Reakcja na opinię
Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. Tyvärr fanns det skador på kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var beräknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Otroligt bra kundservice. Hade många frågor och kontakt ang min pdf-fil för att trycka en banderoll. De var otroligt hjälpsamma och svarade alltid snabbt. Banderollen blev också fin.
Napisane przez firmę
Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at købe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unødvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager løbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sælger og ideer til nye spændende produkter.
Midtager 29, 2605, Brøndby, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Var rätt enkelt å skapa egen via hemsidan. Dock uppstod missförstånd gällande format. Men med bra support så löste det sig! Supernöjd! Kommer köpa fler flaggor/banners. Snabb leverans (inom 5 arbetsdagar) jag var nöjd! rekommenderar!!

Odpowiedź od monsterbilligt
Tyvärr fanns det skador på kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten men jag har fått två nya kassetter i ersättning direkt efter reklamationen. Fantastisk återkoppling!

Odpowiedź od monsterbilligt
Meget imødekommende, søde og løsningsorienterede medarbejdere.

Odpowiedź od monsterbilligt
Proffsig och kunnig kundtjänst. Snabba svarstider också! Varsam packning.

Odpowiedź od monsterbilligt
Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var beräknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram innan evenemanget!
Jag skrev ett mejl till dem och de var väldigt uppmärksamma och hjälpsamma. Jag är mycket glad att den kom så snabbt.
Tack så mycket, Monsterbilligt🩷

Odpowiedź od monsterbilligt
Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Monsterbilligt.com! Redan från första stund fick jag ett fantastiskt bemötande – hjälpsamt, trevligt och otroligt proffsigt. De tog sig till och med tid att kontakta mig via mejl för att påpeka några små förbättringar i min egen design, något jag verkligen uppskattade! Vi gick igenom detaljerna tillsammans, och inom kort fick jag hem mina två banners. Resultatet överträffade alla förväntningar – så snygga och välgjorda att jag med glädje la en andra beställning kort därefter.
Som ansvarig för Alhaga homesteads nya gårdsbutik är jag noga med kvalitet och det personliga uttrycket i allt jag gör, och Monsterbilligt levererade precis det jag ville ha – och mer därtill. En service i toppklass, produkter av hög kvalitet och en känsla av att verkligen bli sedd som kund. Min upplevelse är helt enkelt strålande från start till mål! 🌿

Odpowiedź od monsterbilligt
Servicen är fantastiskt bra. Jag har bara haft kontakt med människor som verkligen bryr sig om att resultatet ska bli bra. Har jag missat något så får jag ett mail. Sedan går leveransen blixtsnabbt. Jag är supernöjd.

Odpowiedź od monsterbilligt
Bra kvalite snabb leverans och bra pris.
Mycket nöjd.

Odpowiedź od monsterbilligt
Alltid ett nöje att handla från Monsterbilligt! Kunnig och hjälpsam kundservice, bra och prisvärda produkter. Smidigt hela vägen!

Odpowiedź od monsterbilligt
Superservice, superkvalitet og meget hurtige. Kan kun give mine bedste anbefalinger!

Odpowiedź od monsterbilligt
Vi havde en haste sag og skulle haved lavet 2 stk. 6 meter lange banner, bestilt torsdag og leveret mandag morgen.
Super god service hele vejen igennem :-)

Odpowiedź od monsterbilligt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.