Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har forelsket mig i Mol&B Skincare. Det er en hudpleje, der passer ikke kun mig men til alle hudtyper. Cremerne arbejder helt naturligt og trænger 100% helt ind, fedter ikke og ef... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Produkter jeg ikke vil undvære

Jeg er virkelig vild med MOL&Bs produkter. Det var faktisk fra første gang, jeg prøvede dem, at jeg tænkte, at det her føles anderledes end det, jeg ellers har brugt. Jeg har aldrig haft hudplejeprodukter, der føles så lækre at smøre på huden.

Ansigtsvasken renser uden at udtørre, og serummet er blevet min favorit — det trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtet, rolig og med en virkelig fin glød. Min hud føles simpelthen sundere.

Jeg kan også godt lide, at produkterne er rene og gennemtænkte, og at kvaliteten virkelig mærkes.

Jeg tror snart, alle i min omgangskreds har prøvet dem, fordi jeg bliver ved med at anbefale dem videre.

Selv min kæreste, som normalt aldrig gider produkter i ansigtet, spørger nu selv efter dem.

17 marca 2026

Bedste øjencreme

Jeg har brugt Mol og B øjencreme i mange år, og nu kan den endelig købes uden om et besværligt netværk af privatpersoner. Dejligt med hjemmesiden og min uundværlige øjencreme.

26 stycznia 2026

Luksuriøs hudpleje serie

Jeg er virkelig imponeret over både den hurtige levering og kvaliteten af produkterne. De føles luksuriøse på huden, har en lækker konsistens og dufter helt vidunderligt. Særlig Visible Facelift er uundværlig i min daglige hudpleje, og Body & Face Oil bruger jeg dagligt til både mig selv og mine børn. Jeg er kæmpe fan!

6 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

En ansigtsserie der bare virker

En ansigtsserie der bare virker – til både mænd og kvinder

Jeg har nu brugt denne ansigtsserie i 14 dage, og jeg er virkelig imponeret over resultaterne allerede.

Det er én samlet serie, gennemtænkt og udviklet til både mænd og kvinder – og det mærkes, at der er fokus på kvalitet frem for unødvendige produkter. Ingredienserne er naturlige og føles milde mod huden, men effekten er alt andet end mild.

Jeg fik en meget grundig og professionel vejledning i, hvordan produkterne skulle bruges, og det har uden tvivl haft betydning for resultatet. Det føles trygt at blive guidet ordentligt i stedet for bare at købe noget og håbe på det bedste.

Allerede nu oplever jeg, at min hud er mere balanceret, gennemfugtet og rolig. Urenheder og rødme er reduceret markant, og huden ser sundere og mere ensartet ud. Det er sjældent, jeg ser så tydelige forbedringer på så kort tid.

Jeg kan kun anbefale serien – den leverer både på kvalitet, naturlige ingredienser og synlige resultater.

1 lutego 2026

Bedste produkter nogensinde!

Fik den mest grundige introduktion til hvert et produkt. Jeg har nu brugt produkterne i en måned, og må sige jeg er ikke bare utroligt positiv overrasket, men målløs over hvor dejligt min hud har fået det. Min hud i ansigtet har endelig fået ro. Jeg døjede med inflammation, som nu er væk. Derudover ser jeg mere frisk ud selv uden make up. Jeg elsker simpelthen de her produkter, og skal aldrig bruge noget andet! Tak for jer og jeres fantastiske produkter og jeres ligeså fantastiske vejledning omkring dem ❤️

12 stycznia 2026

De bedste hudplejeprodukter

Super god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har været kunde i flere år og har altid været meget tilfreds med både produkter og service. Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne. Produkterne er af virkelig høj kvalitet, og det mærkes, at der er lagt vægt på gode og gennemarbejdede ingredienser.

Uundværlig

Body & Face Oil er min absolut favorit til både ansigt og krop. Den giver huden sådan en dejlig glød og den perfekte mængde fugt. Den er uundværlig og jeg vil anbefale den til alle.

Fantastiske produkter

Jeg har brugt mol&b’s produkter gennem længere tid.
Det er både en helt fantastisk oplevelse at påføre produkterne på huden morgen og aften, men der er heller ingen tvivl om, at man kan mærke og se en forskel. Min hud manglede fugt før jeg brugte produkterne - det gør den ikke længere, ligesom mine fine linjer er mindsket. Jeg går aldrig væk fra at bruge mol&b’s produkter.
Mol&b får mine bedste anbefalinger - prøv det!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har længe ledt efter produkter

Jeg har længe ledt efter produkter, som ikke har kemikalier der kan genere min hud. Og prøvet tonsvis! Jeg har endda akne, og været igennem piller, cremer og tonsvis at hudpleje — intet hjalp før jeg fandt Mol&B. Min hudbarriere er fuldkommen sund, og jeg har den lækreste glød hver dag, uden akne!! Så taknemmelig for produkterne. Alle pengene værd.
De sender og leverer også utrolig hurtigt 🫶🏼

20 grudnia 2025

Jeg har forelsket mig i Mol&B Skincare

Jeg har forelsket mig i Mol&B Skincare.

Det er en hudpleje, der passer ikke kun mig men til alle hudtyper. Cremerne arbejder helt naturligt og trænger 100% helt ind, fedter ikke og efterlader min hud lækker blød, rolig og i balance.

Der gik ikke mange dage før jeg mærkede en tydelig forskel på de fine linjer og følelse af udstråling.

Jeg afslutter altid med deres Body and Face Oil, som giver fugt, smuk glød og en fuldendt følelse, også efter jeg har lagt min make-up.

Og helt oprigtigt, så jeg er også vild med et så enkelt, smukt udseende og den kvalitet, som produkterne indeholder.

Hjertet bag Mol&B mærkes i hvert eneste produkt, og for mig er det et must at have stående på hylden.

Mine største anbefalinger gives hermed videre.

Kh Annette

20 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej