Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Roligt inslag att få bröd, bullar och en smoothie direkt till brevlådan. Smidig beställning och leveransen var framme vid 4-tiden på morgonen. Inte riktigt den höga kvalitet som man får på mindre bage... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Beställde gåva till 14 feb men tyvärr levde varken gåvan eller leveransen upp till förväntningarna, vilket jag skrev om här. Fick svar att jag skulle ta kontakt med dom - igen, så skulle ärendet ses... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie z dostawą do domu

Napisane przez firmę

Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Smidig hemleverans

Roligt inslag att få bröd, bullar och en smoothie direkt till brevlådan. Smidig beställning och leveransen var framme vid 4-tiden på morgonen. Inte riktigt den höga kvalitet som man får på mindre bagerier.

12 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Så härligt att börja dagen med gott

När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Man är ju SÅ sugen på att hugga in på levererat bröd att man inte igen vill googla på beställningen…..om man tänkt sig bjuda någon som vill / måste veta.
Men en mycket positiv upplevelse i övrigt

11 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Efter omständigheterna så smakade…

Efter omständigheterna så smakade frallorna hyfsat. Jag fick för mig de skulle levereras nybakat på morgonkvisten. Men de levererades kl. 00:15. Så de smakade ju inte nybakt direkt. Men ändå trevligt att få frallor levererade till dörren på lördagen.

23 sierpnia 2025

Hej Kalle,

Tack för att du delar din upplevelse med oss!

Vad roligt att höra att du ändå uppskattade leveransen och att få frallor till dörren på lördagen.

Vi förstår samtidigt vad du menar kring “nybakat”. Våra produkter bakas under eftermiddagen/kvällen innan och levereras sedan under natten, så att de finns på plats till morgonen. Vi tar med oss din feedback kring hur detta upplevs och hur vi kommunicerar det.

Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre!

Köp inte blommor!

Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda!
Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blommorna vissnat ner totalt.
Kanske ren otur, men kommer aldrig köpa blommor igen genom Morgonexpressen.
Håll er till bullar :D

8 kwietnia 2026

Hej Uffe,

Tack snälla för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Vad roligt att höra att leveransen fungerade bra och att frukostbullarna och croissanterna uppskattades.

Samtidigt är det verkligen tråkigt att höra om blommorna - de ska självklart hålla betydligt längre än så, och det låter inte som det ska. Vi tar detta vidare med vår leverantör för att säkerställa att kvaliteten håller den nivå vi förväntar oss.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@morgonexpressen.se, med ditt ordernummer - så ser vi till att följa upp detta och hjälpa dig vidare.

Tack igen för din feedback, den är väldigt värdefull för oss!

Superbra!

Har inget att klaga på! Jag fick det jag beställde som uppfyllde den förväntade kvaliteten, det stod utanför dörren när jag vaknade och allt var så gott! Jag kommer använda fler gånger för att få lite hotellfrukost-känsla 🥰

7 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Jag väntar fortfarande på mitt…

Jag väntar fortfarande på mitt paket???!! Fyller 50 och tänkte ha mysig frukost med familjen.

28 lutego 2026

Hej Katrin,

Först och främst – stort grattis på 50-årsdagen!
Det gör oss verkligen ledsna att läsa att leveransen inte kom fram när du hade planerat en mysig frukost med familjen.

Vi kan tyvärr inte hitta något mejl från dig i vår inkorg. Vänligen mejla oss på kundservice@morgonexpressen.se, och ange ditt ordernummer - så tittar vi omedelbart på vad som har hänt och ser till att du får rätt hantering och kompensation.

Vi hoppas att vi får möjlighet att reda ut detta för dig så snart som möjligt!

Oceniono na 5 z 5

Beställde gåva till 14 feb men tyvärr…

Fick svar att jag skulle ta kontakt med dom - igen, så skulle ärendet ses över. Jag fick snabbt återkoppling och mycket professionellt bemötande. Dessutom fick jag full återbetalning.

27 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Sämre än jag trodde möjligt

Tja, ni glömde berätta att ni levererar mitt i natten, trots en massa minusgrader! Självklart trodde vi att ni hade avtal med ngt bageri i Västerås, där vi bor! Uppriktigt sagt närmast oförskämt att man ska behöva hämta i djupfryst bröd och fullständigt förstörda djupfrysta rosor! Och vännerna i lägenhet Sollentuna fick inte påsen på dörren som vi självklart trodde, utan utan utanför huset!. Ni har schabblat bort en bra idë. Aldrig igen!

17 lutego 2026

Odpowiedź od Morgonexpressen

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, även om vi verkligen beklagar att upplevelsen blev så här.

Vi levererar nattetid tillsammans med vår distributionspartner Early Bird, som samarbetar med Sveriges tidningsbud. Leveranserna sker tidigt på morgonen för att frukosten ska finnas på plats när dagen börjar. Vid villa/radhus levereras paketet vid brevlådan, och i lägenhet lämnas det utanför dörren eller vid postfacken på entréplan, beroende på tillgänglighet.

Vi har inga lokala bagerier i varje stad, utan samarbetar med Gateau samt Gullegårdens glutenfria bageri. Vid mycket kalla temperaturer kan det tyvärr påverka både bröd och blommor, särskilt om de exponeras för minusgrader under en längre stund.

Vi förstår verkligen frustrationen när förväntningarna inte möts, särskilt när det gäller en gåva. Om du vill får du gärna kontakta oss på kundservice@morgonexpressen.se, så tittar vi gärna närmare på just ditt ärende och ser hur vi kan hjälpa dig vidare!

Oceniono na 4 z 5

Fantastiskt innehåll med bröd och…

Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på morgonen klarade buketten sig inte mer än över dagen, inget skyddande mot kylan.
I övrigt riktigt fint att kunna beställa detta till ”landet” där vi bor 🤩

14 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej