MoreTV Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alt er forløbet til topkarakterer. 😊 Let bestillings-/betalingsproces. Hurtig aktivering af abonnement. God pris. Stort kanaludbud. Appen fungerer rigtig fint med min google TV-streamer. Ingen u... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

BILLIG PRIS OG FANTASTISK SERVICE Har netop installeret boxen fra Moretv - det fungerer rigtig godt i vores sommer lejlighed, som vi udlejer. 10 tyske programmer, flere norske og svenske kanaler og a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Løsningen er perfekt vores sommerhus som i perioder udlejes til tyske og skandinaviske gæster. Der er fuld fleksibilitet og kundeservice reagerer hurtigt og effektivt. Vi har endnu ikke oplevet proble... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Dagens tilstandsrapport: Vi har netopp skiftet til MoreTV, men kan ikke si vi er fornøyd endnu. Regelmessig (i eftermiddag hvert ca. 10 minut), falder signalet ud og vi må bare vente til signa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Stacja telewizyjna
  2. Dom mediowy

Napisane przez firmę

Få Danmarks billigste TV-pakke med MoreTV til 148 kr. pr. måned for grundpakken. Det er den laveste pris i Danmark. Spar penge og skift til MoreTV i dag.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Perfekt løsning til vores behov

Perfekt løsning til vores behov, vi lejer sommerhus ud primært til tyske og norske gæster og det passer helt perfekt til deres ønsker om tv kanaler. Vi har haft MoreTV de sidste 2 år og der har ikke været problemer med det.
Eneste mangel er tv2 landsdækkende, men der tager vi vores play abonnement i brug

12 października 2023

Odpowiedź od MoreTV

Mange tak for den fine anmeldelse, Michael
Vi har mange sommerhusejere der er glade for den løsning, som vi kan tilbyde med danske, norske, svenske og tyske kanaler bl.a. Det dækker de flestes behov ved udlejning.

Oceniono na 2 z 5

Deres app er ikke særlig god (ministra…

Deres app er ikke særlig god (ministra TV). Den ligner og virker som en app fra 90'erne.

Det er også bøvlet at man skal betale engangsbeløbet pr. enhed, og det er ellers rimelig svært at skifte enhed (kun more tv må gøre det).

Kanaludvalget er også rimelig begrænset og de fleste kanaler ce tilbyder kan man i forvejen tilgå ganske frit fra en browser.

16 marca 2022

Odpowiedź od MoreTV

Hej! Appen er udviklet af en af vores leverandører, men fungerer efter hensigten. Det er dog forskel på hvilket system man kører på og nogle udgaver er bedre end andre, men da du ikke har oplyst dit navn, ved vi ikke hvad du har brugt.

Engangsbeløbet er som navnet siger kun noget der skal betales en gang eller to gange og siden kan det ses uden at man skal bøvle med at skifte enheder, så fra vores synsvinkel er det en fordel. Det kan dog være det bliver ændret på et tidspunkt.

Ja, nogle kanaler kan ses i en browser, men langt fra alle og de "gratis" fra udlandet som man (ulovligt) kan se med VPN, er heller ikke gratis, da de gode og ubegrænsede VPN-abonnementer koster. Desuden giver det en bedre brugeroplevelse at have alle kanaler samlet - synes vi i hvert fald.

Oceniono na 1 z 5

efter flere skrivelser med more tv og…

efter flere skrivelser med more tv og gentagne hævninger af 65 kr uden vi kan se noget som helst da skæm bare farer rundt prøver jeg at opsige abonnement men mail går ikke igennem prøver så at sætte på pause men det vil heller ikke gå igennem. så hold jer væk fra more tv...... koster uden at man får noget igen. plus de forsætter med at trække fra dit kort .... dato 19/10-2022

19 października 2022

Odpowiedź od MoreTV

Kære Benny! I kunne åbenbart ikke få Wi-Fi sat op og efter at vi sendte en vejledning til jer, hørte vi ikke noget før I opsagde jeres abonnement - helt selv fra vores selvbetjeningsportal - hvilket beviser at det kan man sagtens selv, så det I skriver passer ikke.

Hvis I vil give det et nyt forsøg, kan I bare skrive til vores support, så giver vi jer en måned gratis imens vi forsøger få det til at virke.

