1. Agencja marketingowa
  3. Doradca marketingowy
  4. Usługi SEO
  5. Agencja social media

Napisane przez firmę

Morningbound er et digitalt marketingbureau med over 10 års erfaring. Vi er drevet af lysten til at skalere vores kunders forretninger vha. strategier, data, kreativitet og de nyeste værktøjer inden for hhv. Google Ads, SEO, Paid & Organic Social, e-mail marketing, tracking, CRO og content creation. Vores udgangspunkt er altid, hvilke ønsker kunden har for sin forretning - og først herefter vurderer vi, hvilke kanaler der kan hjælpe med at komme herhen. Vi er tidligere kendt som Morningtrain, men i starten af 2024 valgte vi at dele bureauet op i to divisioner i form af Morningtrain, som er et digitalt bureau med speciale i webudvikling, digitalisering og design, og Morningbound, som er et full-service digitalt marketingbureau.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Proaktive, dygtige og rare samarbejdspartnere!

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Morningbound!
Jeg har arbejdet sammen med Morningbound i mange år og også i forskellige jobstillinger. Godt nok er Morningbound et nyt firma, men jeg føler jeg har arbejdet med dem i mange år, da det er jo deres erfarne og dygtige medarbejdere fra Morningtrain, som nu "bare" arbejder for søsterselskabet Morningbound.
De er gode til at komme med inputs til løsninger, og de kommer også selv proaktivt med forbedringsforslag, når de kan se noget rykke på sig. Det er rart, fordi så ved jeg, at vi er får udnyttet vores potentiale - og sådan skal det være.

7 lutego 2025

Hej Anna
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Vi er også rigtig glade for vores efterhånden lange samarbejde 🙌

Altid i trygge hænder

Som Marketing team hos WorkPoint, kom vi til Morningbound af flere årsager, men mest af alt er et ønske om at løfte vores performance på LinkedIn Ads og Google Ads, samt hjælp til optimering af vores hjemmeside.

Fra dag 1, er vi blevet mødt med udpræget professionalisme, venlighed, og et oprigtigt ønske om at forstå vores forretning for at kunne hjælpe os bedst muligt. Vores performance på de ønskede områder er markant forbedrede, al tracking er blevet optimeret, og vi føler os i trygge hænder hele vejen.

Teamet hos Morningbound skal have stor ros, og vi kan alle dage anbefale dem.

19 grudnia 2024

Hej Carina

Du skal have MANGE tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Rosen er hermed givet videre til teamet 💪

Oceniono na 5 z 5

En professionel og proaktiv partner!

Hos Exodraft Group er vi utroligt glade og tilfredse med det tætte samarbejde og den brede vifte af leverancer, som vi har modtaget af Morningbound og Morningtrain over de sidste to år.
Uanset om det har været webudvikling, digital marketing eller blot sparring og strategi, har Morningbounds team altid en energisk tilgang med en imponerende faglighed i deres felt!
Som marketingchef for en gruppe værdsætter jeg især deres proaktivitet, struktur og ønske om at forstå vores tunge B2B brancher. For mig gør det Morningbound til den bedst tænkelige samarbejdspartner. De har mine varmeste anbefalinger, til alle virksomheder der ønsker en rigtig partner og ikke blot en leverandør.

9 grudnia 2024

Hej Maja
TUSIND tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer - både menneskeligt, og fordi det er en fed case for os at arbejde med! 😊

Oceniono na 5 z 5

Det er en stor fornøjelse at arbejde…

Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Morningbound. Vi har arbejdet sammen med dem nu i over 4 år, og vi er super glade for samarbejdet. Morningbound har brugt tid og ressourcer på at sætte sig ind i vores virksomhed (levendestreg.dk) og vores produkter og services.

19 listopada 2024

Odpowiedź od Morningbound

Mange tak for de flotte ord. Vi sætter også stor pris på samarbejdet med jer! 😊

Oceniono na 5 z 5

Hos Tachografservice A/S er vi enormt…

Hos Tachografservice A/S er vi enormt glade for samarbejdet med Morningbound. De går professionelt og struktureret til opgaven og vi føler os meget trygge i vores valg af samarbejdspartner og omkring deres ekspertise - både når det handler om SEO, website, SoMe, GoogleAds eller andet.
Kun varme anbefalinger herfra.

13 listopada 2024

Odpowiedź od Morningbound

Vi sætter stor pris på den flotte anmeldelse! Tusind tak for den. Den er hermed givet videre til specialisterne på casen 😊

Klar anbefaling fra Lægården

Morningbound arbejder målrettet og energisk for at skabe opmærksomhed og trafik omkring Idrætsefterskolen Lægården. Der er korte svartider ved problemer og de har posen fuld af gode ideer til, hvordan vi kan skille os ud på hjemmeside og sociale medier.

7 listopada 2024

Odpowiedź od Morningbound

Mange tak for anbefalingen! Vi sætter også stor pris på samarbejdet 😊

Oceniono na 5 z 5

Proaktivt og kompetent bureau der leverer resultater

Vi har et rigtigt godt samarbejde med Morningbound omkring vores online markedsføring. De hjælper os med Google Ads og Shopping, Microsoft Ads samt SEO, og deres ekspertise er upåklagelig.

De kommer løbende med relevante anbefalinger, der sikrer, at vi får mest muligt ud af vores markedsføringsbudget. Samtidig er de proaktive og holder os altid opdateret med nye muligheder. Maja og Rasmus fra Morningbound er stærke sparringspartnere for os, og vi føler os i trygge hænder med deres kompetente rådgivning.

Hvis du leder efter et marketingbureau, der går det ekstra skridt for at skabe resultater, kan vi varmt anbefale Morningbound. De er jordnære, lydhøre og sætter sig ind i deres kunders behov, og de er altid åbne for en god dialog.

5 listopada 2024

Hej ICS
Tusind tak fordi I har givet jer tid til at skrive den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, og rosen er selvfølgelig videregivet til Maja og Rasmus 🙏

Tryghed og resultater!

Tryghed og resultater!
Hvis du skal have resultater med en åben sparring hvor der bliver kigget i dybden på dine ønsker og ikke blot eksekveret som du ønsker men hvad der er det rigtige, så er Morningbound dem du skal bruge.

De har altid været proaktive og leveret gode resultater.

4 listopada 2024

Hej Tomas
Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 👏

Betina / Morningbound

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej