit te gaan even boodschappen doen of wandelen.
Echt een uitkomst.
Super blij met onze kinderkar!
Super blij met onze kinderkar!
Na veel zoeken naar een kar die fijn is met meerder kindjes en zeker ook ruimte geeft hier bij uitgekomen. Maar wat zijn wij hier blij mee. We hebben 2 kindjes en een kar gekocht voor 4 maar daardoor heb je zo veel ruimte voor de kindjes en ook om spullen mee te nemen. We gaan regelmatig dagjes weg en nu is het meteen we nemen de kar mee en zijn er super blij mee.
Perfecte wagen
Ik gebruik de 4 persoons wagen voor mijn gastouderopvang. Ideaal en zelfs baby's kan je ermee vervoeren. Onder de bankjes is ook nog ruimte voor extra spulletjes naast dat er een mand bij zit. Zo kan je perfect een dagje uit
Alles is robuust en functioneel
Alles is robuust en functioneel. De accessoires zijn praktisch en makkelijk toe te passen. Hij is simpel in te klappen en eenvoudig uit te klappen en te gebruiken.
Omdat de kinderen wat hoger zitten, is het voor hen erg fijn. Ze zien van alles, en blijven goed zitten zonder 'platte kont' of 'dooie schouders'. Er is ruim voldoende opberg ruimte. Onder de banken en in de opberg vakken.
En met mijn 2 kinderen, passen er met gemak 2 loop fietsjes bij, plus boodschappen, plus de vesten, oja en de knuffels die mee gingen, en toch ook nog een bal, en wat extra drinken (ookal gingen we naar naar de supermarkt), pakketje onderweg ophalen. . . Het past allemaal! Met de gelagerde wielen, rijdt het soepel.
Ook handig, opgeklapt rijd hij nogsteeds bijvoorbeeld door de krape boxgangen van een flat en op de rem kan het zelf blijven staan.
Hij past prima in een kleine auto (Suzuki Celerio). Hij gaat naast me op de passagiers stoel. En belellemerd niet meer als een passagier, mijn zicht. Fantastisch !
Een erg positieve recentie want wij gunnen iedereen het gemak en plezier van deze riante kinderwagen.
Groot succes
We hebben 'm gisteren pas ontvangen en nu al een groot succes. We hebben de p-serie 2 zits en hij is erg gemakkelijk in gebruik en heel erg licht. We hebben een rare drempel bij de voordeur en zelfs daar gaat hij goed overheen. We vonden 'm wat duur maar hij is het meer dan waard. Binnenkort maar wat extra's erbij bestellen nog.
Met wat geduld top opgelost
Bij bestelling wiegje 2 maal de bodem binnen gekregen maar na wat geduld ook het wiegje binnen gehad .. top opgelost.. nu kunnen we lekker aan de wandel 🥰
Snelle levering van accessoires
Snelle levering van accessoires. De mr foldkar is ook helemaal top. Erg handig!
heel snelle en goede service,
Ideale buggy als onthaalouder
De Sint bracht de mr Fold buggy voor mijn opvang. Werkende als onthaalouder miste ik de kans om op pad te gaan met de kinderen.
Nu gaan we geregeld erop uit, naar diertjes gaan kijken, mijn zoon ophalen van school of naar de apotheek,....
De kindjes en ik vinden het fantastisch, ze kunnen onderweg iets eten en zitten lekker beschut in het hoes.
De buggy rijd heel vlot en is gewoon ook mooi.
Ik ben heel tevreden van deze mr fold…
Ik ben heel tevreden van deze mr fold kar! Ik gebruik hem zowel prive als onthaalouder.
Hij rijd het zalig! Ik raad hem 10000% aan!
Heel tevreden
Wij hebben ons kinderkar bijna een jaartje en hebben er ontzettend veel plezier mee
Vooral als we naar een dierentuin of naar zee gaan is het zo gemakkelijk met onze twee kinderen van 7jaar en 2,5jaar.
Zeker met lange wandelingen kunnen ze erin gaan zitten als ze wat moe zijn en een snackje eten.
Het is ook gemakkelijk schoon te maken.
Het is een stevige sterke kar met veel opbergruimte want wij als gezin nemen nogal veel mee.
Tevreden!
Wij zijn mama en papa van 2 jonge zoontjes (bijna 3.5jaar en bijna 2 jaar). We gebruiken de kar zowel voor grotere uitstapjes (bijvoorbeeld een dagje pretpark of zee), alsook voor kleinere wandelingen bij ons thuis. We vinden het heel makkelijk om niet met 2 buggy's te moeten zeulen. In de kar kunnen ze allebei in (dus papa kan alleen sturen en mama kan zonder buggy wandelen :-) ), en ook een bijkomend groot voordeel voor ons: de snacktray. Onze kinderen vinden het heerlijk om tijdens een wandeling iets te kunnen eten. In een buggy is dat ook allemaal veel moeilijker. Onze oudste vindt het ook geweldig om in de kar te kunnen kruipen via de ingang onderaan. Dat is een leuk speels element.
Gastouder P serie 4 pers.
Ik ben gastouder en heb 4 dagen in de week 5 kids van 0-4 jaar. Omdat wij in nov 2025 een puppy hebben aangeschaft moest ik een kar om de kinderen mee te nemen. Na wat zoeken bij Mr Fold uitgekomen. Ik heb gekozen voor de P serie 4 pers. Fijne kar, licht van gewicht om te duwen. Kan zelfs met 1 hand. Ik ben er blij mee.
Wat een verademing
Wat een verademing! De Mr Foldkar is echt een meerwaarde voor mijn kinderopvang. Buiten dat ik ontzettende positieve reacties krijgt onderweg ( wat leuk is). Loopt de Mr Fold ook nog eens soepel wat goed is voor de rug. De kar is licht en past door elk winkelpad. Leuke bijkomstigheid is dat je er verschillende dingen bij kan kopen . Dus hij is naar wens aan te passen. Kortom echt een aanrader. Mvg Monique Marx (gastouder)
De Mr Fold bolderkar is super handig in…
De Mr Fold bolderkar is super handig in gebruik. Wij zelf hebben de 4-zit genomen omdat we veel plaats en ruimte zouden hebben als we weg gaan. Mijn 2 kinderen vinden deze kar super omdat ze ruimte hebben en naast elkaar kunnen zitten. Ze kunnen er gemakkelijk in en uit via het luikje en alle stukken zijn gemakkelijk te wassen in de wasmachine. Gemakkelijk ook in en uit elkaar te halen.
De mr fold kar is echt de beste aankoop…
De mr fold kar is echt de beste aankoop va 2025 voor mij geweest. Als je ziet hoeveel vrijheid ik gekregen heb met mijn opvang dat is niet normaal. Even naar de supermarkt met de kinderen ik kan bijna mijn week boodschappen ook nog meenemen. Naar de speeltuin en alles gaat mee wat nodig is. Dagje efteling. Geen probleem
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.