Oceniono na 4 z 5

Konceptet fungerer upåklageligt indtil…

Konceptet fungerer upåklageligt indtil i dag 4 mdr. efter tegning. Appen var nem at downloade og det var nemt at logge på. Mange gode kanaler, heriblandt tyske, og det til en meget fornuftig pris. Billedkvaliteten god uden dog at være fantastisk. Kan anbefales...

17 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Købte en tv boks men rigtig dårlig…

Købte en tv boks men rigtig dårlig kanaler fryser eller der er bare sort skærm hver eneste gang man bruger det, trods en god stabil internetforbindelse. men efter flere henvendelser har MORETV svarer sluk boksen og tænd igen så burde det virke igen, men stadig sort skærm. Total ringe service.

23 lipca 2022

Odpowiedź od MoreTV

Kære Ole! Vi hade et generelt problem på det tidspunkt, men da det var løst stoppede du bare kommunikationen med vores support og derfor kunne vi ikke hjælpe dig mere, så det er ærgerligt du bare giver os en dårlig anmeldelse i stedet for at forsøge få problemet løst i fællesskab.

Fint produkt til prisen

Fint produkt til prisen - man skal bare være opmærksom på at der kan gå op til 48 timer før supporten vender tilbage, som en del af deres lave pris.

Odpowiedź od MoreTV

Tak for din anmeldelse, Søren.
Også tak for at gøre opmærksom på, at vi som lavpriskanal bl.a. holder omkostningerne nede ved ikke at have 24/7 bemanding på supporten. Vi forsøger dog altid at vende tilbage så hurtigt som muligt, og her fra 1. juli er supporten blevet forstærket.

Oceniono na 4 z 5

I en periode dårlig kundeservice ellers top

Havde mistet adgang pga reset af TV for to måneder siden - kontaktede straks kundeservice, hvilket kun er muligt på mail 🙄 - har stadig intet hørt fra dem. Kan definitivt ikke anbefales.
EDIT
På ovennævnte baggrund fik More TV en stjerne af mig. Som de selv skriver nedenfor, sendte de straks efter min anmeldelse en mail og penge for en måned. I håb om, at supporten fremover funker, derfor nu fire stjerner, fordi jeg ellers er temmelig tilfreds. God pris for mange, også udenlandske kanaler. Nogle gang oplever vi signalafbrydelser, men idet vi ikke har en TV boks, kan det også skyldes vores egen WLAN.

Hej Heike!

Vi har nu løst dit problem og besvaret din mail.

Vi beklager det sene svar, men supporten har været underbemandet og vi er derfor kommet bagefter. Pr. 1. juli har vi dog fået den udvidet, så nu er vi ved at indhente gamle sager.

Da du ikke har kunnet se TV i en måned, har vi refunderet din seneste abonnementsbetaling som en kompensation, og da du endnu ikke har opsagt dit abonnement håber vi du vil fortsætte som kunde, til trods for ovenstående.

Oceniono na 3 z 5

Godt udvalg af kanaler

Godt udvalg af kanaler enkelt at installere - meget følsomt overfor udsving i båndbredden på dit internet hvilket medfører at signalet hakket eller helt pauser selvom der anvendes 300mb fiber forbindelse. Ingen svar fra teknisk support på e-mail henvendelse.

Oceniono na 3 z 5

Jeg har bestilt more.tv med Wi-Fi tv…

Jeg har bestilt more.tv med Wi-Fi tv boks.
Jeg brugte en dag på at finde ud af hvordan den virkede, så brugte jeg 3 dage på at finde ud af den ikke virkede som den burde, den slukker og tænder og går i dvale, den slukker for mit tv og når man er heldig at få billede på så er der utrolig mange udfald i både lyd og billede trist.
Jeg har så skrevet på supportens e-mail og jeg har skrevet 6-7 gange fra 2 e-mails og stadig intet svar!
Jeg ønsker at sende min wi-fi boks tilbage og opsige mit abonnement. Er i ikke nok venlige at give mig info om hvordan jeg kan få sendt den defekte tv boks tilbage til jer og få opsagt mit abonnement, det er ca. gennem 3 uger at jeg har skrevet til jer, men intet svar!

