Møllehuset har de smukkeste omgivelser og de fineste lokaler. Vi holdt begravelseskaffe der, men aldrig har jeg fået sådan noget dårligt brød. bollerne var tørre og' smør smagte af fryser, samt af... Zobacz więcej
Har fået virkelig lækker mad fra Møllehuset før, og forretten var rigtig god (tumousselagkage). Hovedretten (flæskesteg) var derimod en skuffelse. Steg, rødkål og hvide kartofler var fine, men saucen... Zobacz więcej
Søndag d. 15 dec 2024 til julefrokost i møllehuset, Frederikshavn. De reklamerede med "et brag af en julefrokost" vi repræsentere 18 personer. Maden var meget ringe, ingen julemad men tøm køleskabet... Zobacz więcej
Vi havde set frem til kaffebord efter en bisættelse i Frederikshavn, det var en stor skuffelse, der blev serveret tørre boller med skrabet smør og en kringle/kage der ikke var vær at spise selvom de... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi tilbyder også overnatning på vores hotel, som kun ligger 400 meter væk. Se mere på www.lisboa.dk
Skovalleen 45, 9900, Frederikshavn, Dania
- mollehuset.dk
Fantastisk beliggenhed
Fantastisk beliggenhed. Hyggelig atmosfære og meget venlige personale. Maden var begge aftner helt fantastisk og meget velsmagende. Helt sikkert et sted vi kunne finde på at genbesøge
Virkelig et hyggeligt sted i smykke…
Virkelig et hyggeligt sted i smukke omgivelser, servicen er en klasse helt for sig selv.
man føler sig Virkelig velkommen og i centrum, har haft den fornøjelse at være her i forbindelse med kursus og spist her hver dag i en uge, alt spiller bare, maden super lækker
Find jer en ny kok, for stedet er smukt
Fik æggekage med bacon og en tysk øl, øllet var ikke godt og da vi fik maden måtte jeg rejse mig og gå til kokken. Det var meget salt og baconen var blød, tør og alt for salt.
Vi kortlægger problemet, men dette sted synes ikke om Kritik og bedyrede overfor os, at "ALLE andre end os elskede deres mad", hvilket simpelthen ikke kan passe, har selv 20 års erfaring fra selvsamme branche. De ville heller ikke selv smage på maden. Fik dog halvdelen af pengene retur.
Find jer en ny kok for stedet er smukt
Super lækker mad men kræver goood tid...
Super lækker mad, dét kan man ikke klage over. Men man skal afsætte minimum 2 timer hvis man ønsker 2 retters menu. Og ved selskaber skal man ikke forvente at mam får maden samtidigt....
Hold da lige op for et fantastisk…
Hold da lige op for et fantastisk sted!!
Man skal lede længe efter et så lækkert traktement, som vi fik i form af Krondyrkølle af Bangsbovildt og husets udgave af Pariserbøf. Utroligt velsmagende og meget flot anrettet.
Og velkomsten og betjeningen var bare suveræn!
Vi var der torsdag den 19. september 2019, og vi kommer gladeligt igen.
Fantastisk lækker mad og meget fin …
Fantastisk lækker mad og meget fin servering. Super fest!
Service helt i top.
Har i weekenden holdt dobbelt konfirmation på Restaurant Møllehuset Frederikshavn. Rammerne i restauranten var fremragende og personalet leverede en fantastisk service. Maden var ligeledes fantastisk og blev rost af vores gæster. Absolut ikke sidste gang vi vil holde fest hos jer.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.