Mojelovekawowe Recenzje 11

2,9

1. Kawiarnia

MojeLoveKawowe to miejsce gdzie każdy smakosz znajdzie swoją ulubioną kawę. Wiem, że na rynku mamy ogromny wybór kaw, co może powodować kawowy zawrót głowy, dlatego chętnie pomogę w wyborze odpowiedniego gatunku. W sprzedaży znajdziesz również moją własną markę kawy świezo palonej "MojeLoveKawowe" którą stworzyłem na bazie zdobytego doświadczenia. Zapraszam.

2,9

Średnia

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Koryguję poprzednie dwie recenzje…

Koryguję poprzednie dwie recenzje negatywne. Zamówienie dotarło w dwóch terminach w dwóch oddzielnych paczkach, jednak dopiero po miesiącu od daty złożenia zamówienia... i - jak mam wrażenia - dopiero po zamieszczeniu opinii na tej stronie.

16 czerwca 2026

Odpowiedź od Mojelovekawowe

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przepraszamy za wydłużony czas realizacji zamówienia oraz fakt, że przesyłka została dostarczona w dwóch oddzielnych paczkach. Rozumiemy, że mogło to być frustrujące, mamy nadzieje ze dołączony w ramach rekompensaty gratis umili czas przy filiżance dobrej kawy. Dokładamy starań, aby wszystkie zamówienia były realizowane jak najszybciej, jednak w tym przypadku wystąpiły opóźnienia logistyczne. Chcielibyśmy zapewnić, że publikacja opinii nie miała wpływu na termin wysyłki zamówienia. Dziękujemy za cierpliwość i uwagi, które pomagają nam poprawiać jakość naszych usług.

zostałam oszukana

Jak jak moi poprzednicy, zostałam oszukana przez sklep mojelovekawowe. Zamówiłam kawę 31 marca do dzisiaj nie otzrymałam towaru. Piszą, że sprawdzą i na tym się kończy. Abym się uspokoiła w maju dokładnie 21 utworzyli przesyłkę, której nigdy nie nadali... Proszę uważać na ten sklep.

31 marca 2026

Odpowiedź od Mojelovekawowe

Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt sprawa wyjaśniona. Czasami niestety jesteśmy zależni od przewoźników i mimo starań nie jesteśmy w stanie dopilnować wszystkiego tak jakbyśmy chcieli. Mam nadzieje ze nasze wyjaśnienia i wspólne ustalenia podjęte podczas rozmowy telefonicznej pozwola nam uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości. Miłego dnia.

Polecam - zamowienie zgodnie z oferta kawa dobrze zapakowana z długim terminem przydatności

10 czerwca 2026

Odpowiedź od Mojelovekawowe

Dziękujemy! Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby obsługa stała na najwyższym poziomie. Cieszymy się, że to doceniasz i zapraszamy ponownie.

Wszystko ok

Wystąpiło niewielkie opóźnienie w wysyłce zamówienia. Szczerze mówiąc, po przeczytaniu opinii tutaj zaczęłam się obawiać, że zostałam oszukana. Mimo to zamówienie dotarło, a dodatkowo byłam mile zaskoczona, że ziarna kawy są świeżo palone.

Najwyraźniej opóźnienie było spowodowane dużą liczbą zamówień do realizacji oraz oczekiwaniem na dostawę świeżej partii towaru. Gwoli sprawiedliwości należy dodać, że informacja o wysyłce w ciągu 3 dni była podana drobnym drukiem.

Dlatego sklep zasługuje na 5 gwiazdek.

9 czerwca 2026

Odpowiedź od Mojelovekawowe

Dzień dobry, Zgodnie z rozmowa paczka nadana - była również dokładna informacja w ofercie o terminie realizacji zamówienia. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu. Zespol MojeLoveKawowe

Zamówienie nie dotarło

Zamówienie nie dotarło , później brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Od 2 tygodni nadal czekam na jakikolwiek odzew

2 maja 2026

Odpowiedź od Mojelovekawowe

Dzień dobry, Prośba o kontakt poprzez formularz sklepu lub bezpośrednio na nasz adres mailowy gdyż nie widzę takowego zamówienia od Pani. Na pewno uda się nam wyjaśnić sytuacje.

Kawa zamówiona i opłacona 12.03

Kawa zamówiona i opłacona 12.03. dostawa miała być 3-4 dni. 1/2 zamówienia dotarła po miesiącu a 1/2 po półtora miesiąca -20.04.2026. Pan Łukasz po 10 dniach wyjaśnia o uszkodzeniu przesyłki, wysyła nową po kolejnych 10 dniach, ale 1/2 zamówienia. Brak rzetelności ze strony firmy, ciągłe zwodzenie, przeciąganie w czasie. Rozczarowanie taką współpracą, nie skorzystam ponownie.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Mojelovekawowe

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że spotkała Państwa taka sytuacja. Standardy obsługi są dla nas priorytetem i wyciągniemy wnioski z tego zdarzenia. Aby zadośćuczynić problemom, prosimy o bezpośredni kontakt poprzez formularz kontaktowy sklepu – z chęcią zaproponujemy rekompensatę. Pozdrawiam serdecznie

Zamówienie na 945zł

Zamówienie: PKKLEEGFY Złożone w 2026-02-16 15:03:40 dostarczono mi dopiero 31.03.2026 :) Nie polecam, byłam bliska złożyć zawiadomienie na policję, bo to był zakup za 945zł (12 kg kawy). Lepiej dopłacić gdzieś indziej i otrzymać paczkę po 2-3 dniach, bo w tym przypadku czekałam półtorej miesiąca...

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Mojelovekawowe

Dzień dobry, Zgodnie z oferta informowaliśmy o dłuższy czasie realizacji w ofercie co też odzwierciedlało się w niższej cenie za produkt. Staramy się ciągle poprawiać jakość naszych usług i czas realizacji zamówień. Nadmienię, że dłuższy czas realizacji zdarza się głównie przy produktach "marketowych" i jest on powiązany z niższa cena produktu. Pozdrawiam serdecznie

Moja bratowa została oszukana

Moja bratowa została oszukana. Pół roku temu zamówiła kawy za kwotę ponad 800 PLN. Do dziś nie otrzymała towaru ani zwrotu pieniędzy. Sprawa zostaje zgłoszona na policję.

27 grudnia 2025

Odpowiedź od Mojelovekawowe

Dzień dobry, Sprawa została wyjaśniona, dziękujemy za kontakt.