mpe extensions

Fantastisk kundeservice og kvalitet

Har været kunde i 5 år og har altid fuldt ud tilfreds, jeg har inden jeg fandt Mona været mange steder og fået ødelagt mit hår af dårlige påsætninger og kvalitet.
Hvis jeg ku give 10 stjerner havde du fået det :-)

3 stycznia 2017

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak for den flotte anmeldelse Malene - den er jeg bare super glad for.
Mvh. Mona, Mpe-extensions

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk påsætning og vejledning!

Det er nu tredje gang jeg får sat extensions i, og første gang hos Mona. Jeg fik 60 cm langt blond extensions i, og Mona har fundet den perfekte farve som passer til mit hår, således at jeg ikke selv behøver bruge penge hos en frisør for at få mit eget hår farvet.

Helt ærligt, så er Mona virkelig dygtig og perfektionistisk med sit arbejde. Hun tog sig god tid til min påsætning og til at besvare mine spørgsmål. Og der var virkelig intet hastværk, ligesom man finde this mange andre saloner, vor de har travlt med 1000 ting, og man ikke føler de har nok opmærksomhed på én og egentlig bare vil ha én ud af døren. Det var virkelig rart at hun gjorde sig umage med at forklare og vejlede om pleje af extensions. Da jeg snart skal på ferie, tog hun sig god tid til at forklare hvordan jeg plejer mit hår bedst muligt i solen og den høje luftfugtighed.

Jeg vil gerne anbefale Mona, da hun er smadder dygtig til sit arbejde, og virkelig tager sig god tid til kunden! Jeg er så glad for mit smukke nye hår.

24 grudnia 2016

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak for den flotte anmeldelse Camilla - den varmer mere end du aner :-)
Kh. Mona, Mpe-extensions

Oceniono na 5 z 5

Kvalitet og kundeservice i topklasse!

Jeg er så glad for mit hår og jeg elsker hvor naturligt det falder sammen med mit eget hår, da jeg har haft problemer med at finde ekstensions der kunne falde naturligt sammen med mine egne krøller. Jeg er vildt imponeret over kundeservicen både før, under og efter påsætningen. Mona er et virkeligt skønt menneske at være sammen med og tiden under påsætningen går hurtigt i det gode selskab. Kvaliteten af håret kan der ikke sættes en finger på, så blødt og lækkert. Det er alle pengene værd! :)

9 sierpnia 2016

Tusind tak for din flotte anmeldelse Christina <3
Det betyder SÅ meget for mig, at du er så tilfreds med håret :-)
Kh. Mona Mpe extensions

Oceniono na 5 z 5

Fremragende arbejde, hårkvalitet og atmosfære

MPE extensions er BARE stedet hvor det lækre drømme-hår bor.

Mona er så dygtig til sit fag at det ikke kan skrives men opleves. Hun vælger sammen med dig den rigtige farve hår, længde og hvor mange gram der skal i. Hendes flettemetode er så sirlig og fin at det ikke kan ses og det lækre kvalitets hår er så super lækkert og blender helt fantastisk med ens eget.
Når man sætter sig i stolen hos Mona kan man være sikker på at man går derfra med drømmehåret, samtidig med at man får nogle hyggelige timer i stolen, hvor der bliver delt kyndigt ud af råd og vejledning og svaret på eventuelle spørgsmål.

Mpe extensions får mine varmeste anbefalinger og glæder mig allerede til lokkerne skal løftes igen.

21 stycznia 2016

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak for den flotte anmeldelse Louise - den varmer helt ned i maven - og jeg er dybt taknemmelig.

Luksus behandling!

Mona er den bedste ud af de nok 8-10 forskellige påsættere jeg har prøvet igennem de sidste 4 år! Mona gør det perfekt hver gang, selv på mit ødelagte tynde tynde hår! Som normalt knækker bare vi kigger på det!

Selv da der første gang var en bane der drillede mig hjemme, stod Mona klar med den bedste kunde service jeg hidtil har prøvet.. Få dage efter lavede hun nemlig hele banen om så den blev så jeg kunne styre det !

Hvis man kunne give Mona 10 stjerner så gjorde jeg igså det! Hun er altid sød og smilende overni at hun hver gang formår og brilliere med mit hår 😍👌🏼 og så er hendes Virgin hair jo bare alle pengene værd for os sorthårede tøser 😍😍😍😍

11 grudnia 2015

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak for de smukke ord 😘 Det varmer mit hjerte mere end du aner ❤️

P E R F E K T

Mona er FANTASTISK! Intet mindre. Det er altid en udsøgt fornøjelse at sidde i stolen ved hende, og hvis tiden trækker ud, så opdager man det slet ikke, for det er SÅ hyggeligt.

