Podczas rejestracji wykonałem wszystkie czynności, jakie wymagane były do weryfikacji, przez MoonPay. Nie było to absolutnie trudne. Weryfikacja została zaakceptowana.
Wiem, że to nie koniecznie zależy od Was. Ale przelew na względnie małe pieniądze robiłem prawie godzinę. To powinno iść szybciej, przynajmniej dla ludzi, którzy w Wami pracują już dość długo.
Polecam z całego serca dla każdego kto szuka portfela kryptowalut ponieważ ten jest chyba najlepszym z jakiegokolwiek z których korzystałem
We are MoonPay. Architects of the future, inventors, artists, and authors of innovation. Our vision? To unlock digital ownership for everyone. We are onboarding the world to Web3, where people can own and control their digital identity, data, property, and money. MoonPay is the world’s leading Web3 infrastructure company. We provide end-to-end solutions for payments, enterprise-scale smart contract development, and digital asset management. Many of the world's most iconic brands rely on MoonPay to power their Web3 strategies and ideas. Now boarding the next generation of leaders. Come help us build what's next.
Miami, Stany Zjednoczone
- support@moonpay.com
- moonpay.com
Musisz wiedzieć
Witam przestrzegam przed firma digital…
Witam przestrzegam przed firma digital bitcoin są to oszuści . Gdy dochodzi do końca finalizacji każą zapłacić 600 zł aby dostać adres do swojego zysku , śmierdzi tu oszustwem . Nie polecam Pani Halina Majewska , oszustka

Dziękuje jestem bardzo zadowolony
Dziękuje jestem bardzo zadowolony . Pozdrawiam Adrian Woźniak Opole Poland
Zostalam oszukana przez osobę która…
Zostalam oszukana przez osobę która namówiła mnie na inwestycję w wysokości 269 zł, póżniej zostalam naciągnięta na dwie prowizje w wysokości 640 zł i 610 zł. Dodatkowo twierdził że muszę jeszcze zapłacić ostatnią prowizję w wysokości 150$ zeby przelew wyszedł.

Odpowiedź od MoonPay
Bardzo łatwa weryfikacja...Do weryfikacji potrzebne było mój dowód osobisty, selfi i obecny adres zamieszkania.
Funkcjonalnosc MoonPay
Moje wrazenie co do funkcjonowania platformy MoonPay jest mieszane. Jesli chodzi o kupno kryptowalut platforma dziala bez zarzutu ale gorzej juz jest z wysylka tychze kryptowalut na inne konto. Po prostu niemozliwe jest to wykonac. Czekalam 2 i pol godziny i nie wyslalam swoich krypto. To jest pilna sprawa do poprawki

Odpowiedź od MoonPay
Czy znacie Julian Marciniak oszukał…
Czy znacie Julian Marciniak oszukał mnie na 1300 zł i obiecywał że będę z tego miała 105 tys a nie dostałam... ludzie uważajcie na tego typa oszukuje ludzi na pieniądze sprawa została zgłoszona na policję

Oszustwo i tyle
Oszustwo i tyle! Naciągnęli mnie na kasę i dalej chcieli ze mnie ciągnąć
Wpłaciłam 288 zl na starcie potem musiałam zapłacić jeszcze 640 zł i kolejny raz miałam zapłacić 610 zł .
Wydaje mi się, że na tym by się nie skończyło.Mam za swoje
Lepiej dorabiać się własnymi rękami!!!!

Wszystko sprawilo
Gdyby nie wysoka prowizja przy zakupie…
Gdyby nie wysoka prowizja przy zakupie btc byłyby cztery gwiazdki. Szybki obrót i łatwość dla kogoś takiego jak ja w obsłudze aplikacji jest zaletą

Odpowiedź od MoonPay
Witam czy ma ktoś doczynienia z panem…
Witam czy ma ktoś doczynienia z panem Krzysztofem orski i czy można mu ufać i nie oszuka bo płaciłam już 245 poniżej 640 i dziś 610 i pisze że mam blokadę podejrzane transakcje że muszę jeszcze wpłacić 150$ jeden wielki oszust i przez tego pana wpadłam jeszcze większe bagno i proszę zwrócić moje pieniądze
Szybkość!!
Powiadomoienia o bezpieczeństwie i…
Powiadomoienia o bezpieczeństwie i przysłanie powiadomienia okupnie
,,błyskawiczna realizacja zlecenia
Chciałem wpłacić pieniądze na konto ale transakcja została anulowana
Chciałem wpłacić pieniądze na konto krypto jednak na maila przyszła mi informacja że transakcja została anulowana i trzeba czekać 10dni roboczych na zwrot pieniędzy. Transakcja była wykonana dnia 18 sierpnia i dalej nie otrzymałem zwrotu na konto. Ps.Płaciłem karta