Fin levering med GLS
Fin levering med GLS, dog vil det være rart, at kunne vælge udleveringssted i stedet for privat levering

Odpowiedź od mono.object
Enkle og holdbare hverdagsobjekter i kvalitetsmaterialer. Vi fokuserer på rene former, god funktion og design, der passer naturligt ind i hjemmet.
Rosensgade 36 2th, 8000, Aarhus C, Dania

Odpowiedź od mono.object
Mega smukke skåle og rigtig hurtig levering. Jeg sender mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od mono.object
Rigtig fint produkt. Det er virkelig smart med låget til skålene, det gør dem dejligt alsidige. God service også.

Odpowiedź od mono.object
Hurtig levering og varerne levede fuldt ud op til mine forventninger
fedt simpelt design
glæder mig til at se hvad der ellers kommer i serien i den nære fremtid

Odpowiedź od mono.object
Superfede kopper. Er vild med dem! God handel fra start til slut. Tak herfra.

Enkelt og stilrent.
Super flot design og vild med at der kan købes flere ting i serien. Gennemført! Mine varmeste anbefaling herfra.

Odpowiedź od mono.object
Jeg bestilte for nylig fra mono.object og havde en rigtig god oplevelse.
Bestillingen var nem at gennemføre, og jeg fik løbende opdateringer undervejs. Leveringen gik hurtigt og pakken kom allerede dagen efter bestilling. Den var pakket ind i papir fremfor klassisk gaveemballage, hvilket fungerede fint for mig, men er værd at have i mente, hvis man køber det som gave.
Kvaliteten lever helt op til forventningerne. Stålet føles solidt, og finishen er virkelig flot og gennemført. Det giver indtryk af et produkt, der kan holde i mange år.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg handler gerne hos mono.object igen!

Odpowiedź od mono.object
Kontaktede firmaet inden for at spørge ind til deres metal kopper som jeg var interesseret i at købe. Fik hurtig tilbagemelding og havde en god dialog.
Bestilte kopperne fra siden. De blev afsendt samme dag og alt forløb super hurtigt med højt service niveau.
Produktet var 100 procent efter forventning og er super glad for at have købt netop disse metal kopper. Har ledt efter denne type siden i sommers uden held og nu fandt jeg dem endeligt. Super anbefaling her fra!

Odpowiedź od mono.object
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.