Ved fejl ved trenser eller andet, er Mona en drøm i kundeservice! Hun fikser det med det samme, uden at det skal koste kunden ekstra. En problemknuser er hvad hun er!

Det er ALLE pengene værd, luksushår!! Og selv i kort, tyndt problemhår, får hun tryllet det smukkeste prinsessehår frem. Mona stopper ikke før hun er tilfreds, og som kunde mærker man virkelig hvor meget hun brænder for sit arbejde!

Så hvis man ønsker sig lækre extentions, med lang levetid, sat på af verdens sødeste påsætter, så er det her man skal lægge sine penge!

Derudover er Mona en helt ufattelig behagelig person! Det er så rart at bruge så mange timer ved hende.

11 grudnia 2015

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak for den flotteste anmeldelse 😘
Jeg er dybt taknemmelig ❤️

Oceniono na 5 z 5

Den bedste kvalitet og det bedste håndværk

Mona er uden tvivl den mest kompetente extensionist, jeg nogensinde har været ved. Håret er af bedste kvalitet, og servicen er helt i top. Man føler sig velkommen og godt behandlet, når man sætter sig i stolen, og man er aldrig i tvivl om, at man går derfra med et fantastisk resultat. Mona forstår at kredse om både den rigtige farvesætning, placeringen af vævekanterne, og at tilpasse mængden af hår til ens individuelle behov. Derudover er hendes flettemetode helt i top, hun har mange års erfaring og det afspejler sig virkelig i hendes arbejde - hun kan sit håndværk, og hun kan roligt være stolt af det, hun udfører. Jeg giver kun mine bedste anbefalinger og vil råde alle, der ønsker et fyldigere hår til at vælge mpe-extensions :)

8 maja 2015

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak for din flotte anmeldelse Anne :-)

FANTASTISK !!!!

5 stjerner er IKKE nok! kunne jeg give 100, gjorde jeg det!

Der kan ikke sættes ord på hvor knald hammeren dygtig hun er. hun er så service mindet og er så god til og fortælle hvordan håret skal plejes. jeg har fået lavet hår ved hende i 2,5 hvis ikke 3 år, og har også lavet to" model for en dag" event sammen med hende.

HUN KAN VIRKELIG ANBEFALES!

hun er super god til og finde lige præcis den farve som man skal have i. Jeg har endnu ikke være utilfreds med hendes arbejde eller hårets kvalitet.

Så ønsker DU at blive nusset om nogle timer i dejligt selskab, dejlig atmosfære, og samtidig gå der fra og ligne en million, så er det hos MPE , du skal bestille en tid.

med venlig Hilsen Lone Luna Pedersen

9 stycznia 2015

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak for de smukke ord - de varmer rigtig dejligt :-)

Oceniono na 5 z 5

Lækkert hår, lækker service, fornuftige priser hvor alle kan været med

At få ordnet håret hos Mona, er som at have dulle-dag med veninderne. Hyggeligt, afslappende og skøn atmosfære. Dejlig kvinde, helt igennem ukompliceret

Halvanden - to timers hygge hos Mona….det er guld værd…. Prøv det!!! Og så ser man altså bare toplækker ud, når man svinger ud af salonen, med væsentligt længere og tykkere hår, end da man kom. Når jeg været hos mpe extensios, så er jeg fyldt op på selvtillidskontoen.

18 maja 2014

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak Tina - din anmeldelse varmer mere end du aner :-)

Fantastisk!

Har fået lavet hår ved MPE flere gange - og med perfekt resultat HVER gang! Mit hår har holdt et år (og kan stadigvæk bruges), men næste gang skal jeg have lavet dreads, som selvfølgelig også skal laves hos MPE ;)
Hos MPE får man kvalitet til overkommelige priser! Og så er der jo skide hyggeligt i salonen! :)

6 maja 2014

Odpowiedź od mpe extensions

Tusind tak for roserne om vores arbejde Ditte - det gør bare dagen SÅ meget bedre :-)

Fantastisk

Service , kvalitet og atmosfæren er helt igennem fantastisk ...

6 maja 2014

Mange tak Heidi :-)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej