Mouritshuidtherapie Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik kom al vanaf dag één bij Mourits Huidtherapie en heb inmiddels behandelingen gehad in meerdere filialen (Den Haag, Den Bosch en Amsterdam). Alle locaties zijn even geweldig! De service is alti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sinds mei 2025 kom ik vast bij Simcha, zij en haar collega's zijn super vriendelijk en kundig, denken in alles mee. De behandelingen die ze aanbieden zijn heel divers en ook in de voor- en nazorg zijn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ben al sinds Mourits bestaat een vaste klant en wordt altijd zo goed behandeld dat ik dat toch graag even wil mededelen. Het maakt ook niet uit bij welke behandelaar ik kom, er word altijd ruim de t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne ervaring. Ik ben zelf in Den Bosch geweest voor een consult. Mijn acne heeft nogal wat schommelingen en ik wou toch de stap zetten naar huidtherapie. Boven mijn verwachting geholpen. Na een... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ik kom al vanaf dag één bij Mourits…

De service is altijd uitstekend, je krijgt eerlijk en deskundig advies, ook voor de nazorg, en de resultaten zijn prachtig. Het team is ontzettend vriendelijk, neemt de tijd voor je en beantwoordt al je vragen.

Ik ben enorm blij met het resultaat en krijg dagelijks complimenten over mijn huid. Echt een aanrader!

22 marca 2026

Altijd uitstekende service

Altijd uitstekende service, vriendelijk en deskundig personeel. Mijn huid is zoveel verbeterd sinds ik hier terecht ben gekomen, ik raad dit aan iedereen aan !

23 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Deze kliniek heeft geen reguliere…

Deze kliniek heeft geen reguliere klachtenprocedure of geschillenregeling. .Is verder niet aangesloten bij beroepsverenigingen. Gaat er iets mis dan kun je enkel via de rechter je gelijk halen. Oppassen dus met behandelingen bij Simcha! Mouritshuidtherapie

17 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ooglid verpest door de behandeling

Ik heb hier een dermapen behandeling voor mijn gezicht gehad door huidtherapeute Mourits zelf. Ze heeft mijn oogleden behandeld, wat helemaal niet zou mogen vanwege de dunne huid in dat gebied. Ik heb een korstje overgehouden en mijn ooglid is door dat korstje gaan hangen. Over gebeld en teruggeweest, ze verliet op een gegeven moment de kamer en kwam gewoonweg niet meer terug. Toen nam één van die jonge meiden het over, maar die was super arrogant en zei heel simpel dat ze niets konden betekenen en of ik weg wilde gaan. Heb een klacht ingediend en Mourits heeft tegen de bemiddelaar gezegd nooit mijn oogleden te hebben behandeld, terwijl ik een foto heb van na de behenadeling. Het feit dat ze erover moest liegen geeft aan dat ze weet dat ze het heeft verpest. Uiteindelijk heb een ooglidcorrectie moeten ondergaan door Mourits. Slechte ondeskundige types.

5 listopada 2025

Geen vertrouwen meer

Mijn eerste consult bij Mourits Huidtherapie in Den Bosch was erg prettig. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg zelfs een korting op de Cosmelan-behandeling. Dat gaf me in het begin veel vertrouwen.

Helaas is mijn ervaring in de loop van de tijd veranderd. Tijdens het derde consult liet ik per ongeluk een potje Cosmelan vallen. Mij werd toen beloofd dat ik een nieuw potje mocht kopen tegen de inkoopprijs, aangezien de houdbaarheidsdatum was verstreken. Helaas heb ik dit potje nooit ontvangen. Ook een geplande belafspraak werd op de dag zelf verplaatst, en die dag werd ik niet meer gebeld. Pas twee dagen later werd er alsnog contact opgenomen.

Bij mijn laatste consult besloot ik definitief niet meer terug te komen. Het apparaat voor de gezichtsscan bleek defect — een teleurstelling, zeker omdat ik er ruim 50 minuten voor had gereden. Ik vind dat zoiets van tevoren gecontroleerd had kunnen worden.

Daarnaast was er die dag een actie van 35% korting op producten vanwege de verjaardag van Schimsha. Ik wilde daar graag gebruik van maken, maar de producten bleken niet op voorraad te zijn en haar collega was niet op de hoogte van de actie. Na overleg met Schimsha kon ik de producten alsnog met korting aanschaffen. Ze zouden de volgende dag worden verstuurd, waarvoor ik overigens zelf nog €6,95 verzendkosten moest betalen.

De dagen erna ontving ik echter geen track & trace-code en moest ik zelf meerdere keren contact opnemen. Pas na enkele dagen kreeg ik een bericht dat mijn bestelling eindelijk was verzonden. Toen ik de producten eenmaal had ontvangen, heb ik de resterende behandelingen geannuleerd.

Ik voel me niet meer gewaardeerd als klant: er worden herhaaldelijk beloftes gedaan die niet worden nagekomen, en het resultaat van de behandeling valt tegen. Ook had ik graag meer deskundig advies gekregen bij de laatste afspraken, maar door de onduidelijkheid en het feit dat de collega nog in opleiding was, voelde dat niet prettig.

Ik ben inmiddels elders opnieuw gestart met de Cosmelan-behandeling. Jammer genoeg is mijn positieve ervaring bij Mourits Huidtherapie Den Bosch veranderd in een negatieve.

23 sierpnia 2025

Slechte service

Slechte service, slechte producten gebruiken ze, elke maand een win actie en je wint niks, onopgeleid personeel. Geen aanrader

27 grudnia 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej