Moj Domek Ogrodowy Recenzje

Dobra

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Szybko

Szybko, jasno i rzetelnie załatwiona sprawa. Pełen profesjonalizm bez żadnych problemu załatwione Polecam

12 czerwca 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za opinię.

To dla nas wielka przyjemność.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.

Kupiłem od nich domek za 22 tyś

Kupiłem od nich domek za 22 tyś. Zaraz po tym kupiłem usługę jego montażu za około 6 tyś. Po ponad miesiącu czekania na kontakt ekipy montażowaj piszą do mnie z serwisu że muszę dokupić dodatkową opcje za ponad 2 tyś montażu pokrycia dachowego. Tą wymyśloną usługę wprowadzili na potrzeby wyssania z Klienta jeszcze większej kwoty. Od kiedy pokrycie dachowe nie jest częścią domku? Dlaczego za montaż elementów pokrycia żądają dodatkowych pieniędzy? Można się spodziewać że za montaż rynien, okien też będzie trzeba dodatkowo płacić. Omijać szerokim łukiem tych naciągaczy.

7 kwietnia 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za opinię.

Przepraszamy za niedogodności.

Nie otrzymaliśmy od Ciebie żadnych informacji.
Czy mógłbyś podać nam numer i datę zamówienia, abyśmy mogli lepiej zrozumieć Twoje doświadczenia?

Jesteśmy do Twojej dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań.

Z poważaniem,

Pan Grzegorz jest najlepszy

Pan Grzegorz jest najlepszy, cierpliwy i wrażliwy na potrzeby klientów. Polecam

13 maja 2025

Odpowiedź od Moj Domek Ogrodowy

Bardzo dziękujemy za opinię.
To dla nas wielka przyjemność.

Moj Domek Ogrodowy

cierpliwe i uważne odbieranie…

cierpliwe i uważne odbieranie wiadomości ze zrozumieniem. Bardzo szybka i wyczerpująca odpowiedź. Jestem zadowolony.

20 sierpnia 2024

Moj Domek Ogrodowy

Na razie oceniam bezproblemowy proces…

Na razie oceniam bezproblemowy proces zakupu.
Mam nadzieję, że wszystko inne będzie również na takim poziomie.

1 lipca 2024

Odpowiedź od Moj Domek Ogrodowy

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jesteście Państwo zadowoleni z produktu.

Moj Domek Ogrodowy

Przemiła obsługa i rzeczowe odpowiedzi

Przemiła obsługa i rzeczowe odpowiedzi. Bardzo dziękuję

17 kwietnia 2024

Rzetelnie

Szybko, jasno i rzetelnie załatwiona sprawa. Pełen profesjonalizm.

8 marca 2024

Moj Domek Ogrodowy

1. Łatwość wyboru i dokonania zakupu.
2. Możliwość późniejszego zamowienia montażu wcześniej zakupionej wiaty.
3. Bardzo dobra komunikacja z firmą w sprawie zakupu i kwestii technicznych.

21 lipca 2023