Oceniono na 1 z 5

Fejl i 1 ud af mange smykker Pernille Jørgensen, imødekommer ikke ordentlighed i reklamation, samt købeloven i betragtning efter en langsommelig og langdragssamtale over mange måneder. Pris ca... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fuldstændig upåklagelig kundeservice! Pernille brugte meget tid på at stille mig tilfreds og jeg er kendt for at være lettere krævende 😅 Jeg ved hvad jeg vil have og Pernille gjorde sig umage for at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Det er mit nu andet besøg i webshoppen og det skuffer ikke!! De mest vidunderlige farverige smykker, man kun kan blive glad i låget af. Kvalitet i top, lynhurtig levering, suveræn og personlig kundese... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt et sæt øreringe, den første pakke blev væk. Omgående blev der sendt en ny. Imens kommunikerede jeg med firmaet via mail, hvor der var hurtigt svar. Her handler jeg stensikkert igen og kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep jubilerski
  2. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

"More is More and less is a bore". Inspirationen til dette vilde smykkeunivers kommer fra Iris Apfel - en kendt Amerikansk designer og stilikon. På trods af sin meget høje alder lever hun efter novisen, at intet er for meget og hver dag skal ses som en fest - hvorfor være kedelig, hvis man kan være festlig?

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Amazing!!!!

12 sierpnia 2021

Hi Marta,
I am very happy that you are happy with your jewelry:-)
Br Pernille

Kan varmt anbefales!

Vil til enhver tid købe smykker hos more is more - meget fine øreringe og super god service.

13 lipca 2021

Hej Mette,
Dejlig at læse din anbefaling. Jeg er glad for at du er tilfreds.
Kh Pernille

Fuld tilfredshed

Fin lille hjemmeside, hvor jeg fandt liiige de armbånd jeg manglede😊 Hurtig levering og armbåndene levede op til forventningerne.

2 lipca 2021

Tusind tak for den dejlige anmeldelse Lise! Det gør mig glad at læse den 😍😍😍

Oceniono na 5 z 5

Super service, unikke smykker og lynhurtig levering

I er den hyggeligste online butik med specielle og supersmarte smykker og hårpynt, som ikke ses andre steder 🤩 Altid en super personlig service og rimelige priser, så der lige kan købes lidt ekstra 😉 Oveni i dette er der lynhurtig levering i den hyggeligste indpakning - Tak, Pernille, for en skøn samlet oplevelse 🤩🤩🤩🤩🤩

28 czerwca 2021

Tusind tak for den skønne anmeldelse Hanne! Det sætter jeg stor pris på 😍😍😍

Oceniono na 5 z 5

Super god og personlig service

Super god og personlig service, fede anderledes varer, som ingen andre har og skarpe priser OG lynhurtiglevering, jeg er FAN Pernille🌟😘 Keep up🙏

23 czerwca 2021

Tusind tak for den flotte anmeldelse Rikke! Det sætter jeg stor pris på 😍😍😍

Super

Super, levering dagen efter bestilling

5 czerwca 2021

Odpowiedź od More is More

Tusind tak for din anmeldelse Sussi - det er jeg glad for :-)

Meget tilfreds

Hurtig og personlig service.

2 maja 2021

Odpowiedź od More is More

Tusind tak for din anmeldelse Sille - det er jeg glad for :-)

Genial webshop

Super fine og lækre smykker + alverdens andre smukke accessories 😊 Hurtig levering og endda i flot æske/emballage. Vender tilbage igen og igen og handler hos moreismore.dk 🙌🏻

11 kwietnia 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej