Afschuwelijk webshop. Meerdere mails gestuurd 0 reactie. Er staat voor 22:00 besteld volgende dag geleverd. Dit heeft 6 WEKEN geduurd… bizar. Bestel hier niet!!!
Vaatwasser ontvangen, helaas waren de afmetingen iets anders dan verwacht en moest deze helaas retour. Door een fout bij postnl is het pakket niet goed retour gegaan, Momos hebben het direct geregel... Zobacz więcej
Momos winkel is waardeloos je hebt garantie op een vaatwasser.vaatwasser is stuk maar ze doen niks om het op te lossen bestel dus niks bij deze winkel zijn oplichters .snap niet dat bol.com met deze o... Zobacz więcej
Waren problemen met de bezorging.Heel irritant. Paar keer met Jeffrey hierover gebeld. Hij bleef beleefd en verontschuldigde zich.Het probleem lag bij de bezorgdienst. Maar Momoswinkel blijft ver... Zobacz więcej
Welkom bij Momoswinkel.nl! Wij bieden een breed scala aan non-food producten aan, waaronder Speelgoed, stijlvolle accessoires en unieke huisdecoratie. Ontdek onze uitgelezen selectie van hoogwaardige producten, profiteer van onze snelle verzending en geniet van een uitstekende klantenservice. Shop nu bij Momoswinkel.nl en geef jouw leven een vleugje stijl en comfort!
Nijverheidstraat 14 A, 4143HM, Leerdam, Holandia
- info@momoswinkel.nl
- momoswinkel.nl
Snelle levering en top communicatie
Snelle levering en top communicatie

Odpowiedź od Momoswinkel
Perfect delivery in a solid box
Perfect delivery in a solid box. I Phoned them with some questions and they took patiently all the time I needed to get all my answers! 😀
Top winkel
Top winkel, kende het nog niet maar een mooie haar trimmer gekocht en echt een top ding.

Fijne ervaring!
Het product dat ik besteld heb was snel binnen. Kwaliteit is top en zou mensen zeker aanraden om hier te bestellen!

Top winkel
Zojuist mn 2e aankoop gedaan en kan niets anders zeggen dan dat het goed is verlopen. De puzzelborden van momoswinkel zijn een aanrader!