Tusind tak for svar, og for god behandling, dog lidt vel sent, men hey bedre sent end aldrig :-)
Mvh Dan

15 czerwca 2022

Hej Dan!

Vi er kede af, at du har haft en uheldig oplevelse med din boks.
Vi skal også beklage ventetiden, men supporten har været uregelmæssig i en periode.

Da du har reageret inden for 14 dage af dit køb, er du selvfølgelig i din gode ret til at annullere bestillingen jf. fortrydelsesretten.
Vi har også refunderet betalingen for den ekstra periode, som du er blevet trukket efter din henvendelse.
Desuden er der to års garanti på boksene, så man kan altid få en ny, hvis der er noget galt med den.

For at få pengene tilbage for boksen, skal den returneres til vores adresse, som står på hjemmesiden.

Når vi har modtaget boksen og alt tilbehør refunderer vi pengene for boksen også.

Oceniono na 1 z 5

MoreTV er arrogant og ligeglad

Jeg har nu i 2 dage forsøgt at få kontakt med MoreTV, men uden held. Vi har et abonnement til vores sommerhus, som vi lejer ud. Nu virker skidtet ikke. Vi har anmodet dem om fire ting for at kunne logge på TV APP Ministra Player, men efter 5 henvendelser har firmaet i gidet svare. Total ringe service. Vi står også med sure lejere.

8 czerwca 2022

Kære Kim!

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi har svaret dig på supportmailen, at du skal prøve at bruge de loginoplysninger, som du fik fra starten, da dit TV af en eller anden grund må have logget ud fra appen.

For en god ordens skyld, skal vi nævne, at vi forsøger at besvare supportmails så hurtigt som muligt, men at der i perioder kan være ventetid.

Opsigelse

Jeg synes egentligt at jeg har haft glæde af produktet .. men vælger alligevel hermed at opsige det, da jeg igen og igen oplever at det falder ud eller teksten fryser ..
Det bliver i længden noget irriterende .
Da jeg ikke kan kontakte jer på anden måde , håber jeg det er ok med denne opsigelse .
Else Madsen
Markedsgade 13 st.th . 8900 Randers C

4 maja 2022

Har hatt Moretv siden november 2021

Har hatt Moretv siden november 2021. I starten mye billed groms og ofte stopp I bilde. Nå er bilde ok men forsetter å stoppe med ugjevne melomrom. Men det værste er teksting på Nrk kanalene. Helt elendigt. Sendte mail om probleme. Fikk høfligt svar til bake om at det måte være mit tv som var probleme. Send oss all oplysninger om tv så vil se på saken. Så var det slutt på al iformasjon. Ikke svar til bake på sendte mail. Som kunde så forlanger jeg svar og ærlige svar på mine mail. Eg dømte den til 2 stjerne. Men ende ikke fåt svar på mail. Setter den ned til 1 stjerne. Meget skuffet over servicen.

7 kwietnia 2022

Det er godt

Jeg har haft moretv i et par dage nu og jeg synes det virker godt. Jeg bruger Ministra Player(moretv appen) på begge mine smarttv’er, dvs jeg bruger ikke nogle TV-bokse. På det ældste af dem(fra 2017 eller 2018) er der et par kanaler jeg ikke kan tage: nrksuper, kanal10, visionnorge, visionsverige, tv5monde mens svt24 virker en gang imellem(men det er kanaler jeg ikke er interesseret i, så det betyder ikke noget for mig). På mit andet, nyere tv(fra 2021), kan jeg se alle kanaler(også førnævnte). Når jeg skifter kanel går der fra 1-5 sek. før billedet er helt i fokus, billedkvaliteten er HD eller bedre(kommer an på hvilke kanaler jeg ser). Jeg har en 1000 Mb/100 Mb internet kabelforbindelse.
Det er min opfattelse at det er kombinationen af internetstabilitet/hastighed samt hvilket tv man har, der afgør hvor godt moretv virker(det kan også være at det kan have indflydelse om man bruger tv-boks eller app).
Alt i alt synes jeg det er et godt produkt, der til fulde leverer hvad jeg forventer i forhold til prisen.

5 kwietnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej