Supergod service. Ordningen jeg har med robot leje fungerer godt og sikrer at jeg altid har en funktionsdygtig maskine. Ekstra ros til montør/installatør ift. grundig setup, forklaring og hjælp gen... Zobacz więcej
Så dejligt der var sket et kapelbrud anmelder det om torsdagen tirsdag morgen ankommer en meget flink mand og ordner det meget glad for ordningen en skøn måde for mig der er kommet op i årene... Zobacz więcej
Meget glad kunde. Godt koncept. Efter at haft mange småirriterende driftsstop, fejl og smådefekter på min gamle robotkiipper er jeg i sommeren 23 blevet kunde hos Moweasy. Super service de få gang... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Lej en plæneklipperrobot. Nemt og bekvemt.
Skovlytoften 23, 2840, Holte, Dania
- 70206424
- info@moweasy.dk
- moweasy.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Det er bare noget af det bedste jeg har…
Det er bare noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. At leje en robot til min græsplæne. Der har altid været fin service på Moweasy. Mine bedste anbefalinger. 👍
Super tilfreds kunde
Det er vel tæt på perfekt når man kun har kontakt med jer ved opsætning og afhentning til vinterhi 🌨🌨 Roberta har kørt upåklageligt hele sommeren 🌞🌞
Super koncept. Super service
Meget glad kunde. Godt koncept.
Efter at haft mange småirriterende driftsstop, fejl og smådefekter på min gamle robotkiipper er jeg i sommeren 23 blevet kunde hos Moweasy. Super service de få gange jeg har haft problemer. Og plæneklipperen kører og passer sig selv.
Super service. Hurtig “udrykning” og altid meget hjælpsomme.
Virkelig god service
Elsker robotplæneklipperen
Super nemt. Mow Easy kom og satte robotplæneklipperen op, og nu kører den bare rundt og slår gresset selv. Har helt nyslået græs hver dag. Kan varmt anbefale Mow Easy.
Fantastisk
God ide! Og det virker! De kom som aftalt, og Tøffe kører rundt i haven. Aldrig har vi haft en SÅ flot plæne.
Moweasy - 100%. super sted
Moweasy - kan klart anbefales. Erik og Ali har igennem mange år fungeret som "go-to" stedet når min forskellige havemaskiner er brudt sammen, haft brug lidt mekanisk kærlighed og lidt olie. Aldrig blevet skuffet. ja og så kan man jo lige købe kædeolie og en dunk biobenzin med samtidig. Så 100% anbefaling her fra!
Tomme løfter om kontakt
Jeg har lavet en dårlig anmeldelse om moweasy. Og den var begrundet. Men jeg må erkende at firmaet lagde sig flat ned og indrømmede at det ikke var ok. Idag var de der så for at udføre deres opgave.. og det gjorde de perfekt. Nogle gæve gutter som var rigtig rart og havde overskud. Så her er min råd til jer i moweasy. I har en god virksomhed med de rigtige folk. Husk at kommunikere så har de fleste kunder forståelse. Det går galt når I ikke kan overskue jeres opgaver :) hilsen fra en glad Michael

Odpowiedź od Moweasy
Super god service og hurtig respons.
Super god service og hurtig respons.
Vi vil til enhver tid anbefale "Moweasy".

Odpowiedź od Moweasy
ny maskine kanon service 6 ud af 5…
ny maskine kanon service 6 ud af 5 stjerner kanon medarbejder kørte først da alt virked
vh per nielsen
Fantastisk service
Fantastisk service, det hele fungerer fra start til slut. Enormt hjælpsomme og søde medarbejdere der klarer alt for en. Både levering, installering, opbevaring over vinteren, reparationer osv. fungerer upåklageligt og hvis det er udfordringer hjælper det med det samme. Kan kun anbefale det til alle!
Ringe kunde service = Ingen service
Ringe kunde service = Ingen service
Vi “fik” sidste sommer installeret en robot græsslåmaskine og siden rigtig dårlig service.
Firmaet kontakter os ikke når vi skriver til dem og tager heller ikke telefonen - vi skrev sidst at vi gerne ville vide når den kom tilbage på “græs” for der var nogle justeringer / forhindringer på vores areal.
Intet svar - den er bare sat uden at vi blev kontaktet eller blive sat til at køre. Den kører bare i ring når vi starter den.
Hvis man ikke har tid til sine kunder - må man hellere sige fra end at få mega utilfredse kunder som kun kan sige til andre hold jer væk!!!!

Odpowiedź od Moweasy
Man får super god service og en god…
Man får super god service og en god snak.
Kan varmt anbefale😊😊😊

Den bedste investering længe
Den bedste investering længe
Jeg er så glad for den lille robot - min græsplæne har aldrig haft det bedre.
Super søde medarbejdere og har fået al den hjælp jeg har haft brug for.

Ingen levering. Intet svar
Bestilte og fik aldrig svar vedr levering osv. efter 14 dage med gentagende forsøg på at få fat i Moweasy har jeg fortrudt købet. Spild af tid

Odpowiedź od Moweasy
😡 Simpelthen den ringeste service vi…
😡 Simpelthen den ringeste service vi længe har været vidne til.
Første gang vi tog kontakt, var over deres chat-service, der fik vi svaret på vores spørgsmål “det kan I læse på hjemmesiden” Allerede der burde vi jo have holdt os væk. Da vi efter lang tids søgen efter plæneklipperen til vores have, igen faldt over denne virksomhed, gav vi det et shot igen…. 🤬 Nu sidder vi så og venter på installationen…. Mellem kl. 8.00 og 11.00 Hmmm…. De er ikke til at få fat på, de kommer ikke som aftalt og hvis vi prøver at bruge chat funktionen igen, får vi bare et svar: “et øjeblik” …. Så hang vi i 30 min uden svar på chatten og nu efter 12 opkald til virksomheden uden held til at komme igennem…. Thja…. 🤬

Odpowiedź od Moweasy
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.