Zobacz, co mówią recenzenci
Buiten dat het design een 10 plus krijgt is de draagzak mega fijn in gebruik! Ons kindje is helaas erg benauwd maar vind het mega prettig als ze in de momcie draagzak zit! Een echte aanrader! Liefs X... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
MOMCIE is een premium lifestyle merk. Vanuit de overtuiging dat nabijheid essentieel is in de eerste jaren, ontwerpen we producten die comfort, veiligheid en esthetiek samenbrengen. Elk MOMCIE-product maakt deel uit van één lijn en één verhaal. Van draagzak tot tas en accessoires: alles is ontworpen vanuit dezelfde ontwerpvisie, met aandacht voor rust, esthetiek en dagelijks gebruik. Zachte aardetinten, ton-sur-ton details en ons kenmerkende visgraatpatroon zorgen voor herkenning en een tijdloze uitstraling. Onze producten worden gemaakt van 100% biologisch katoen en voelen zacht aan op de huid van je baby. Materialen, afwerking en pasvorm worden zorgvuldig gekozen, zodat elk item prettig en betrouwbaar aanvoelt in het dagelijks leven. Bij MOMCIE geloven we in rust en eenvoud. Geen schreeuwerige beloftes, maar producten die je met vertrouwen gebruikt in het dagelijks leven. Tijdloos van ontwerp, zorgvuldig gemaakt en passend bij verschillende levensstijlen. MOMCIE is gevestigd in Nederland en richt zich op ouders die bewust kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en verbondenheid. Onze collectie is ontworpen om nabijheid te ondersteunen, op een manier die rustig, stijlvol en vertrouwd voelt.
Dane kontaktowe
Holandia
- info@momcie.com
- momcie.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Buiten dat het design een 10 plus…
Deze draagzak is echt een droom
Deze draagzak is echt een droom. Hij oogt zeer mooi en stijlvol. Past echt op iedere outfit. Maar het belangrijkste van al! Hij zit zo goed zowel voor je kindje als voor jou. Je kan de draagzak zeer eenvoudig verstellen. Zo kan papa/… hem ook gebruiken. Wat ik ook een zeer belangrijk punt vind, is dat je de draagzak van breedte kunt verstellen voor je kindje. Zo kan deze perfect aangepast worden volgens het heupje van je kindje. Twijfel je of je kindje goed zit in de draagzak? Je kan contact opnemen met Momcie en zij kijken met je mee en geven je goede tips. Conclusie: aanrader van een draagzak en goede communicatie met Momcie. Alles voor jou en je kindje!
Betrouwbaar en zorgvuldige service
De draagzak is van uitstekende kwaliteit en daarnaast een mooie uitstraling. Levering gebeurde vlot en zorgvuldig. Een betrouwbare aankoop!
Hele fijne Draagzak
Hele fijne Draagzak, het materiaal is heel zacht en fijn. Je voelt aan alles dat het kwalitatief sterk en goed is.
Duidelijke uitleg ook gekregen, en ik merk dat het dragen van mijn kindje hierdoor minder zwaar is. Bij mijn eerste zoontje had ik een andere draagzak, die weg gedaan omdat het zwaar en onstabiel voelde. Nu merk ik dat ik heel graag de draagzak erbij pak en hem graag bij mij hebt.
Prachtige draagzak van goede kwaliteit
Prachtige draagzak van goede kwaliteit. Heel blij mee
Wat een fantastische draagzak
Wat een fantastische draagzak. Hij zit niet alleen lekker voor zowel mij en m’n rug, maar ook voor ons kleintje. Daarnaast ziet de draagzak er ook nog super uit, waardoor je deze met elke gelegenheid kan aantrekken. Super makkelijk in gebruik!
Hele fijne draagzak
Hele fijne draagzak! Wij hebben de beige draagzak en mijn baby va 5 maanden maar ook mijn peuter van 2 draag ik er in! Zo fijn dat ik hem ook op mijn rug kan dragen, zo doet mijn peuter toch nog een dutje als we weg zijn :)
Hele goede draagzak
Hele goede draagzak, makkelijk vast te maken. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Fijne draagzak
Onze zoon slaapt sinds de geboorte heerlijk in deze draagzak, naast dat deze er heel mooi uitziet, zit het ook nog eens fijn en is makkelijk vast te maken in je eentje met je baby op de arm! We zijn heel tevreden en blij met deze draagzak!
Blij met de mooie Momcie draagzak
Blij met de mooie Momcie draagzak! Zit comfortabel en makkelijk om te doen.
De draagzak die ik ontvangen heb van…
De draagzak die ik ontvangen heb van Momcie is heel degelijk. Het product is kwalitatief en het is design past op elke outfit. De draagzak is eenvoudig in te stellen naar jouw wensen.
Ik heb een momcie draagzak aangeschaft, ik voel me er fijn bij!
Ik heb een momcie draagzak aangeschaft na contact te hebben gehad met de klantenservice van Momcie! Allereerst wil ik meegeven dat ik erg snel reactie kreeg op de vragen die ik had, erg fijn. Ik was erg huiverig voor het feit dat deze draagzakken plus size vriendelijk zijn, niets is minder waar. Ik pas deze met maat 48/50 echt perfect! Ook ideaal dat de bandjes zeer ruim te verstellen zijn zodat mijn partner de draagzak ook makkelijk kan dragen!
Hele fijne draagzak!
Helemaal blij mee
Blij dat ik deze draagzak ondekt heb!
Ik gebruik hem o.a. wanneer ik even wat dingen gedaan wil hebben in huis, tijdens een wandeling of ander uitje buitenshuis en wanneer hij moe is en slapen in bed niet lukt.
Mijn baby vindt het altijd heer-lijk! En ik ook!
Het is mooi, praktisch, samen genieten.
Geweldige én stijlvolle draagzak
Ik had eerlijk gezegd nog geen goede ervaringen met een draagzak, tot ik de draagzak van MOMCIE ontdekte. Wat een verschil! Urenlang dragen zonder ergens last van te hebben of pijn aan schouders/rug te hebben.
Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijne én mooie draagzak!
Prachtige draagzak besteld en meer dan blij!
Prachtige draagzak besteld en de kwaliteit is echt super! Mega blij mee en ga ik met erg veel plezier dragen.
Heel blij met de draagzak
Heel blij met de draagzak. Komt ten eerste als een feestje binnen. Super mooi en goed verpakt. En de kwaliteit is prachtig! Mooi design en wat ik top vind dat je het eenvoudig zelf om krijgt. Hier wordt er veel gebruik van gemaakt.
Enthousiast!
De draagzak werd bezorgd in een mooie doos, hierdoor is het een cadeautje om uit te pakken. Dragen is met de draagzak van MOMCIE heel fijn, mijn baby vindt het dragen heel prettig en ik heb tijdens het dragen geen last van zijn gewicht. Contact is ook super en snel, kortom ik ben enthousiast.
Super tevreden over MOMCIE
Super tevreden over MOMCIE! ik heb de luiertas en de draagzak van dit merk en beide producten zijn mega fijn in gebruik. Hele stevige materialen en het ziet er ook nog eens super leuk uit!
Hier word je blij van
Momcie is zo’n merk waar je meteen blij van wordt. De draagzakken en tassen zijn niet alleen handig, maar ook nog eens super stijlvol. Alles is slim bedacht, stevig en voelt lekker aan. Je merkt dat er met liefde aan is gewerkt. Ideaal voor ouders die het graag makkelijk én mooi willen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.