Nette montage
Nette montage, vriendelijke heren en goede service. Kwamen mooi op tijd en werd ook nog 15 minuten van tevoren gebeld. Al het afval is meegenomen en er werd nog even uitgelegd hoe de afstandsbediening werkt.
Bed gekocht bij Sleepfast. Montrieurs heeft het bed op dinsdag 19 mei bezorgd en gemonteerd. Alles volgens planning en afspraak. Beide monteurs waren zeer professioneel en zeer klantvriendelijk (ik bedoel hiermee, dat er tijd genomen werd om eea naar wens te monteren). Ik weet niet of zij het op prijs stellen dat hun namen genoemd worden. Maar voor de goede luisteraar, het bed is geleverd in de omgeving van Den Bosch. Dus monteurs een dikke pluim!
30 maart 2026 werd ons bed gebracht in roosendaal
De monteurs waren keurig op tijd
We zijn netjes 10 min voor aankomst gebeld
Jimmie met zijn collega (denk buitelandse jongen) waren keurig beleefd en zeer netjes
Ze hebben alles voorzichtig met beleid gemonteerd
Al het verpakkings karton en plastic mee genomen
Wij zijn zeer tevreden
Een dikke 10 voor de vriendelijke monteurs jimmy en collega
Luca en Jeffrey hebben geweldig werk geleverd en waren heel klant vriendelijk.
Na problemen met de firma "Beter bed" vandaag de levering ontvangen op de afgesproken datum en uur.
Plaatsing en montage door 2 techniekers.
Twee monteurs hebben mijn nieuwe bank geleverd en gemonteerd. Ik wilde even laten weten dat ik ontzettend tevreden ben over de service.
De heren werkten ontzettend netjes, waren zeer beleefd en de bank staat er perfect bij. Het is fijn om vakmensen over de vloer te krijgen die duidelijk hart voor de zaak hebben.
De eerste keer stonden ze op een verkeerd adres. Al dan niet verkeerd doorgekregen van Beter bed en weigerde te leveren op het juiste adres omdat de chaufeur dan 20 minuten langer moest werken. De tweede keer sturen ze om 21u30 een e-mail dat de levering van de dag nadien niet zal doorgaan.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.