Det man optjener og vil have overført til PayPal loves inde 3 dage nu er der gået snart 14 dage og intet modtaget ca 80 kr og det er nu sket 2 gange og de svarer ikke på mail
Zobacz, co mówią recenzenci
Harmittaa, että jatkuvasti tulee sähköpostiin ilmoitus uusista kyselyistä, mutta niihin ei kuitenkaan voi vastata. Ja liian usein kysely jumittuu kesken kaiken, eikä sitä voi jatkaa. Ja palkkiokin jää... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nachdem ich reklamiert habe dass mehrmals Umfragen ( bis zu 20 Minuten) KORREKT DURCHGEFÜHRT WURDEN, kam erst mit dem Schlusswort, dass mein Profil nicht passt ! Da fühlt man sich veräppelt. Jetzt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
You have a genuine opportunity to make a difference in a fun way by participating in surveys. You can make yourself heard. You encounter well-known brands in your everyday life. These brands want to hear your opinion e.g. on the launch of a new product. In return for your participation, you will always be rewarded for your time when participating in surveys.
Dane kontaktowe
Tampere, Finlandia
- myynti@liidimedia.fi
- monosurveys.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Det man optjener og vil have overført…
Jag är djupt besviken på det sätt med…
Jag är djupt besviken på det sätt med vilket ert kundcenter inte besvarar eller återkommer till mig. Jag har flera gånger mejlat och bett om ett svar betr mina två GoGift presentkort som jag beställde när jag löste in mina poäng. Ett på SEK 100 och ett på SEK 50, men dessa har bara varit som bortblåsta och vid kontakt mer ert kundcenter så fick jag ärende id samt löfte om att ni skulle återkoppla till mig. Det har nu gått 3 månader!!!??? sedan min korrespondens med er började och jag har fortfarande INTE HÖRT NÅGOT!!! Stor besvikelse då jag endast bad om återkoppling OCH OERHÖRT DÅLIG KUNDSERVICE. Lovar man något ska man kunna leverera!!! Hälsningar, Åsa Sjösten
I requested for withdrawal since feb 10…
I requested for withdrawal since feb 3rd and i haven't received it yet, is this a scam? They don't even reply to messages on their support
Kann man vergessen!!!!!!
Unreliable survey site.
Tried to log in several times and tells me wrong sign in details. Tried to change password several times but no email received for new password. I have been receiving surveys by email so must be the right amail address.. I have now unsubscribed and lost my reward points.
Would not recommend this site.
Det värsta undersöknings sida.
Det värsta undersöknings sida.De blockerade åtkomst till min sida och mina poäng. Det är en fusk företag som vägrar att betala för undersökningar.
Katastrof
Katastrof! De skickar undersökningar till mig men tillåter inte inloggning .
Unable to login after several years.
Unable login after several years.
Refuses to accept new input, hence n.b.g!
Keine Auszahlung!!!
Ich habe eine Auszahlung von 10€ auf mein PayPal Konto angefordert, nach 5 Tagen noch nichts erhalten. Auf Nachfrage wird nicht geantwortet, UNTERIRDISCH SCHLECHT!
I've applied for two rewards and…
I've applied for two rewards and received nothing they don't respond to your queries it's a con site avoid like the plague I'd give them minus 100 stars they are a disgrace customer service zilch and we're making them money and it's less than you'd earn in a Chinese sweat shop
The most useless survey site ever!
I started using Monosurveys earlier this year and started building up for a reward. I'm passed the minimum amount in GBP but they say that it needs to be Euros. I've raised a case and had no reply at all. I also wanted to change my email address and again raised a case but still nothing. I have now given up and have successfully closed my account.
Warnung!
update
amazongutschein ist wieder verfügbar-
---
Warnung!
Keine Produkte vorhanden.
trotz Guthaben.
Auf Anfragen wird leider nicht geantwort
somit also sinnlos weiter hier Zeit zu verschenden.
Väldigt svårt att klara utbetalningarna
Väldigt svårt att klara utbetalningarna
A very terrible website that never…
A very terrible website that never responds to your email, but always sends useless survey invites
Rewards are never sent
Patricia
Ich finde die App soweit gut und
daß man ab und an als nicht geeignet bezeichnet wird , ist aus meiner Sicht soweit im Rahmen.
noch nicht gesehen also noch keine…
noch nicht gesehen aalso noch keine Bewertung möglich
För många frågetecken
Ibland ologiska följdfrågor. Oftare måste man uppdatera tidigare i samma enkät givna fakta.
Dessutom blir man snabbt utblockad emellanåt.
Jag avslutar härmed mitt samarbete med er och utgår från snabb betalning.
Mvh
Boje Bengtsson
En saanu lahjakortteja
I have received payment from this…
I have received payment from this people twice this year, €20 successfully. Wrote several messages, but they later replied me one day and opened my withdrawal section
But with the reviews am seeing 👀 here, I'm a bit scared and worried tho....but well, I will keep earning with them
Monosurvey incase you wondering who is this, it's Jonathanmcr82
Cons
Fed up of going through long surveys to be told at the end that either I don't fit the criteria or they are full. I think they are a con
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.