Leuk concept. Werkt super vlot. Gebruikt tijdens een avondfeest. Via een projector ook live de foto's laten verschijnen. Goede commentaar gekregen van de gasten.
Zobacz, co mówią recenzenci
Es ist eine gute Plattform, alles funktioniert super Easy, habe den Link in unserer Whatsappgruppe gepostet und jeder konnte hochladen, vor allem Videos in Original großer Datenmenge. Dass Videos, a... Zobacz więcej
Ik had MomentShare gebruikt voor mijn trouwfeest om alle foto’s en video’s van gasten te verzamelen. Het evenement zelf was al afgelopen en ik was helaas vergeten om alles op tijd naar mijn laptop... Zobacz więcej
Voor onze bruiloft hebben wij gebruik gemaakt van MomentShare. Alle gasten konden daarna eigen gemaakte video’s en foto’s uploaden en wij weer downloaden. Zeker een aanrader Ik was te laat om all... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gather all your photos and videos in one place & never miss a moment again! The platform to collect and share photos and videos! Safe, simple and quick via a QR code!
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Leuk concept
Leuk concept. Werkt super vlot.
Gebruikt tijdens een avondfeest.
Via een projector ook live de foto's laten verschijnen.
Goede commentaar gekregen van de gasten.
Es ist eine gute Plattform
Dass Videos, auch kürzere, aber gut funktionieren, braucht man schon die 50 Euro Lösung.
Somit ist diese Plattform gut, aber zu teuer. Leute, die sich besser auskennen als ich, finden sicher gratis oder billigere Plattformen.
Positif :)
Système fiable, pratique à utiliser, qui répond aux attentes initialement formulées.
Heel vlotte service en duidelijke…
Heel vlotte service en duidelijke richtlijnen voor het gebruik van de fotobooth.
Heel netjes geregeld
Heel netjes geregeld. Voor vragen heel goed bereikbaar. Zeker een aanrader!
Voor onze bruiloft hebben wij gebruik…
Zeker een aanrader
Ik was te laat om alle foto’s er af te halen. Ik ben zeer vriendelijk geholpen
Trouwerij
Ik had MomentShare gebruikt voor mijn trouwfeest om alle foto’s en video’s van gasten te verzamelen. Het evenement zelf was al afgelopen en ik was helaas vergeten om alles op tijd naar mijn laptop te downloaden.
Ik heb toen een bericht gestuurd naar de support om te vragen of er misschien nog iets mogelijk was. Gelukkig hadden ze nog een backupbestand van mijn evenement! Zonder gedoe hebben ze dit meteen naar mij opgestuurd.
Echt super service, snel, vriendelijk en meedenkend. Dankzij hen heb ik alsnog alle mooie herinneringen van onze trouwdag terug. Absoluut een aanrader!
Waardevolle herinnering
We hebben veel leuke foto’s en filmpjes van ons bruiloftsfeest in de app staan. De meesten zijn geüpload na afloop van de bruiloft, wat het telkens weer leuk maakt om in Momentshare te kijken.
Gemakkelijk in gebruik.
Gemakkelijk in gebruik.
Prijs en kwaliteit top.
We kunnen nagenieten van de foto's en filmpjes die gemaakt zijn op ons trouwfeest.
35 year anniversary Duikverenigingleeuwarden
What made your experience great ? The simplicity and easyness to use Momentshare, no complicated app to download, quick up and download, directly upload of the pictures or video's, we celebrated the 35 years anniversary of our divingclub, we made more memories for the next 35 years to come :)
Thank you team Momentshare, for your help and professionality !
Het was zeer gemakkelijk in gebtruik
Het was zeer gemakkelijk in gebruik. Feestvierders hebben hier goed gebruik van gemaakt. Leuke herinneringen voor later. Het was top!
De app werkt gemakkelijk en wordt goed…
De app werkt gemakkelijk en wordt goed uitgelegd.
Alles op 1 rijtje voor jezelf.en voor de mensen.
Het werkte allemaal goed
Het werkte allemaal heel goed! Enige nog wat leuker zou kunnen is het presentatiescherm. Heb Kululu overwogen, omdat het live beeld wat feestelijker was.
Had overigens de indruk dat maar een deel van de fotos die geulpoad waren op het scherm werden getoond..
Heel gemakkelijk te gebruiken
Heel gemakkelijk te gebruiken, superleuk dat je op deze manier alle foto’s kan verzamelen die ook andere mensen hebben gemaakt.
Outil facile à créer facile…
Outil facile à créer facile d'utilisation pour tout les invités.
nous avons réuni 1300 photos !
Nos invités ont joué le jeu à fond, et nous avons réuni 1300 photos, je n'aurais jamais pu le faire sans l'application ! De plus, tous les invités y ont accès, ils peuvent télécharger les photos qui les intéressent, c'est génial !
Super easy en zo waardevol!
Super easy om een event pagina aan te maken. Op de dag van het event automatische publicatie en nog heel lang nagenieten van alles dat er is geüpload.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.