Behövde en lats-dragstång till min träningsutrustning, en kabel maskin. Motion Fitness hade precis den jag behövde, utmärkt kvalitet och funktion. Föredömligt bemötande vid butiken! Är supernöjd! Re... Zobacz więcej
Köpte ett set bumpervikter. Kontaktade kundservice eftersom delar av beställningen hade vissa avvikelser. Fick då ett väldigt bra bemötande och blev kompenserad utan några konstigheter.
Bra , saklig genomgång med Daniel före och efter leverans. känns inte påträngande .
Välkommen till Motion Fitness - Din partner för en hälsosammare livsstil!
Vi på Motion Fitness hjälper dig att uppnå dina träningsmål.
Vårt sortiment omfattar:Med snabba leveranser, generösa garantier och mycket värde för pengarna, gör vi det enkelt för dig att investera i din hälsa.
Låt oss hjälpa dig ta steget mot en starkare och friskare version av dig själv!
Kabelvägen 17, 60210, Norrköping, Szwecja
Är supernöjd!
Rekommenderar absolut Motion Fitness varje gång!

Odpowiedź od Motion Fitness
Fantastisk service, enkelt å bestille og utrolig bra utstyr!

Odpowiedź od Motion Fitness
Blev en miss vid min beställning men som sedan kompenserades.

Odpowiedź od Motion Fitness
Super snabb leverans som skickades samma dag. Riktigt bra kommunikation.

Odpowiedź od Motion Fitness
Jag har inte fått några varor. Kan inte se att de är skickade heller så jag kan inte riktigt svara på hur nöjd jag är med varorna. Själva köpet gick smidigt.

Odpowiedź od Motion Fitness
Snabba leveranser. Riktig bra pris/prestanda på bumpers! Har handlat flera gånger och har bara positiva erfarenheter. Vid et tillfälle var det en skönhetsfel på et produkt och det blev hanterat smidigt och snabbt. Helnöjd 😀