Podczas rejestracji wykonałem wszystkie czynności, jakie wymagane były do weryfikacji, przez MoonPay. Nie było to absolutnie trudne. Weryfikacja została zaakceptowana.
Wiem, że to nie koniecznie zależy od Was. Ale przelew na względnie małe pieniądze robiłem prawie godzinę. To powinno iść szybciej, przynajmniej dla ludzi, którzy w Wami pracują już dość długo.
Moje wrazenie co do funkcjonowania platformy MoonPay jest mieszane. Jesli chodzi o kupno kryptowalut platforma dziala bez zarzutu ale gorzej juz jest z wysylka tychze kryptowalut na inne konto. Po pr... Zobacz więcej
Polecam z całego serca dla każdego kto szuka portfela kryptowalut ponieważ ten jest chyba najlepszym z jakiegokolwiek z których korzystałem
We are MoonPay. Architects of the future, inventors, artists, and authors of innovation. Our vision? To unlock digital ownership for everyone. We are onboarding the world to Web3, where people can own and control their digital identity, data, property, and money. MoonPay is the world’s leading Web3 infrastructure company. We provide end-to-end solutions for payments, enterprise-scale smart contract development, and digital asset management. Many of the world's most iconic brands rely on MoonPay to power their Web3 strategies and ideas. Now boarding the next generation of leaders. Come help us build what's next.
Miami, Stany Zjednoczone
- support@moonpay.com
- moonpay.com
Musisz wiedzieć
Good wery taks
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Pieniądze nie dotarły na konto
Pieniądze nie dotarły na konto , nadal. Mi nie zwrócono

Odpowiedź od MoonPay
Super app działa bez problemu
To są oszuści kto dziś da komuś zarobić…
To są oszuści kto dziś da komuś zarobić oni żerują na kimś i oni mają korzyści z tego uważajcie bo to są oszuści

Odpowiedź od MoonPay
Cały czas chcą pieniądze a ja już nie…
Cały czas chcą pieniądze a ja już nie mam mówią ze mam wpłacić 480 i przeleją mi pieniądze na konto. Oszustwo nic więcej. Chce tylko odzyskać pieniądze!!!

Odpowiedź od MoonPay
O 16 ściągnięto mi z konta ostatnie…
O 16 ściągnięto mi z konta ostatnie moje pieniądze.

....
By wypłacić pieniądze trzeba dużo płacić gdzie nie miało tak to wyglądać co chwilę droższe opłaty

Odpowiedź od MoonPay
Nie jestem zadowolona opłaty od zarobku…
Nie jestem zadowolona opłaty od zarobku powinny być realizowane po przelewie od was albo powinniście samo je potrącać. Jestem biedną osobą chorą na nowotwór osobą, chciałam zarobić i spłacić kredyt i mieć pieniądze na leczenie a tak wydałam na opłaty Ok. 6000 tys. złotych i to jeszcze nie koniec.
Proszę o umożliwienie mi dokonania opłaty w kwocie 1700 zł po przelewie od państwa.
Z poważaniem Aneta Goliszek

Odpowiedź od MoonPay
Wpłaciłam bardzo dużo kasy i efektu…
Wpłaciłam bardzo dużo kasy i efektu żadnego nie polecam.

cool site cool
Wpłaciłam bardzo dużo kasy i efektu żadnego nie polecam jeśli ktoś chce szybko zarobić
Wpłaciłam bardzo dużo kasy A efektu żadnego nie polecam jeśli ktoś szybko chce się czegoś dorobić

Odpowiedź od MoonPay
Everything was fast and easy!!!
Wszystko przebiegało pomyślnie i szybko
Chcę od kilku miesięcy odzyskać swój…
Chcę od kilku miesięcy odzyskać swój depozyt i nie mogę. Zarobione pieniądze już poświęcam ale nie mogę odzyskać depozytu. Depozyt został złożony w MOONPAY przez Perfect Group.Cały czas na ich stronie istnieje informacja o depozycie w MoonPay. Perfect Group LTD nr rej.508415 87-135 Brompton Road Knightsbridge ,SW1X 7 XL.Dysponuję
potwierdzeniem przelewu.
Data transakcji: 2022-04-29
Kwota oryginalna: 1400,00 PLN
Kwota w walucie rozliczeniowej: 1400,00 PLN

Spokój i otwarcie na…
Spokój i otwarcie na zmiany!.Poszukiwanie najlepszego rozwiązania!
Uprzejmość i życzliwa współpraca mimo,że we mnie wiele niepokoju i poczucie zagubienia.Życzę wielu sukcesów!