Napisane przez firmę
Mogensen's Multi Service, er et Handyman's firma.
Everdrupvej 18A, 4733, Tappernøje, Dania
- 26821993
- mogensen-multi@outlook.dk
- mogensen-multi.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Støtte lokalt- nej tak!
Svarer ikke på henvendelse, måske er den kommet i spam, gensender, men stadigvæk ikke nogen respons efter 2 rykkere....
Og det er jo også en form af respons....

Odpowiedź od Mogensen's Multi Service
Super flot og prof udført terrasse
En rigtig god oplevelse på en rigtig god terrasseløsning, med sidde- og gangtrin. God service, god kvalitet, flot løsning og en reel pris på opgaven.

Efter lidt lang ventetid
Efter lidt lang ventetid, blev arbejdet udført fint og til min
fulde tilfredshed. Det blev lige som jeg havde ønsket mig.
Stille, roligt og med fin oprydning.
AD Mogenstrup
Meget høflig ung mand der er
troværdigt og yderst professionelt, Mogensens multiservice er et firma der er til at regne med! Andelsboligforeningen Gøngehusene Lundby.
Ca 100 m hæk klippet
Ca 100 m hæk klippet, og ryddet op bagefter med bortskaffelse af haveaffaldet. Alt er gjort så pænt, stor ros!

Troværdigt og yderst professionelt
Troværdigt og yderst professionelt firma. Mogensens multiservice er et firma der er til at regne med! 🌟
Helt igennem god service!
Helt igennem god service!
JEg fik hjælp til opmåling af arealet der skulle ordnes, derefter fik jeg tilbuddet på mail, som nemt kunne modtages ved at trykke på en knap.
Så kom de til adressen og har leveret et virkelig flot resultat. Mine fliser er rene som da de var nye! Jeg er så tilfreds og kan klart anbefale dem til andre.
God service, og fik lavet det, vi aftalte. Og så med moms! :)
Så Fantastisk arbejde super god firma…
Så Fantastisk arbejde super god firma som stod præcis ved min adresse på det rette tidspunkt da de fik renset vore fliser og fik klippet vores hæk hele vejen rundt om vores bolig, de blev på aftalt tid!! Så godt
Super god service og kvalitet!!!
Super god service og kvalitet!!!
Hvis du søger en dygtig handymand, jeg anbefaler ham virkelig meget.
Kan skifte hjul på biler og reparer også bildører.
Fantastisk og venlig mand