Reakcja na opinię
Er waren nog wat issus bij de aanvraag van ons label. De communicatie via WhatsApp was erg goed zelf s'avonds wordt er gelijk geantwoord. De energie adviseur verwerkte de aanpassingen na telefonis... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Moest zorgvuldig door de meting heen om alle fouten eruit te halen. Daarnaast niet in staat om een fatsoenlijke en correcte meting te doen volgens de NTA.
Reakcja na opinię
De medewerker van Moker Energie belde mij 10 minuten vantevoren dat hij over 10 minuten zou arriveren 10 minuten later belde hij aan. Perfect. Hij legde uit wat hij ging doen en ging gelijk aan he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn een familiebedrijf uit Sliedrecht. Wij zijn specialist op het gebied van energielabels voor woningen. Tegen de scherpste prijzen maken wij uw energielabel definitief. Moker Energie.
Doctor Langeveldplein 20, 3361HE, Sliedrecht, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Moker Energie werkt snel en prettig. De afstemming met de klant, in mijn geval ging het om een Energielabel, is helder. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, je ontvangt duidelijke antwoorden en weet daardoor precies waar je aan toe bent!

Odpowiedź od Moker Energie
Er waren nog wat issus bij de aanvraag van ons label.
De energie adviseur verwerkte de aanpassingen na telefonisch overleg.
Top service Moker energie

Odpowiedź od Moker Energie
Het maken van een afspraak was zo gedaan. Medewerker die aan huis kwam was vriendelijk en rapport snel verzonden.

Odpowiedź od Moker Energie
Goed geholpen bij afspraak en een aardig persoon bij keuring en een dag erna de uitslag top.

Odpowiedź od Moker Energie
10 minuten later belde hij aan. Perfect. Hij legde uit wat hij ging doen en ging gelijk aan het werk. Hij had wat vragen, die gemakkelijk kon beantwoorden
Ongeveer 15 minuten later was hij klaar met zijn opname. De medewerker kwam zeer deskundig over.
Nog dezelfde dag kreeg ik per email een zeer uitgebreid rapport en het energielabel.

Odpowiedź od Moker Energie
Keurig volgens afspraak gewerkt, vriendelijk adequaat en snel. En dat het resultaat een label B is was prettig om te horen.

Odpowiedź od Moker Energie
Vlotte opvolging van onze vraag en vakkundig rapport.

Odpowiedź od Moker Energie
Bezoek conform afspraak netjes op tijd.
Goede uitleg en zeer beleefd.

Odpowiedź od Moker Energie
Dezelfde week nog kwam er iemand langs voor het energielabel. Vooraf werd ik telefonisch super te woord gestaan en ook de persoon die langs kwam was er professioneel. Dezelfde dag nog had ik het rapport in huis, en dat allemaal voor een scherp tarief!

Odpowiedź od Moker Energie
Van te voren was er goed contact via de app om de afspraak te maken. De adviseur was tevens vriendelijk en had kennis van zaken.

Odpowiedź od Moker Energie
Wij hebben hele goede ervaringen met Moker Energie en kunnen iedereen Moker Energie aanbevelen.
Moker Energie reageerde snel, was flexibel in het maken van een afspraak en kwam haar afspraken correct na. Ook over het energie-adviesrapport en de afwikkeling erna voor een vernieuwd label verliepen vlot en goed. Het telefonische en persoonlijke contact tijdens de opname was erg prettig. Met hun advies zijn we erin geslaagd de juiste investeringen te doen waarmee we geld besparen en meer comfort in onze woning hebben.

Odpowiedź od Moker Energie
Afspraak snel gemaakt. Op de dag van de afspraak werd er keurig gebeld 20 minuten van te voren, omdat ik daar niet woon en er dan wel op tijd zou zijn.
De opname ging vlot en de medewerker heeft mij ook nog even geholpen met een paar dozen naar beneden te brengen.
Het rappport was er ook snel.

Odpowiedź od Moker Energie
Top! Mart is deskundig, snel, professioneel en klantvriendelijk! Aanrader!

Odpowiedź od Moker Energie
The visit was very professional and completed quickly and with little impact on us. Prior to the survey it was clear what documentation and proof we needed, and that the consultant required clear proof of improvements and isolation work completed. During the visit the consultant reviewed all equipment and documentation to complete the review.

Odpowiedź od Moker Energie
Hele fijne dienstverlening, het was erg fijn om met Moker te werken: goede communicatie, aardige meneer die kwam meten en heel erg snel! Hartstikke bedankt 🙏 mede door jullie kon onze woning gisteren al online gaan!

Odpowiedź od Moker Energie
Alles precies volgens afspraak. Stipt en netjes.
Energielabel kwam binnen 24 uur!

Odpowiedź od Moker Energie
Duidelijke communicatie en legde precies uit wat ze nodig hadden aan documentatie en inspecteur nam ruim de tijd on alles te bekijken/op te nemen.
Waren vervolgens ook zeer snel met het opsturen van het energielabel.

Odpowiedź od Moker Energie
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.