Modermælk.dk

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Firmaet eksisterer ikke længere. Har tabt mere end 14.000 kr. på en ordre som aldrig blev leveret.

Oceniono na 5 z 5

God overskuelig hjemmeside og god service. Vi ringede til Modermælk.dk og fik en korrekt behandling dvs. gode oplysninger omkring produkterne og ønskede vi en mere medicinsk forklaring, blev vi selvfø... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har længe brugt Modermælk.dk og været tilfredse Men da vi får problemer med at bestille via nettet via vores log in ringer vi ind & spørger til hvordan de kan hjælpe os med at logge ind & bestille... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Når man er lidt prisbevidst kan man med fordel handle ved modermælk.dk, der er nemlig penge at spare på maden til de små poder... Priserne på modermælkserstatningen er et par kroner billigere end i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

O Modermælk.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

På Modermælk.dk synes vi, at det er vigtigt, at du som forælder kan have tillid til den information du søger.

Vi er derfor stolte over, at være ansvarlige for en sundhedsfaglig informationsportal, der løbende vil tilbyde information til forældre med børn i alderen 0 til 24 måneder omkring modermælkserstatning og tilskudsblanding samt emner relateret til børneernæring, graviditet og børn generelt.

Informationen lever op til de danske anbefalinger inden for de enkelte områder.Vi håber at du vil finde denne del af Modermælk.dk interessant og lærerig.

Hos Modermælk.dk har vi defineret nogle kerneværdier som vi mener, er med til at skabe en optimal oplevelse for vores brugere og kunder: Service, information, udvalg, troværdighed, hurtig levering samt nemt, brugervenligt og tilgængeligt bestillings- og betalingssystem.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fuld valuta for pengene

Bestilte og afhentede ordren på den ønskede pakkeshop dagen efter. Kun positivitet herfra. Og det er ikke sidste gang jeg bestiller

29 października 2015

Thumps up!

Super side! Da alt baby & me er revet væk i miles omkreds her omkring, er det SÅ fedt at man kan bestille det på nettet! Thumps up!

19 października 2015

Perfekt

Super produkt, hurtig levering og ingen problemer.
Vores barn skal bruge Nan H.A., og den er ikke til at få i alle butikker. Så det er super rart, at den fås så nemt og lige til døren/Pakkeshop.

18 października 2015

Troværdig

Jeg bestilte min søns erstatning mandag og havde det allerede tirsdag. Det er nemt og overskueligt at bestille og jeg kan kun anbefale modermælk.dk ;-)

7 października 2015

Super

Med forsendelse og det hele, kostede mine kasser med modermælkserstatning egentlig det samme som jeg ville ha givet ellers. Her bliver det dog bragt til døren og det er praktisk. Kom som lovet, ingen problemer.

24 września 2015
Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering

Nemt at handle online. Fint udvalg og en rigtig hurtig levering til nærmeste gsl-shop.
Dog ærgerligt at man skal handle for 500kr for gratis fragt...

9 września 2015

dårlig kundeservice

Får at vide du behøver ikke have log in for at bestille, bare bestil, betal & få varerne. undskyld det var ikke det jeg spurgte om, vi vil jo gerne bruge vores login & kunne følge & se vores tidligere bestillinger, om de kan hjælpe med hvad der er i vejen med vores login. Får endnu engang at vide Du skal IKKE bruge login bare bestil, betal & få varerne. Det ikke det vi ser som god kundeservice vi har lagt mange penge hos Modermælk & forventer bedre service

26 sierpnia 2015
Logo Modermælk.dk

Odpowiedź od Modermælk.dk

Kære Glostrup Observations- og behandlingshjem,

Jeg er ked af, at I fik den opfattelse, at vi ikke ønsker at hjælpe med jeres login.
Det er bestemt ikke tilfældet og må bero på en misforståelse.

Det skyldes sikkert, at vi ikke kan se jeres kodeord og uvidenhed om hvordan det nulstilles eller ændres. For at hjælpe jer hurtigt, så I har kunnet bestille, har vi nok gjort opmærksom på, at det ikke er strengt nødvendigt at logge på, men at I godt kunne bestille uden login.

Hvis I næste gang kontakter kundeservice, vil vi sørge for at jeres kodeord nulstilles, så I igen kan følge med i jeres køb.

Venlig hilsen

Helle

Modermælk.dk

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej