Svært god hjelp og støtte
Hei!
Vi sendte vår datter til Canada for VG2 med Momento. Vi som mange andre hadde aldri hørt om dem før, så var noe skeptiske. jeg er også skeptisk av natur..
Litt om prosessen:
Fra du signerer går alt som en drøm.
De følger deg tett opp med møter før under og etter avreise, Jannicke Strømmen setter av tid til deg som forelder, og sørger for å gi deg informasjon.
Under oppholdet:
De organiserer turer, veiledere er imøtekommende, og når det dukker opp noe som kanskje ikke er sånn det skal være, er det ikke bare ord og utsettelser, men de tar grep. De ordner opp og fikser. Skolen også har jeg bare varmt å si om.
Avbrytelse:
Min datter måtte dessverre avbryte oppholdet av helsemessige årsaker. Dette var selvsagt uheldig for alle parter, men her opplevde vi en varme og samarbeidsvillighet som jeg faktisk tviler på at du får hos de større firmaene som driver med det samme.
Jannicke spesielt, i samråd med lokale veiledere i Canada organiserte returbilletter, transport til flyplass som var 4 timer unna, opphold på hotell mm. Alt gikk uten at vi trengte bekymre oss.
Når man avbryter et opphold blir det litt rot med stipend og lånekasse. Her stilte Momento opp og fikset skjemaer, vi fikk refusjon for det resterende vår datter ikke fikk deltatt på, uten noe diskusjon.
Momento er etter det jeg forstår et mindre foretak. Jeg har aldri i hele mitt liv opplevd en så fin kundekontakt, oppfølgning o.l.
Min datter valgte ut Momento nettopp pga dette, for hun sa at hun hadde hørt at de har tid til deg.
For oss betydde dette alt, og skal du sende ut ungdommen din i verden, la valge falle på Momento. Jeg går god for dette firmaet 100%
Jeg angrer ikke og er ydmyk for at slik medmenneskelighet finnes.
Takk, Jannicke, Scott og dere andre
Thomas Anderberg